- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.161
kızlar ben dün sipariş vermiştim ama 0.12 kuruş gecikmiş borç yazıyo daha işlenmemiş gelmezmi salıya kadar elimde olması gerek acilll
günaydın arkadaşlar bişi sorucaktım yine k11 de açılp kapanan göz kalemleri var PIRILTILI olanları nasıl acaba onlar aklım kaldı alsam mı lütfen cevap yazın güzel boyuyormu rengleri nasıl güzeller mi cevapppp lütfenn
mrb arkadaşlar bir kaç bişi sorucaktım k11 panoramanın arka sayfasındaki rımel nasıl acaba ,birde little black pur blanca perceive bayanlar için erkekler içinde jet home full speed signature roll on lar nasıl kokuyor güzeller mi ben parfümlerini de kullanmadım onların ama biraz biliyorum kokularını parfümlerinkini roll on lar da benziyormuki o kokularına tşk ederim şimdiden
günaydın arkadaşlar bişi sorucaktım yine k11 de açılp kapanan göz kalemleri var PIRILTILI olanları nasıl acaba onlar aklım kaldı alsam mı lütfen cevap yazın güzel boyuyormu rengleri nasıl güzeller mi cevapppp lütfenn
true color 4lü purple hazes göz farı ve true color eye shimmers petal renk göz farı sipariş vericem
tavsiye eder misiniz kızlar??
çok sağol cnm az önce ilk siparişimi verdim ben de.. ürünler güzeldir umarım :hulya:Olala cnm purple hazes kullanıyorum. renk tonları çok güzel, kalıcı da. ama diğerini bilmiyorum.
kızlar bali bliss mi pur blanca mı? sipariş vericem kararsız kaldım.
kızlar ben bugün saat 01,30 gibi sipars verdim bugn yine siparis versem toplam 125 olsa gün hediyesi gelirmi yine trih aynı ya
saat 16yı geçti ama
ben fazla bilmiyorum ama dene bakalım iptal edebiliyor msn siparişi
girer yarın 4den önce yollarsın o zaman topluca
true color 4lü purple hazes göz farı ve true color eye shimmers petal renk göz farı sipariş vericem
tavsiye eder misiniz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?