Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar true color krem göz farları nasıl bilen var mı? petal ve soft blush olanları almayı düşünüyorum. renkleri katalogda göründüğü gibi mi? eğer farklı çıkarsa üzülürüm. kararsız kaldım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Olala Canım Arefe Günü Koymuşlar O Fondoteni Bende Yetişemedim Girdigimde Stoklarda Tükendi Dedi Düzgün Takip Etmek Lazım İşte..
aa demek ki satışların düştüğü günlere dikkat etmek lazım sanırım o günlere daha çok koyarlar fırsat.. arife günü kimse avon düşünmeyebilir mesela ama fırsat ürünü varsa bakar di mi bilmiyorumkismile sğl cnm..

bu arada siparişimi pazartesi 16.30 gibi girdim 4ü geçirdim maalesef..
bugün gelir mi acaba ne dersiniz hangi gün gelir

ben de çok merak ediyorum cnm
bir de K10'un indirimdeki allıklarını merak ediyorum kızlar
pembesi hoş bi pembe mi acaba boshayallersmile sipariş giresim var bugün haber bekliyorum sizden..

pembesi hoş bi pembe mi acaba boshayallersmile sipariş giresim var bugün haber bekliyorum sizden..

ben aldım canım pembe olanınıda bronz olanınıda çok güzeller harika oluyor yapınca ama içinde çok yok azda değil tabi ama çok sayımaz tavsiye ederim

kızlar ben 2. siparişimi vermeye karar verdimm biliyorsunuz bugün K10un sonu;
aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz sizin tavsiyelerinize göre geçicem sipariş:

-SuperShock Maskara Suya Dayanıklı: Lens kullanıyorum, daha rahat ederim diye düşündüm. Çünkü gözlerim kuruduğunda solüsyon damlatamıyorum normal maskaralar dağılıyor.. Bu dağılmaz belki diye düşündüm.. Bir de yuvarlak fırçalı bi maskara arıyorum.. Dolgunluk veren yapışma yapmayan bişi arıyorum ne dersiniz?

-True Color Allık Soft Plum: Kalıcı, renk veren, dokusu hoş bir allık mı acaba?

-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum ışıltısı çooook hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??

-True Colors 4lü Far: Mavi (denim blues) ve Pembe (pink sands) arasında karar veremedim.. Pembeli kombinasyon belli belirsiz mi olur acaba diye düşündüm.. Buğday ten kahve gözlüyüm.. Mavilisi de hoş karar veremedimm yardımmm

Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler..

----------------------------- ben soft blush olanından aldım hatta unutmuşum şimdi sen söyleyince aklma geldi cnm çok şeker pemve gibi bi renk ama çok simli değil çok çok beğenmedim ama fenada değil --------bayanssulusmile

-------------------------canım ben şu ışıltılı allıktan aldım içinde beyaz kahve ve pembe topları var ben çok ışıltılı bekliyordum ama pek istediğim gibi ışıltılı değil rengi biraz pembemsi gibi duruyor yanakta fena değil diyebilirim opuyorumnanaktan

kızlar ben şu ufak tester rujlardan almıştım ben dudak rengi olarak bir tek 16 ruj arasından color trendin pink sunrise rengini beğendim hemen k11den sipariş verdim çok beğendim ben rujum nasıl dediğimde eşim rujmu varki dedi :)))) pek belli olmuyor ama dudak rengi çokkkkkkk beğendim hemen tükettim testırını alıcak olanlara duyurulur...----------------- k 11 deki yeni çıkan güllü anahtar süslü secret
fantsy süper kokuyor ama bence uçucu bir parfüm fiyatından belli zaten ama kokusuna bittimboshayallersmile son olarak bide size birşey sorucam sipariş vericekytimde vazgeçtim sizce şu arabian glow serisindeki 4lü kremsi ışıltılı renkli farlar dan natural shimmer var birde very vibrant bu very vibrant renkleri süper kullanan varmı yapısı kadifemsi sürüşü kolay kaliteli birşeymi CADIARZU

supershock rimel,dolgunluk vermiyo canım,onun yerine superfull almanı öneririm.onunda suya dayanıklısı var, yeni katalogun indirim broşüründe var.ordan alabilirisn..
4 lü farlardan her ikiside güzel.pink sands beğenen çok renklerinide gayet güzel belli edio yani.

sğl cnm

kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm:

-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum ışıltısı çooook hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??

kızlar K11de yukardakilerden daha güzel muadil ürün var mı?? :hulya:

İlkşahcım ablam bişey soruyo sana :)) panço %35 mi ne indirimdeymişya , ilerki aylarda %50 ye inermi diyo, ben bilemedim bi sen el at. birde sana bişe sorcam 110 tl lik faturayı 1 ay geciktirirsem ne kadar faiz yerim? daha geciktirmedim ama geciktiricem bu gidişle....kaç gün içinde ödenmesi lazım tüm faturaların 45 günmüydü canım?

kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm:

-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??

bir de K11de yukardakilerden daha güzel muadil ürün var mı??
sipariş giriyorum o yüzden ısrarla tavsiye bekliyorum kızlar kusura bakmayınn

cnm walla bilmiorum indirme daha girip girmeyeceğini ama pekte sanmıorum 45 ödeme süresi var faturaların cnm 45 günden sonra işlemler başlatılıo 60 gün sonra icraya verilio
110 tllik faturanın faizi 5-6 tl falan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…