Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mesela 50 tllik siparişn var 25 tllikte bir ürün ekle sonra kargo geldiğin 1 dakika beklermsnz de
faturanın en arka sayfasını hemen kopar doldur gerekli bilgileri imzala koy poşete ürünü ver görevlye

böyle yapıldığında kargo ücreti alınıyormuş bana öyle söylendi çünkü sonuçta 75 şin altına düşüyo !

böyle yapıldığında kargo ücreti alınıyormuş bana öyle söylendi çünkü sonuçta 75 şin altına düşüyo !

hyr canım kargo ücreti ödemiyorsun sonucta geri gönderme amacıyla degil siparslerin 75tl diyelim müsterin begenmedi iade edeceksin 75tl altına düsüyo diye elinde mi kalacak yani hayr ödemezsin şutarafagitti

:) hyr canım kargo ücreti alınmıo ben bazen 150ye tamamlamak içnde öyle yapıorum 1 ayda ödemek içn 75in altında ki sipaişlerden takım öncün %1 prim alıo bu da takım öncülerinin pek işine gelmio o yüzden böyle diebiliorlar

hmm ama kargo gelir gelmez yapılıyor deyilmi süper bi şeymiş bu ama kargocuyu bekletmek yasakmış avondan gelen açıklama da böyle diyordu ama denicem valla sağol ılksahcım süpersiniz hepiniz opuyorumnanaktan

canım ben 26 yaşındayım. ve anewin 25+ ürünün numunesini kullandım iki kez. memnun kaldım ve onun gece kremini aldım. hediye olarakta bi önceki kampanyada gündüz kremi deneme boyu ve temizleme jeli geldi. gece kremi sürüyorum. gündüzde gündüz kremini. 4 gün oldu başlayalı çok memnunum. gözenekler falan kapanmaya başladı. ben beğendim yinede sen bilirisin

ilk dakika sipariş verdim kargoya verildi bile şu an gecenin bu saatinde varya şu an dünyanın en mutlusuyum

cnm ben kullandım.hafif bir ürün.benim cildim hassas..ama sorun yapmadı.hassas ise kullanabilrisin.değilse clearskin de yararlı olacaktır
...

çok hassasdır cildim o yüzden birşeyi alırken iyice tartıyorum.teşekkür ederim cevabın için.

çok narin ciltte kızarıklık yapıomuş..keskin olduğu için..
benim cildimde hassas ama denedende bilinmez kararsız kaldım inan.peki clearskin kuru ve hassas cilde faydalımı[/QUOTE]

denemeden bilinmez öyle değil mi ama kararsız kalıyorum işte.alırım denerim beğenmezsem atarım ne yapayım.23 yaşa uygun mu.şimdiden cildimi mahvetmek istemiyorum.birde cear skin ürünleri ağır diyorlar cildime gider mi.syah nokta temizleyicisi nasıl.cevapların için teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…