- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.641
evet canım ödeme yapmıştım çok teşekkür ederim bende bana kalacak diye dert ediyordum
cnm ben kullandım.hafif bir ürün.benim cildim hassas..ama sorun yapmadı.hassas ise kullanabilrisin.değilse clearskin de yararlı olacaktır--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar avon liiv botanical ürünleri sizce nasıl.23 yaşındayım kuru ve hassas cildim var . Sizce ban uygun mu.Gerçekten bitkisel mi.Almayı düşünüyorum çünkü.Şimdidien teşekkürler
Daha öncede yazdım ama kimse cevap yazmadı.Bilgisi olan gerçekten mi yok yoksa dikkate mi alınmıyorum anlayamadım:sinifsinif:
kızlar bakın bu avonun diğer ülke katalogunda satılıo şaşırdım
http://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1116520_XL.jpg
canım şimdi gördüm sağol cnm düşündüğün için haklısın bizde hallettik canım konuştuk çözdük problemimzi aynı fiyata satıoruz artık :1hug:
kızlar ya bişey sorcam ben bu ay dogum hazırlklarım var diye sipariş vermedim benimtakım öncüm benim adıma sipariş vermiş ama kargoda ben olmadıgım için siparişi teslim etmemiş çünkü ben alanyada oturuyorum o sipariş antalyaya diye vermiş siparişi bugün kargodan arayıp yaa benim almamı yada iade edecklerini söylediler şimdi sipariş bedeli benim hesapta ödenecek olarak halen gözükmekte sipariş iade oldugunda o tutar silinirmi yoksa ödemek zorunda bırakırlarmı kafam karıştı benim olmayan bi sipariş için para ödemek istemiyorum
ya kızlar ne zaman faturalanacak siparişler. akşam üzeri dedi ama bu saatten sonra yapacaklarını sanmıyorum
iade/iptal koli olur cnm silerler faturayı biras uğrşırsn ama silinr takım öncünüde şikayet et bence senin adına kafasına göre sipariş gremez yasak
kil maskesi ilk çıktığında almıştım fazla fzlaaa süper bşy mi gibi temzliyor yüzü ve ardından bebek gibi yumuşacıkwalla ben sipars werdim indirim brosüründen bakalım gelsin kullnym yorum yazarım ama clearskın kil maskesi gzl dyor herkes müsterilerim
çok narin ciltte kızarıklık yapıomuş..keskin olduğu için..beni bilgilendirisen sevinirim canım.clearskin ağır bir ürün diyorlar.kil maskesi olduğu için benimde ilgimi çekmişti.Bir de total radiance refinig kil maskesi var ikisi arasındaki fark ne.yani clarskin kil maskesiyle karşılaştırınca.
cevabın iin teşekkürler
ilk çıktığında numunesini yollmşlardı beğenmedim bn ağır ve kötü geldiaranızda 60`s mod adlı parfümü kullanan varmı acaba kokusu nasıl ağırmı merak ettim almayı düşünüyorumda.....
canım bana antalyaya diye söylemedi sadece senin siparişin gibi ben bazı sipariş girsem izin verirmisin dedi bende olur dedim kaç gündür msj geliyodu sipariş ulaştırılamadı diye arayıp söyledim tamam ben ilgileniyorum dedi bugünde kargodan arayıp söyleyince tekrar arayıp söyledim tamam ben iade diycem onlara dedi avona baktıgımda ayın 5inde ödeme son günü diyor yani durdugum yerde kendimi zora sokmuş oldum sanırım neyapmam lazım bu durumda o miktarın genede bankaya yatırılması gerekirmi:uhm:
ödeme cnm iptal edilmesini bekle yinede ben şahsen izin vermem böyle birşeye ben ödeycm die giriorlar sonra siparişi temsilcinin adresine gönderip ödemeyi temsilciye yüklüorlar
demekki çok kaliteli olan bir ürün değil bu.muhakkak bir iki kişi kullanmış olabilirdi kaliteli olsaydı.bende temsilciyim ama ne bilgim var nede bugune kadar müşterilerime sattım.
ilgin için ayrıca teşekkür ederim
kızlar iadem var benimde ama gönderince kargo limitinin altına düşüyo sorun olurmu?
yapacakmşlar cnm gece mesaiye kalıp çalışılckmış
ilkşahcım şu iadeyi tekrar enlatırmısın lütfen bu fikrin benimde çok işime yarar çünkü ben kendim için üye oldum ve her ay 75 yapabileceğimi zannetmiyorum şimdiye kadar aştım kotaları ama düşüktü hep kota bu aydan sonra başlıyor benim 75 limitlrim şimdi fazladan ürün giricem sonra kargo gelicek adam yanımdayken kutuyu açıcam içinden kendimin kileri alıcam sonra geri kalanları adama vericem dimi hemen içinden iade kağıtı çıkıyor bi tane onunla ilgili bişiler yapıormuyum lütfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?