Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

süper alll ben de fazla fazla varrr elimdee o kdr beğendm yiii
kızlar bali bliss mi pur blanca mı? sipariş vericem kararsız kaldım.
pur blanca

canım özel msj attım yakınız hemde msn adresimi ekle görüşelim

o pırıltılı kalemlerin mavisi var çok da memnunum da grisinin tonunu merak ediyorum, nası bi gri? açık mı koyumu?

evet canım ben de mavisini çok beğendim hiç de akmıyor. sadece çıkarması biraz zor.grisini de kullanıyorum ben simleri mavi kadar parlak değil ayrıca koyu rengi siyahtan çok farkı yok

hmm güzel anlatmışsın canım, demek o kadar koyu.... çok teşekkür ederim işime yarayacak bilgi verdinn..haydi hayırlı huzurlu geceler dilerim :=)

slm kızlar hakikaten avon da bişeyler var ama ii mi kötü mü anlamaddım (
taa kaç sipariş önce verdiğim gelen ve parası bile ödenen bi kolim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor...??
geçenlerde gelmesi gerekn hediyem vardı.geç faturaladıkları için bir gün sonrasının hediyesi gelmişti.mail attım.özür dilediler yollıcaz hediyemzdir dediler.yine sipariş verdim 150 ye yakın.bunda gelecekti.o hediye geldi bu kezde geçen cumanın hediyesi ruj gelmedi ( sizce mail mi atsam??
birde dün 2 koli sipariş verdim.2 ayrı fatura..ikisinin de adresi farklı..ama aynı numara ile..yoksa aynı adrese mi gidecek hayır ya ( bide akşam hesapladım son fautaraya göre ..hediyem gelecekti ama şimdi de 8 lira eksik çıkıyo..8 lira için tekrar sipariş veremem...off deli ediyo..

bence mail atma ara canım

merak etme canım mutlaka geri dönerler sana. bana da biraz geç geri dönmüşlerdi.

Arkadaşlar çok önemli bi sorunum var lütfen bana yardım edin. Şimdi benim iadem vardı s,parişimi teslim alırken onuda verdim makbuz istedim ama şuan yanımda yok merak etme bişey olmaz ben iletirim dedi cumartesi günüydü hala cari hesabımda bi değişiklik yok kargoyu aradım oda bilmiyo. Ne yapabilirim ben sizce ?bilmiyorumkismile:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…