- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.201
bnde özel msj atmayı denedim ama olmadı beceremedim .( msn adrsinizi aldım ama messengermda problem var açılmıoo nası yapıcas bilmiyorum size nasıl ulaşabirim bilgilerimi sise nasıl vericemm msjda yollayamıyorum burdan bide bişey sorucam avonla ilgili ben üye olduğumda her ay avon satmam gerekiyomu çünkü ben kendime ve aileme alıcam zarara girermiyimm şimdiden çokkk saaoLnnnn :))))
arkadaşlar ya bende temsilci olmak istiyorum ama zormu kolaymı nasıl oluyor hiç bilmiyorum bu sene kurslara başlıcam paraya ihtiyacım var . vede nekadar kazanıyorsunuz parayı kaç gün içinde nereden nasıl gönderiyorsunuz ve ürünleri naıl alıyorsunuz
balpeteği ben hiç görmedim bu fondöteni sitede mi vardı?? yoksa K11den mi bahsediyorsun cnm??Slm Canım..
Aslında Pek Bir Zorlugu Yok. Ayda 75 tl Kotan Var..Sattıgın Malların %25'i Sana Kalıyo..
Yani 100 Tl nin 25i Senin.. Pek Fazla Karı Yok.. Sadece Temsilcilere Özel İnridimler Yapılıyo O Anda Alıran Sonra Üstüne Karını Eklersin O Zaman İyi Para Kazanırsın Mesela Bu Ay Anewin 48 tLİLİK Fondoteni Fırsat Köşesinde 5.90 dan Satılıyordu..Faturanın Parasını İstersen Hesap Açıp Kendi Hesabından Avona Gönderirsin İstersen Postaneden Temsilci Numaran İle Ödemeyi Yaparsın..Ürünleri de Kayıt Olurken Adresini Veriyosun Kargo Kapına Kadar Getiriyo..
balpeteği ben hiç görmedim bu fondöteni sitede mi vardı?? yoksa K11den mi bahsediyorsun cnm??
ben aynı şeyler var diye hiç dikkat etmedim.. bakayım bi dahaki sefere..internette sipariş girerken fırsat köşesi bölümündeydi canım
kızlar k11 de 75 çıkar mı sipariş vermemiz gereken tutar bilmiyorumkismile
kızlar k11 de 75 çıkar mı sipariş vermemiz gereken tutar bilmiyorumkismile
kızlar yeni çıkan 24k rujların hangi rengini tavsiye edersiniz.. ben karar veremedim bi türlü :bbo: rose gold, exclusive pink, rose lustre... üçünü birden alıp hiç birini kullanamazsam sinir olurum ohaoldumsmile
Canım Ben O Rujun Pink Olanını Aldım Harika Bi Rengi Var Ama Tonu Pembe Degil Onu Söyleyim..Alıp Hepsinden Stok Yapacaktım Başka Ürünler Çıkınca Ertelemek Zorunda Kaldım..Kendinden Simli Harika Duyuyo Ben Bayıldım..
ouw bende alayım ozaman 3ünüde delikafadulden peki pembe deilse nedir tonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?