- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.661
hyr cnm hiçbirşey olmuo ben özellikle kargo ücreti ödememk içn fazla ürün giriorum sonra iade ediorum :)
mesela 50 tllik siparişn var 25 tllikte bir ürün ekle sonra kargo geldiğin 1 dakika beklermsnz de
faturanın en arka sayfasını hemen kopar doldur gerekli bilgileri imzala koy poşete ürünü ver görevlye
böyle yapıldığında kargo ücreti alınıyormuş bana öyle söylendi çünkü sonuçta 75 şin altına düşüyo !
böyle yapıldığında kargo ücreti alınıyormuş bana öyle söylendi çünkü sonuçta 75 şin altına düşüyo !
kahverengi küçük çantayıda rimelide yakalamşmD :
slm kızlar daha önce size danışmıştım temsilcilik için.kataloğum çarşamba günü geliyor sonundakaydirigubbakcemile acilen nemlendirici ve temizleyici ürünlere ihtiyacım var hangilerini tavsiye edersiniz ? 29 yaşındayım ve kuruya dönük cildim var.anew ürünlerimi yoksa diğerlerimi daha doğru seçim olur?
ilk dakika sipariş verdim kargoya verildi bile şu an gecenin bu saatindevarya şu an dünyanın en mutlusuyum
gözün aydın hihoyyyt
cnm ben kullandım.hafif bir ürün.benim cildim hassas..ama sorun yapmadı.hassas ise kullanabilrisin.değilse clearskin de yararlı olacaktır
...
hayır canım kaliteli liv botanicals serisi, benim yüzüm yağlı olduğu halde gündüz kremini kullandım kışın özellikle cildimi parlatmadan nemlendirdi. üstelik kokusuz olması da hassas ciltler için ideal. sen bilirsin ama ben bi dene derim hem kuru hem hassas ise sana zarar vereceğini düşünmüyorum sonuçta genç bir cildin var. bir de o serinin göz kremini kullanıyorum çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?