- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.221
aa demek ki satışların düştüğü günlere dikkat etmek lazım sanırım o günlere daha çok koyarlar fırsat.. arife günü kimse avon düşünmeyebilir mesela ama fırsat ürünü varsa bakar di mi bilmiyorumkismile sğl cnm..Olala Canım Arefe Günü Koymuşlar O Fondoteni Bende Yetişemedim Girdigimde Stoklarda Tükendi Dedi Düzgün Takip Etmek Lazım İşte..
arkadaşlar true color krem göz farları nasıl bilen var mı? petal ve soft blush olanları almayı düşünüyorum. renkleri katalogda göründüğü gibi mi? eğer farklı çıkarsa üzülürüm. kararsız kaldım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben de çok merak ediyorum cnm
bir de K10'un indirimdeki allıklarını merak ediyorum kızlar
pembesi hoş bi pembe mi acaba boshayallersmile sipariş giresim var bugün haber bekliyorum sizden..
----------------------------- ben soft blush olanından aldım hatta unutmuşum şimdi sen söyleyince aklma geldi cnm çok şeker pemve gibi bi renk ama çok simli değil çok çok beğenmedim ama fenada değil --------bayanssulusmilearkadaşlar true color krem göz farları nasıl bilen var mı? petal ve soft blush olanları almayı düşünüyorum. renkleri katalogda göründüğü gibi mi? eğer farklı çıkarsa üzülürüm. kararsız kaldım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben de çok merak ediyorum cnm
bir de K10'un indirimdeki allıklarını merak ediyorum kızlar
pembesi hoş bi pembe mi acaba boshayallersmile sipariş giresim var bugün haber bekliyorum sizden..
kızlar ben 2. siparişimi vermeye karar verdimm biliyorsunuz bugün K10un sonu;
aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz sizin tavsiyelerinize göre geçicem sipariş:
-SuperShock Maskara Suya Dayanıklı: Lens kullanıyorum, daha rahat ederim diye düşündüm. Çünkü gözlerim kuruduğunda solüsyon damlatamıyorum normal maskaralar dağılıyor.. Bu dağılmaz belki diye düşündüm.. Bir de yuvarlak fırçalı bi maskara arıyorum.. Dolgunluk veren yapışma yapmayan bişi arıyorum ne dersiniz?
-True Color Allık Soft Plum: Kalıcı, renk veren, dokusu hoş bir allık mı acaba?
-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum ışıltısı çooook hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??
-True Colors 4lü Far: Mavi (denim blues) ve Pembe (pink sands) arasında karar veremedim.. Pembeli kombinasyon belli belirsiz mi olur acaba diye düşündüm.. Buğday ten kahve gözlüyüm.. Mavilisi de hoş karar veremedimm yardımmm
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler..
Çıkartatlım evett ..
Evet tatlım 75 maalesef akannehir
kızlar ben 2. siparişimi vermeye karar verdimm biliyorsunuz bugün K10un sonu;
aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz sizin tavsiyelerinize göre geçicem sipariş:
-SuperShock Maskara Suya Dayanıklı: Lens kullanıyorum, daha rahat ederim diye düşündüm. Çünkü gözlerim kuruduğunda solüsyon damlatamıyorum normal maskaralar dağılıyor.. Bu dağılmaz belki diye düşündüm.. Bir de yuvarlak fırçalı bi maskara arıyorum.. Dolgunluk veren yapışma yapmayan bişi arıyorum ne dersiniz?
-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum ışıltısı çooook hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??
-True Colors 4lü Far: Mavi (denim blues) ve Pembe (pink sands) arasında karar veremedim.. Pembeli kombinasyon belli belirsiz mi olur acaba diye düşündüm.. Buğday ten kahve gözlüyüm.. Mavilisi de hoş karar veremedimm yardımmm
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar fergie edp kokusu nasıl bilen var mı?
sğl cnmsupershock rimel,dolgunluk vermiyo canım,onun yerine superfull almanı öneririm.onunda suya dayanıklısı var, yeni katalogun indirim broşüründe var.ordan alabilirisn..
4 lü farlardan her ikiside güzel.pink sands beğenen çok renklerinide gayet güzel belli edio yani.
kızlar K11de yukardakilerden daha güzel muadil ürün var mı?? :hulya:kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm:
İlkşahcım ablam bişey soruyo sana :)) panço %35 mi ne indirimdeymişya , ilerki aylarda %50 ye inermi diyo, ben bilemedim bi sen el at. birde sana bişe sorcam 110 tl lik faturayı 1 ay geciktirirsem ne kadar faiz yerim? daha geciktirmedim ama geciktiricem bu gidişle....kaç gün içinde ödenmesi lazım tüm faturaların 45 günmüydü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?