Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aldığın serinin göz kremleride olacak onuda alırsın temizleme jelinide kuru ciltler için olan seriyi alabilirsin yani mavi olan seri..

teşekkürler canım.anew daha doğru bir seçim olur o zaman sanırım.birde merak ettiğim göz altımda hafif hafif kırışıklıklar başladı anew 25 yaş üstümü yoksa tüm yaşlar için olanımı daha etkilidir acaba?

kızlar cevap alabileceğim biri yok mu?:uhm:

canım bence yanlış düşünüyosun. arkadaşlar kullanmadıkları ürünler hakkında yorum yapmamaya çalışıyolar bende öyle. ve genelde yaş ortalaması 23-25 arasında değişiyor. sana önerecekleri ürünü kullanmamışlardır. o yüzden. herkes birbirine çok yardımcı oluyor. rahat ol bence istediğini sor kullananlar bilenler mutlaka cevap yazarlar.

hepside olur ama ben ageless accolade göz kremi kullanıyorum 20 gün oldu çok fark etti adeta gerginleşti 10 gençleşmiş gibi hissediyorum çok ciddiyim zaten bu ürün geçtiğimiz kampanya çıktı 40 yaş üstüymüş benim yaşım okadar deyil kırışıkta yok ama çok gergin yaptı...:)

anladım canım sağol bundan sonra sık sık görüşürüz inşallah çünkü bende temsilci oldum artık.yeni olduğum için sizden yardım almak isterim tabi.

ya cari hesapta faturalanmış görünüyo kızlaarr ne demek bu ya. bilgisi olan var mı?

tamam golden lady kataloğum yarın gelecek ona göre bakarım artık ama 25+ 'yı daha önce kullandım pekte bir etkisi olmamıştı sanki:sinifsinif:birde diğerini deneyeyim.şimdiye kadar hep yaşını hiç göstermiyosun derlerdi artık açıkçası yaşlanmaktan çok korkar oldumeyvahedigeldismile

mineral ruju hiç kullanmadım, memnun olanda vardır tabi ama arkadaşlarım eriyor ve ancak fırça ile sürülebiliyor dediler.avonun uzun süre kalıcı ruju nasıl? ve tabi uzun süre kalıcı ruj koruma bantlımı geliyor?bu konuda biraz hassasımda.
ben genelde ultra color rich aldım.
kimse yok mu?

tamam cnm diğerini dene solutions serisinin gece kremide çok güzel sırf makyaj altı için kullanan arkadaşlarım vardı :)

yok erimiyor 6 ay önce aldım yazlığa götürdüm 40 derecede bile erimedi merak etme.. :1rolleyes:

selam kızlar bu solutıons serisi 20-25 yaşlar arası kullanabilir mi.Yani ne gibi hem zararı hem yararı olabilir.birde bu solulıtıons göz kremi var kuru cilt için olanı göz altı kırışıklığını gideriyor mu.bende biraz varda livv botanıcal mı geçiririr yoksa solulıotıns ürünü mü ?

kızlar benimde temsilcimn sipariş takibinde yeni yazıo ama caris hesabında faturalanmış artı kargo takibine baktığımda kargolanmş bile

kızlar ben 150 lik sipars girdim ama 250 kadar daha siprs war elimde gün hediyeleri oldugu gün girerim diyordum ama gün hediyesi glmz mi daha ya nette gözükmüyor ama
bence mutlaka gelir cnm sabret
indirim broşürü verdiklerinden çok daha geç gelir ama bence...

aynen benimde öle görünüyo ama sipariş takibinde hala yeni yazıyor ve yanlarında 0
ama fatura kesilmiş belliki son ödeme tarihinide yazmışlar

bende de öyle

mrb cnm avonun kalıcı ruju kesinlikle harika özellikle mauve ıce rengi çok hoş duruyoo koruma bantlı cnm bütün rujlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…