- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.141
tmm cnmGerek Yok Canım Temsilci Oldugun İçin Yine Aynı Fiyata Geliyo Sana Rimeller..
tmm canım aklımda sağol :teselli:olalacım bende bikaç tavsiyede buluncam; saçın için planet spa zeytinyağlı serisindeki sac maskesi var 250 ml gramajlı, onu önercem , benim saçlarım kalın telli ve dalgalı, yumuşacık yapıyo, yıllardır severek kullanıyorum....birde yine bu seride nem maskesi var, kuru ciltli biri olarak bu maskeden ben çok memnunum canım,parfüm olarak da perceive de kalıcıdır(gerci o biraz tenle de alakalı ama), güzel kokusu var....bunları tavsiye edebilirim canım....
tamam bekliyorumm teşekkürler kaydirigubbakcemile5canım bana sorarsan extendide curlacıonuda alma ikisinide kullandı kardeşim eh işte ama cokcokda memnun kalmadı..
kampanya 11i bekle super shock,super full,yada 3 aşamalı rimelden al derim 3 de gayet iyi:teytey:
sğl cnm.. blanca'nın kokusunu çok sevdim uzun süredir çiçeksi parfüm kullanmıyordum zaten tereddüt ettim kalıcılığına çünkü hafif.. percieve'in çok daha kalıcı olduğunu tahmin ediyorum cnm çiçeksiler daha kolay uçuyor..OLALA birde parfüm konusu8nda bali blls ve pur planca cokta kalıcı parfümler değil hafif kalıcı olmayan kokular BANA GÖRE TABİ.
alabileceğin daha hoş kalıcı kokular olabilir mesela
INCANDESNCE,PERCEVI VS.. gibi
K11deki indirimdeki en çarpıcı ürünler hangileri acaba ?
mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım k11 panoramanın arka sayfasındaki rımel nasıl acaba ,birde little black pur blanca perceive bayanlar için erkekler içinde jet home full speed signature roll on lar nasıl kokuyor güzeller mi ben parfümlerini de kullanmadım onların ama biraz biliyorum kokularını parfümlerinkini roll on lar da benziyormuki o kokularına tşk ederim şimdiden
eğer yönetmen takım öncü ise temsilcilerini takım öncü yapmaya çalışır ama normalse we ttemsilcisi azsa yapmak istemez
mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım k11 panoramanın arka sayfasındaki rımel nasıl acaba ,birde little black pur blanca perceive bayanlar için erkekler içinde jet home full speed signature roll on lar nasıl kokuyor güzeller mi ben parfümlerini de kullanmadım onların ama biraz biliyorum kokularını parfümlerinkini roll on lar da benziyormuki o kokularına tşk ederim şimdiden
Ben Perceive'yi Tavsiye Ederim Canım..
-Erkek Parfümü Olarak da Kalıcı Degil Diyolar Ama Bence Kalıcı Kokusu Ve Çok Güzel Full Speedi Tavsiye Ederim..
sğl cnmkatalok elimde kalmadı dağıttım ama güzel indirimler var ve indirim broşürüde var bu ay makyaj paleti ve erkek saati çok hoş tavsiye ederim füme renkli çantada çok hoş nettede var 75lik fırsat ürünündekinin aynısı
bravoo :))ilkşahcım dün akşam senle konuştuktan sonra demiştimya takım öncüsü olmak kafama yattı die bugün itibariyle 1 kişi bulmuş bulunmaktayımalkisalkisalkis :dance: daha yeni başladım bakalım ama senden öğreneceğim çok şey var opuyorumnanaktan
İlkşahcım kolay gelsin.İşin zor valla :)))
kızlar ben dün sipariş vermiştim ama 0.12 kuruş gecikmiş borç yazıyo daha işlenmemiş gelmezmi salıya kadar elimde olması gerek acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?