Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın arkadaşlar bişi sorucaktım yine k11 de açılp kapanan göz kalemleri var PIRILTILI olanları nasıl acaba onlar aklım kaldı alsam mı lütfen cevap yazın güzel boyuyormu rengleri nasıl güzeller mi cevapppp lütfenn

canım o kalemlerin gri olanını kullandım güzel gerçekten özellikle kiprik diplerine gölge yapmak için çok hoş ama diğer renklerini bilmiyorum ama maviyide güzel diye duymuştum

o panaromadaki rimeli bende merak ediyorum canımm...pur blanca bana göre değil hafifi bi koku..percevıe yi çok beğeniyorum ben kalıcıda bence.little black en yakın zamanda alıcam ama testerından ve duyduklarıma göre cok güzelmiş bencede güzel...biraz ağır diyorlar kış da geliyor tam kış kokusu işte kalıcıymış..erkekler için ise bildiğim sadece full spead okadar övgüsünü duydum ama eşime aldım hiç beğenmedii ççook cabuk ucuyo gün içinhiç kalmıyo diyordu şişeyi üstüne boşaltmasına ragmen..

avonunu roll onlarının kokusuna bişey diyemem ama etkisi pek yok ben roll onlarını kullanmıyorumaklinialirimsmile

mavisi ben de var cnm güzel memnunum. tavsiye edebilirm yani. kahverengi olanı da arkadaşımda var. güzel diyodu.

Gülşaherhan Simli Kalemlerin Her Rengi Var Bende Ve Çok Güzel..

Arkadaşlar Bişey Sorcam Dün Gece Sipariş Vermştim Şimdi Siteye Baktım Hala Yeni Sipariş Yazıyo Faturalanır mı ?
Bi Defa Başıma Gelmişti 10 Gün Sonra Geçmişti Elime..

mavisi de bende var cok güzel cok memnunum , küçücük miniminnacık simleri var içinde.....sürünce çok tatlı duruyo canım.
bal peteği; canım bilmiyorumki heralde faturalanır yaa.....bi keresindede benim başıma ne geldi. siparişimi verdim. aradan 2 gün geçti hala sipariş beklemede yazıyodu bi baktım kargo kapıyı caldı.... siteye baktım sipariş hala beklemede yazıyo.... yani bu tür şeyler de olabiliyo canım... telaş etme seninkide bugün faturalanır tahminimce... hem artık iyi çalışmaya başlamışlar.... gelir sıkıntı etme kuzum.

true color 4lü purple hazes göz farı ve true color eye shimmers petal renk göz farı sipariş vericem
tavsiye eder misiniz kızlar??

kızlar bali bliss mi pur blanca mı? sipariş vericem kararsız kaldım.

arkadaşlar bu internette avonun sitesine girince kampanya varya 25 lik 75lik filan onlarda katologla beraber 25 değil mi bir de gelişi mi yoksa müşteri fiyatı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…