Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Her Ayki Kotan 75 tl Yaz Aylarında 45 e Düşüyo Bu Kotaları Geçersen Kargo Bedeli Ödemiyosun Geçmezsen Kendin Karşılıyosun Kargo Ücretini..3 AY Sipariş Vermezsen Üyeligin İptal Oluyo.. Yani Her Ay Vermek Zorunda Degilsin..

arkadaşlar ya bende temsilci olmak istiyorum ama zormu kolaymı nasıl oluyor hiç bilmiyorum bu sene kurslara başlıcam paraya ihtiyacım var . vede nekadar kazanıyorsunuz parayı kaç gün içinde nereden nasıl gönderiyorsunuz ve ürünleri naıl alıyorsunuz

Slm Canım..
Aslında Pek Bir Zorlugu Yok. Ayda 75 tl Kotan Var..Sattıgın Malların %25'i Sana Kalıyo..
Yani 100 Tl nin 25i Senin.. Pek Fazla Karı Yok.. Sadece Temsilcilere Özel İnridimler Yapılıyo O Anda Alıran Sonra Üstüne Karını Eklersin O Zaman İyi Para Kazanırsın Mesela Bu Ay Anewin 48 tLİLİK Fondoteni Fırsat Köşesinde 5.90 dan Satılıyordu..Faturanın Parasını İstersen Hesap Açıp Kendi Hesabından Avona Gönderirsin İstersen Postaneden Temsilci Numaran İle Ödemeyi Yaparsın..Ürünleri de Kayıt Olurken Adresini Veriyosun Kargo Kapına Kadar Getiriyo..

balpeteği ben hiç görmedim bu fondöteni sitede mi vardı?? yoksa K11den mi bahsediyorsun cnm??

Olala Canım Arefe Günü Koymuşlar O Fondoteni Bende Yetişemedim Girdigimde Stoklarda Tükendi Dedi Düzgün Takip Etmek Lazım İşte..

slm arkadaslar ben de bı senedır avon temsılcısıyım cok severek yapıyorum.ztn basta temsılcı olma amacım kendıme ındırımlı alabılmektıopuyorumnanaktanavon manyagı oldum ztn ıyıce bı sonrakı katologu ıple cekıyorum bakalım k12 de neler var az kaldıkaydirigubbakcemile3

kızlar yeni çıkan 24k rujların hangi rengini tavsiye edersiniz.. ben karar veremedim bi türlü :bbo: rose gold, exclusive pink, rose lustre... üçünü birden alıp hiç birini kullanamazsam sinir olurum ohaoldumsmile

kızlar yeni çıkan 24k rujların hangi rengini tavsiye edersiniz.. ben karar veremedim bi türlü :bbo: rose gold, exclusive pink, rose lustre... üçünü birden alıp hiç birini kullanamazsam sinir olurum ohaoldumsmile

Canım Ben O Rujun Pink Olanını Aldım Harika Bi Rengi Var Ama Tonu Pembe Degil Onu Söyleyim..Alıp Hepsinden Stok Yapacaktım Başka Ürünler Çıkınca Ertelemek Zorunda Kaldım..Kendinden Simli Harika Duyuyo Ben Bayıldım..

ouw bende alayım ozaman 3ünüde delikafadulden peki pembe deilse nedir tonu canım

ouw bende alayım ozaman 3ünüde delikafadulden peki pembe deilse nedir tonu canım

Çok Garip Bi Rengi Var Canım Yavru Agzına Benziyo Sürüyosun Hafiften Sarı Simli Parlıyo Ama Ruju Sildim Peçete Pembe Oldu Çözemedim Rengini :roflol: Ama Yavru Agzı Tonunda...Kokusunu Svmedim Ama Ben Bi Tuhaf Kokuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…