- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.181
true color 4lü purple hazes göz farı ve true color eye shimmers petal renk göz farı sipariş vericem
tavsiye eder misiniz kızlar??
süper alll ben de fazla fazla varrr elimdee o kdr beğendm yiiigünaydın arkadaşlar bişi sorucaktım yine k11 de açılp kapanan göz kalemleri var PIRILTILI olanları nasıl acaba onlar aklım kaldı alsam mı lütfen cevap yazın güzel boyuyormu rengleri nasıl güzeller mi cevapppp lütfenn
pur blancakızlar bali bliss mi pur blanca mı? sipariş vericem kararsız kaldım.
arkadaşlar bu internette avonun sitesine girince kampanya varya 25 lik 75lik filan onlarda katologla beraber 25 değil mi bir de gelişi mi yoksa müşteri fiyatı mı
beni avona satış temsilcisi olarak üye yapabilicek varmııı netten form gönderdim 2 hafta oldu ses seda yok avon satan tanıdklarımda yok sırf bunun için üye oldum kadınlar kulübüne lütfen yardım edin çok istiyorumm yardım edebilicekler bana msj atabilirmi sonradan yazdığım iletileri bulmak zor oluyodaa
şimdiden çoooook teşekkür ederimm ..
cevap verecek kimse yok mu bana
o pırıltılı kalemlerin mavisi var çok da memnunum da grisinin tonunu merak ediyorum, nası bi gri? açık mı koyumu?
bence mail atma ara canımslm kızlar hakikaten avon da bişeyler var ama ii mi kötü mü anlamaddım(
taa kaç sipariş önce verdiğim gelen ve parası bile ödenen bi kolim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor...??
geçenlerde gelmesi gerekn hediyem vardı.geç faturaladıkları için bir gün sonrasının hediyesi gelmişti.mail attım.özür dilediler yollıcaz hediyemzdir dediler.yine sipariş verdim 150 ye yakın.bunda gelecekti.o hediye geldi bu kezde geçen cumanın hediyesi ruj gelmedi( sizce mail mi atsam??
birde dün 2 koli sipariş verdim.2 ayrı fatura..ikisinin de adresi farklı..ama aynı numara ile..yoksa aynı adrese mi gidecek hayır ya( bide akşam hesapladım son fautaraya göre ..hediyem gelecekti ama şimdi de 8 lira eksik çıkıyo..8 lira için tekrar sipariş veremem...off deli ediyo..
beni avona satış temsilcisi olarak üye yapabilicek varmııı netten form gönderdim 2 hafta oldu ses seda yok avon satan tanıdklarımda yok sırf bunun için üye oldum kadınlar kulübüne lütfen yardım edin çok istiyorumm yardım edebilicekler bana msj atabilirmi sonradan yazdığım iletileri bulmak zor oluyodaa
şimdiden çoooook teşekkür ederimm ..
far tavsiye eden arkadaşlar sağolunben pembe we mavi 4lü farları kullanyrm canım harika bence pembe olanı her gören istiyo zatenn
çok sağol cnm az önce ilk siparişimi verdim ben de.. ürünler güzeldir umarım :hulya:
herkese bol kazançlar bayanssulusmile
far tavsiye eden arkadaşlar sağolun
kardeşime alıyordum bilsem kendime de alırdım
iyice sıkışıklık olmasın diye 22sinden önce vereyim demiştim siparişi eklemek imkansız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?