Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar öneriler için sağolunn opuyorumnanaktan

Gerek Yok Canım Temsilci Oldugun İçin Yine Aynı Fiyata Geliyo Sana Rimeller..
tmm cnm

tmm canım aklımda sağol :teselli:

canım bana sorarsan extendide curlacıonuda alma ikisinide kullandı kardeşim eh işte ama cokcokda memnun kalmadı..

kampanya 11i bekle super shock,super full,yada 3 aşamalı rimelden al derim 3 de gayet iyi:teytey:
tamam bekliyorumm teşekkürler kaydirigubbakcemile5

sğl cnm.. blanca'nın kokusunu çok sevdim uzun süredir çiçeksi parfüm kullanmıyordum zaten tereddüt ettim kalıcılığına çünkü hafif.. percieve'in çok daha kalıcı olduğunu tahmin ediyorum cnm çiçeksiler daha kolay uçuyor..

mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım k11 panoramanın arka sayfasındaki rımel nasıl acaba ,birde little black pur blanca perceive bayanlar için erkekler içinde jet home full speed signature roll on lar nasıl kokuyor güzeller mi ben parfümlerini de kullanmadım onların ama biraz biliyorum kokularını parfümlerinkini roll on lar da benziyormuki o kokularına tşk ederim şimdiden

kızlar buranın ortamı gerçekten sıcak çok memnun oldummm

yorumlarınız çok faydalı oldu..

şimdi yemek hazırlıcam çıkıyorum..

görüşmek üzereee

K11deki indirimdeki en çarpıcı ürünler hangileri acaba ?

katalok elimde kalmadı dağıttım ama güzel indirimler var ve indirim broşürüde var bu ay makyaj paleti ve erkek saati çok hoş tavsiye ederim füme renkli çantada çok hoş nettede var 75lik fırsat ürünündekinin aynısı

başka önerebileceğiniz var mı yada kokuları güzel olan

eğer yönetmen takım öncü ise temsilcilerini takım öncü yapmaya çalışır ama normalse we ttemsilcisi azsa yapmak istemez

ilkşahcım dün akşam senle konuştuktan sonra demiştimya takım öncüsü olmak kafama yattı die bugün itibariyle 1 kişi bulmuş bulunmaktayımalkisalkisalkis :dance: daha yeni başladım bakalım ama senden öğreneceğim çok şey var opuyorumnanaktan

Ben Perceive'yi Tavsiye Ederim Canım..
-Erkek Parfümü Olarak da Kalıcı Degil Diyolar Ama Bence Kalıcı Kokusu Ve Çok Güzel Full Speedi Tavsiye Ederim..

sğl cnm

bravoo :))

İlkşahcım kolay gelsin.İşin zor valla :)))

teşekkür ederim hemde çok zorr çünkü yakınımda o kadar kimse yok zaten satışımda doru dürüst olmuoo arada hediyeler için kendimde ürünü çok alıyorum bu yüzden herkeside temsilci yaparsam kendimde satamıcam kimseye :1rolleyes: artık bahtıma çıktım bi yola olmadı geri dönüşü var nasılsa sen takım öncüsümüsün canım

kızlar ben dün sipariş vermiştim ama 0.12 kuruş gecikmiş borç yazıyo daha işlenmemiş gelmezmi salıya kadar elimde olması gerek acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…