Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kuru ve hassas cilde ii değildr die düşünüyorum çünküü bnm t bölgrm yağlı tonikleyip mske yapınca kurutuyo bnm için ii oluo ama cildin zaten kuruysa nemlenirici fln kullanmn lzm..
denemeden bilinmez öyle değil mi ama kararsız kalıyorum işte.alırım denerim beğenmezsem atarım ne yapayım.23 yaşa uygun mu.şimdiden cildimi mahvetmek istemiyorum.birde cear skin ürünleri ağır diyorlar cildime gider mi.syah nokta temizleyicisi nasıl.cevapların için teşekkürler[/QUOTE]

atmana gerek yok iade yaparsın :)
siyah nokta temizleyiciside gzl tavsiye ederim..
ama cildim hassas diosun düşündürüyor o konu bni...

hyr cnm hiçbirşey olmuo ben özellikle kargo ücreti ödememk içn fazla ürün giriorum sonra iade ediorum :)
ilkşahcım tşk bilgiler içinn

merak ettim şimdi bi daa bakiim siparişime
ben sipariş verilince tüm ürünleri kesin alabileceğimi sanmıştım 08341msjını görünce
o yüzden bi saate yaklaşmıştı sipariş vermemm

ya kızlar koli sayım 0 fatura tutarıda sıfır yani hala faturam kesilmemiş dimi acaba kesildiği halde nete yansımadıgıda olurmu...sinir oldum ya bu nebiçim iş 4 gün olck sipariş verelii

ya kızlar koli sayım 0 fatura tutarıda sıfır yani hala faturam kesilmemiş dimi acaba kesildiği halde nete yansımadıgıda olurmu...sinir oldum ya bu nebiçim iş 4 gün olck sipariş verelii
benim de aynı.. bari ürünler gelsin de geç olsun güç olmasınn
ilk siparişimin gelmesi bi haftayı geçmişti bi buçuk hafta sürmüştü hatta
2 siparişimse 2 günde hemencecik gelmişti
bakalım bu ne kadar sürecek

ilkşah canımsın yaaaopuyorumnanaktan dahiyane bir fikir bu.heheh. ben de geçemedim bu ay 75i ama idae olayında sıkıntı yaşarım die yapmadım bugne kdr.bi kere olsun deniycem tatlım.çok yaşa sen.umarım kargoyu getiren biraz bekler kapıda kaydirigubbakcemile2

iadem war biraz beklermisiniz dersiniz bekler heralde

kızlar ben 150 lik sipars girdim ama 250 kadar daha siprs war elimde gün hediyeleri oldugu gün girerim diyordum ama gün hediyesi glmz mi daha ya nette gözükmüyor ama

AY YAŞASIN BENİMKİ FATURALANMIŞ YA :) sipariş takibinde faturam hala 0 görünüyo ama orada karısıklık oluyo zaten sipariş eve geliyo kimi zaman orda hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo..

ama cari hesap özetine yansımış bugun kesilmiş:)))

aynen ya bende actım borc kısmında yazıyo dedim faturalanmıs bakayım neler var faturamda ama sipars takibinde yeni yazıyo anlamadm ben seyi merak ediyrm cnmm fırsatlar kösesinden kolye almstım ama siparsimde suan gözkmyr eminm aldıgıma da off bakalım faturmda gözkücekmi

şimdi kızlar ben bi tane çanta yazsam sonra müşterim beğenmemiş gibi iade etsem nası olur ya da vazgeçmiş olsun hehehehalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…