Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

koruma bantlı cnm..

mineral ruju hiç kullanmadım, memnun olanda vardır tabi ama arkadaşlarım eriyor ve ancak fırça ile sürülebiliyor dediler.avonun uzun süre kalıcı ruju nasıl? ve tabi uzun süre kalıcı ruj koruma bantlımı geliyor?bu konuda biraz hassasımda.
ben genelde ultra color rich kullanıyorum.

ah canım ya teşekkür ederim cevabın için tavsiyene uyacam bir deneyelim.sende olmasan yardımcı olmak isteyen bir Allahın kulu yok burda.2 yıldır kk ya üyeyim bu sayfa kadar tuhaf bir sayfayla karşılaşmadım.geçen yazdığımdada kimse umursamamıştı şimdi yine görmezden gelinmiş.ne gareziniz var anlamadım valla yoksa yeni birilerini aranızda istemiyormusunuz yada başka bişeymi?gerçi siz şimdi bunada cevap vermezsiniz ya neyse!

benimkide aynı bahsettiğiniz gibiii faturalanmış ama diğer yerler 0 gözüküyor ne ver ne yok içinde kontrol edemiyorum biranevvel düzelsin yaaa
sanırım beni de takan olmucak

bildiğimiz sorular olursa herkes cevaplar emin olun
bilmediklerimiz olursa yanlış bilgi vermek yerine elbet doğrusunu cevaplayacak arkadaşlar çıkar az sabır lütfen kızlar...
kimse kimseyi realde tanımıyor kiii yeni gelenlere garezimiz olacak..lütfen böle imalarda bulunmayın..

sanırım beni de takan olmucak

walla bilgim olsa yazıcam ama bilmiyrm reklamı baya ii katalgta insanın alası geliyor ama su düzlestirci icni bi cok AT ürünü almıstım bi süre AT amayı düsünmüyrm hatta bi hevesle indirim borusurunden ampul aldım ama iade edicem evde dolu sac bakım ürünü olduuuuu şakkıdı-tatlicadiarzu-

siparişlerim faturalanmış yani tutarı ve ödeme bilgisi yazıyo ama ürünler işleme geçmemiş yani hala yeni yazıyor bu nemek anlamadım geliyormu gelmiyormu!

atmana gerek yok iade yaparsın :)
siyah nokta temizleyiciside gzl tavsiye ederim..
ama cildim hassas diosun düşündürüyor o konu bni...
[/QUOTE]

kullanılan bir ürünün geri verildiğini bilmiyordum bu iyiymiş bak.Benim takım öncüm beni temsilci yaptı bir daha gözükmedi.hiç ilgilenmiyor işte böyle sizlerden öğreniyorum.Çok teşekkür ederim.nemlendiric kullnıyorum ama kozmetik o yüzden bu bitkisel diye düşündüm.Gerçekten bitkisel mi bu livv botanicals.Zaten sadece burnumda siyah nokta oraya kullansam nasıl olur acaba siyah nokta temizleyici.Onuda alırım denerim beğenemzsem geri veririm çok süper bu ya gerçketen.hihoyyyt

atmana gerek yok iade yaparsın :)
siyah nokta temizleyiciside gzl tavsiye ederim..
ama cildim hassas diosun düşündürüyor o konu bni...

kullanılan bir ürünün geri verildiğini bilmiyordum bu iyiymiş bak.Benim takım öncüm beni temsilci yaptı bir daha gözükmedi.hiç ilgilenmiyor işte böyle sizlerden öğreniyorum.Çok teşekkür ederim.nemlendiric kullnıyorum ama kozmetik o yüzden bu bitkisel diye düşündüm.Gerçekten bitkisel mi bu livv botanicals.Zaten sadece burnumda siyah nokta oraya kullansam nasıl olur acaba siyah nokta temizleyici.Onuda alırım denerim beğenemzsem geri veririm çok süper bu ya gerçketen.hihoyyyt[/QUOTE]

veriliyor canım tabi beklentimi karşılamadı kodunu yazıp faturaya edersin iadeyi bidahaki faturandan düşerler.bitkisel diye biliyorum cnm bnde hç kullnmadım..

ben imada bulunmadım arkadaşım düşüncelerimi söyledim.açıkçası sizden en azından bilmiyorum demenizi bekledim ama umursamaz bir tavır sergilenince insan ister istemez bozuluyo hem mutlaka herkes nemlendirici krem kullanıyordur dimi?haliyle cevap bekledim.neyse umarım bundan sonra böyle davranmazsınızda rahat rahat iletişim kurabiliriz.saygılar

ben senin sorunu görmedim canım sen cilt tipi söle ben sana hemen yardımcı olayım kusura bakma..

eğer çok kuru sadece nemlendirmek istiyorum diyorsan solutions maximum moisture kuru ciltler için olan seri ama hem nemlensin hemde kırışık önlesin yani özel bakımda yapsın diyorsan anew rejuvenate 25yaş üstü olan seiyi kullanabilirsin ikiside sana uygun cnm..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…