Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ben kullandım.hafif bir ürün.benim cildim hassas..ama sorun yapmadı.hassas ise kullanabilrisin.değilse clearskin de yararlı olacaktır

kızlar bakın bu avonun diğer ülke katalogunda satılıo şaşırdım

http://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1116520_XL.jpg

off bize de kalanlar geliyo ha..bulgaristan da bile bizden ucuz ( trakya tarafında oturanlar çok alıyo zaten

canım şimdi gördüm sağol cnm düşündüğün için haklısın bizde hallettik canım konuştuk çözdük problemimzi aynı fiyata satıoruz artık :1hug:

evet.rekabet ikinize de zarar veriri..yine de dikkatli ol..zaten müşteri paraya önem veirosa sorun çıkaratabilio..temsilciye güven de öenmli...

kızlar ya bişey sorcam ben bu ay dogum hazırlklarım var diye sipariş vermedim benimtakım öncüm benim adıma sipariş vermiş ama kargoda ben olmadıgım için siparişi teslim etmemiş çünkü ben alanyada oturuyorum o sipariş antalyaya diye vermiş siparişi bugün kargodan arayıp yaa benim almamı yada iade edecklerini söylediler şimdi sipariş bedeli benim hesapta ödenecek olarak halen gözükmekte sipariş iade oldugunda o tutar silinirmi yoksa ödemek zorunda bırakırlarmı kafam karıştı benim olmayan bi sipariş için para ödemek istemiyorum

kızlar daha faturalanmamış bile siparişler yarın faturalansa çarşamba cıkar perşembe gelir püff

iade/iptal koli olur cnm silerler faturayı biras uğrşırsn ama silinr takım öncünüde şikayet et bence senin adına kafasına göre sipariş gremez yasak

ya kızlar ne zaman faturalanacak siparişler. akşam üzeri dedi ama bu saatten sonra yapacaklarını sanmıyorum

iade/iptal koli olur cnm silerler faturayı biras uğrşırsn ama silinr takım öncünüde şikayet et bence senin adına kafasına göre sipariş gremez yasak

canım bana antalyaya diye söylemedi sadece senin siparişin gibi ben bazı sipariş girsem izin verirmisin dedi bende olur dedim kaç gündür msj geliyodu sipariş ulaştırılamadı diye arayıp söyledim tamam ben ilgileniyorum dedi bugünde kargodan arayıp söyleyince tekrar arayıp söyledim tamam ben iade diycem onlara dedi avona baktıgımda ayın 5inde ödeme son günü diyor yani durdugum yerde kendimi zora sokmuş oldum sanırım neyapmam lazım bu durumda o miktarın genede bankaya yatırılması gerekirmi:uhm:

walla ben sipars werdim indirim brosüründen bakalım gelsin kullnym yorum yazarım ama clearskın kil maskesi gzl dyor herkes müsterilerim
kil maskesi ilk çıktığında almıştım fazla fzlaaa süper bşy mi gibi temzliyor yüzü ve ardından bebek gibi yumuşacık
eşimde bnde kullanırız ve çok memnunuz müşterilerimde memnun kalmşlardı..birde salatalık maskesi almıştım oda soyulandan o kil kadar etkili olmasada ondanda memnunuzz haftada 2 kere bir kil bir salatalık maskesi yprm bayanssulusmile

çok narin ciltte kızarıklık yapıomuş..keskin olduğu için..
aranızda 60`s mod adlı parfümü kullanan varmı acaba kokusu nasıl ağırmı merak ettim almayı düşünüyorumda.....
ilk çıktığında numunesini yollmşlardı beğenmedim bn ağır ve kötü geldi

pufffff hala faturalanmamış....

ödeme cnm iptal edilmesini bekle yinede ben şahsen izin vermem böyle birşeye ben ödeycm die giriorlar sonra siparişi temsilcinin adresine gönderip ödemeyi temsilciye yüklüorlar

ödeme cnm iptal edilmesini bekle yinede ben şahsen izin vermem böyle birşeye ben ödeycm die giriorlar sonra siparişi temsilcinin adresine gönderip ödemeyi temsilciye yüklüorlar

bidahamı asla böyle bişeye izin vermem ya benim adresime gelse gene kendisine verirdim ama ya niye antalyaya göndertiyosun bide ilgileniyorum diyosun ama inşallah bidaha böyle bişeye kalkmaz çünkü zaten eşim kabul etmiyodu ögrenirse başıma iş açmış olurum

hayır canım kaliteli liv botanicals serisi, benim yüzüm yağlı olduğu halde gündüz kremini kullandım kışın özellikle cildimi parlatmadan nemlendirdi. üstelik kokusuz olması da hassas ciltler için ideal. sen bilirsin ama ben bi dene derim hem kuru hem hassas ise sana zarar vereceğini düşünmüyorum sonuçta genç bir cildin var. bir de o serinin göz kremini kullanıyorum çok güzel...

ilkşahcım şu iadeyi tekrar enlatırmısın lütfen bu fikrin benimde çok işime yarar çünkü ben kendim için üye oldum ve her ay 75 yapabileceğimi zannetmiyorum şimdiye kadar aştım kotaları ama düşüktü hep kota bu aydan sonra başlıyor benim 75 limitlrim şimdi fazladan ürün giricem sonra kargo gelicek adam yanımdayken kutuyu açıcam içinden kendimin kileri alıcam sonra geri kalanları adama vericem dimi hemen içinden iade kağıtı çıkıyor bi tane onunla ilgili bişiler yapıormuyum lütfen cevap

mesela 50 tllik siparişn var 25 tllikte bir ürün ekle sonra kargo geldiğin 1 dakika beklermsnz de
faturanın en arka sayfasını hemen kopar doldur gerekli bilgileri imzala koy poşete ürünü ver görevlye

ya bu siparişler yalan mı oldu nedir kimsenin daha faturalanmaya başlamamş

slm kızlar daha önce size danışmıştım temsilcilik için.kataloğum çarşamba günü geliyor sonundakaydirigubbakcemile acilen nemlendirici ve temizleyici ürünlere ihtiyacım var hangilerini tavsiye edersiniz ? 29 yaşındayım ve kuruya dönük cildim var.anew ürünlerimi yoksa diğerlerimi daha doğru seçim olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…