- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.701
bu arada avon burayı takip etmiyodur dimiiiiibilmiyorumkismile
koruma bantlı cnm..
canım ben 26 yaşındayım. ve anewin 25+ ürünün numunesini kullandım iki kez. memnun kaldım ve onun gece kremini aldım. hediye olarakta bi önceki kampanyada gündüz kremi deneme boyu ve temizleme jeli geldi. gece kremi sürüyorum. gündüzde gündüz kremini. 4 gün oldu başlayalı çok memnunum. gözenekler falan kapanmaya başladı. ben beğendim yinede sen bilirisin
AY YAŞASIN BENİMKİ FATURALANMIŞ YA :) sipariş takibinde faturam hala 0 görünüyo ama orada karısıklık oluyo zaten sipariş eve geliyo kimi zaman orda hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo..
ama cari hesap özetine yansımış bugun kesilmiş:)))
benimkide aynı bahsettiğiniz gibiii faturalanmış ama diğer yerler 0 gözüküyor ne ver ne yok içinde kontrol edemiyorum biranevvel düzelsin yaaaaynen ya bende actım borc kısmında yazıyo dedim faturalanmıs bakayım neler var faturamda ama sipars takibinde yeni yazıyo anlamadm ben seyi merak ediyrm cnmm fırsatlar kösesinden kolye almstım ama siparsimde suan gözkmyr eminm aldıgıma da off bakalım faturmda gözkücekmi
sanırım beni de takan olmucak
sanırım beni de takan olmucak
kuru ve hassas cilde ii değildr die düşünüyorum çünküü bnm t bölgrm yağlı tonikleyip mske yapınca kurutuyo bnm için ii oluo ama cildin zaten kuruysa nemlenirici fln kullanmn lzm..
denemeden bilinmez öyle değil mi ama kararsız kalıyorum işte.alırım denerim beğenmezsem atarım ne yapayım.23 yaşa uygun mu.şimdiden cildimi mahvetmek istemiyorum.birde cear skin ürünleri ağır diyorlar cildime gider mi.syah nokta temizleyicisi nasıl.cevapların için teşekkürler
siparişlerim faturalanmış yani tutarı ve ödeme bilgisi yazıyo ama ürünler işleme geçmemiş yani hala yeni yazıyor bu nemek anlamadım geliyormu gelmiyormu!
yoksa sadece faturamı geliyor delikafadulden
atmana gerek yok iade yaparsın :)
siyah nokta temizleyiciside gzl tavsiye ederim..
ama cildim hassas diosun düşündürüyor o konu bni...
ben imada bulunmadım arkadaşım düşüncelerimi söyledim.açıkçası sizden en azından bilmiyorum demenizi bekledim ama umursamaz bir tavır sergilenince insan ister istemez bozuluyo hem mutlaka herkes nemlendirici krem kullanıyordur dimi?haliyle cevap bekledim.neyse umarım bundan sonra böyle davranmazsınızda rahat rahat iletişim kurabiliriz.saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?