Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaşlar geçmişi okudum son 15 sfya kadar baya faydalı bilgiler var :)))

dediğim gibi bu ay temsilci oldum ben, kendime ve kardeşime almak istediğim ürünler var, ocağa kadar her ay güzel ve uygun şeylerden alıp anneme ve kardeşime yılbaşı hediyesi yapmak istiyorum, hangi ürünleri özellikle tavsiye edersinizz??

-rimel almak istiyorum bu ay 10 tl kampanyası var, superşokta suya dayanıklıda var, extend mi alayım curlacious mu yoksa K11'i mi bekleyeyim??
-cildim karma ama kışın çok kuruyor?lipozomlu total radiance tavsiye eder msnz? ağır gelir mi sivilce yapar mı acaba??
-saçlarım boyadan çok kurudu? tavsiye edeceğiniz şampuan ve bakım ürünü varmı??
-pur blanca'nın kokusu çok güzel ama kalıcı mı??
-bali bliss'in kokusu çok güzel demişsiniz, koku tarifi de var ama hiç anlayamadım..
-mineral fondöteni tavsiye eder misiniz?
-4lü true color far var indirimde 13 tl tavsiye eder misiniz?
-tavsiye ettiğiniz göz kalemi hangisi?
-deitra yüzük düşünüyorum göreniniz var mı??

çok sordum biliyorumm :kedi: ama en azından bir kaç ürüne cevap verebilirseniz inanın çok çok makbule geçer.. alacağım ürünleri kampanyalara yaymak istiyorum ve hediye göndereceğim için güzel şeyler seçmek istiyorum.. çok teşekkür edeerimmm opuyorumnanaktan

Mrb Canım..
-Rimellerin Hepsini Tavsiye Ederim. Bu Ay Hangisinden Sattıysam Biri Alan Sonra 2.yi İstedi 3 de Çok Güzel..
-Saçların İçin Gelecek Kampanyada 750 ml lik Şampuan Ve Saç Kremi Var İndirim Broşöründe Onu Kullan Derim Boyalı Saçlar İçin..
Aylardır Bu Şampuanı Bekliyordum Artık Nadir Çıkarıyolar.. Ben 5 Senedir Kullanıyorum Saçlarım Boyalı Yumuşacık Yapıyo Etkisi Çok Güzel Kampanyada Biri 6.5 tl Digeri 7.6 tlydi Sanırım..
-Pur Blanca'yı 4 Sene Severek Kulluandım Güzel Bi Ürün Evet Kalıcı..Daha Bu Sene Değiştim Parfümümü Uzun Zaman Oldu Fena Sıkıldım :)
-Bali Bliss de Çok Hoş Bi Parfüm Mükemmel Degil Ama Güzel..
-Avonun Fondotenlerini Daha Hiç Kullanmadım Bilmiyorum..
-Farları Gerçekten Güzel Renk Uyumları Harika Bide Makyajdan Anlıyosan Kaçırma Derim..Verdigin Paraya Deger..
-Avonun Bi Kaç Defa Takısını Aldım Ama Felaketti Görünenle Alakası Yoktu Hem Küçük Hemde Adi Bi Görüntüsü Vardı Ondan Bu Yana Takı Almıyorum..
Bi Fikrim Yok Bu Konuda O Yüzden Canım..

K11deki indirimdeki en çarpıcı ürünler hangileri acaba ?

Parfüm Pktleri Var Canım 2 Adet Parfüm 37 Tl gibi..
Göz Kalemleri Revaşta Ben Asansörlü Olanlardan Çok Memnunum..
Allıklar Var Bronz Olanı Oda İndirimde Olacak..
Yeni Dudak Balmları Çıktı Çilekli Ve Çikolatalı Mutlaka Alıcam..
Rimeller Yine İnirimde Olacak 8.17 Tl Civarlarında..
Aklıma Bu Kadar Geldi Şimdilik Canım..

bal peteği cevap verdiğin için gerçekten teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

-extend mi önerirsin curlacious mu peki? ben kıvırıcı kullanıyorum zaten.. gelecek ay rimelde kampanya olduğunu okudum geçmiş msjlarda.. 2 sipariş vermeyi düşünüyorum yoksa bu ay bi bana bi kardeşime..
-takıdan vazgeçtim cnm çok sağol..

rimel almak için K11'i mi beklemeliyim sence bal peteği??
a.s.

Caanım Biri Uzun Gösteren Maskara Digeri Kıvrımlı Hangisini Kullandıgı Yada Sevebilecegini Bilmedigim İçin Bişeyde Diyemiyorum..
2si de Güzel Ama İşini Hangisi Görürse Onu Al İhtiyacına Göre (Malum Kimi Uzun Göstersin İster,Kimi Kıvrımlı Olsun İster..)
Rica Ederim Canım Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu..zemuszemus

bilgiler için sağol tatlım

olalacım bende bikaç tavsiyede buluncam; saçın için planet spa zeytinyağlı serisindeki sac maskesi var 250 ml gramajlı, onu önercem , benim saçlarım kalın telli ve dalgalı, yumuşacık yapıyo, yıllardır severek kullanıyorum....birde yine bu seride nem maskesi var, kuru ciltli biri olarak bu maskeden ben çok memnunum canım,parfüm olarak da perceive de kalıcıdır(gerci o biraz tenle de alakalı ama), güzel kokusu var....bunları tavsiye edebilirim canım....

canım bana sorarsan extendide curlacıonuda alma ikisinide kullandı kardeşim eh işte ama cokcokda memnun kalmadı..

kampanya 11i bekle super shock,super full,yada 3 aşamalı rimelden al derim 3 de gayet iyi:teytey:

OLALA birde parfüm konusu8nda bali blls ve pur planca cokta kalıcı parfümler değil hafif kalıcı olmayan kokular BANA GÖRE TABİ.

alabileceğin daha hoş kalıcı kokular olabilir mesela

INCANDESNCE,PERCEVI VS.. gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…