- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.721
ilk dakika sipariş verdim kargoya verildi bile şu an gecenin bu saatindevarya şu an dünyanın en mutlusuyum[/Q
bende ilk dakikada verdim ama faturalanmamış. ya 4 ayrı sipariş girdim biri bile faturalanmamış bu ne saçma şey ya
mineral ruju hiç kullanmadım, memnun olanda vardır tabi ama arkadaşlarım eriyor ve ancak fırça ile sürülebiliyor dediler.avonun uzun süre kalıcı ruju nasıl? ve tabi uzun süre kalıcı ruj koruma bantlımı geliyor?bu konuda biraz hassasımda.
ben genelde ultra color rich kullanıyorum.
ah canım ya teşekkür ederim cevabın için tavsiyene uyacam bir deneyelim.sende olmasan yardımcı olmak isteyen bir Allahın kulu yok burda.2 yıldır kk ya üyeyim bu sayfa kadar tuhaf bir sayfayla karşılaşmadım.geçen yazdığımdada kimse umursamamıştı şimdi yine görmezden gelinmiş.ne gareziniz var anlamadım valla yoksa yeni birilerini aranızda istemiyormusunuz yada başka bişeymi?gerçi siz şimdi bunada cevap vermezsiniz ya neyse!
ya cari hesapta faturalanmış görünüyo kızlaarr ne demek bu ya. bilgisi olan var mı?
tamam golden lady kataloğum yarın gelecek ona göre bakarım artık ama 25+ 'yı daha önce kullandım pekte bir etkisi olmamıştı sanki:sinifsinif:birde diğerini deneyeyim.şimdiye kadar hep yaşını hiç göstermiyosun derlerdi artık açıkçası yaşlanmaktan çok korkar oldumeyvahedigeldismile
mineral ruju hiç kullanmadım, memnun olanda vardır tabi ama arkadaşlarım eriyor ve ancak fırça ile sürülebiliyor dediler.avonun uzun süre kalıcı ruju nasıl? ve tabi uzun süre kalıcı ruj koruma bantlımı geliyor?bu konuda biraz hassasımda.
ben genelde ultra color rich aldım.
kimse yok mu?
yok erimiyor 6 ay önce aldım yazlığa götürdüm 40 derecede bile erimedi merak etme.. :1rolleyes:
bence mutlaka gelir cnm sabretkızlar ben 150 lik sipars girdim ama 250 kadar daha siprs war elimde gün hediyeleri oldugu gün girerim diyordum ama gün hediyesi glmz mi daha ya nette gözükmüyor ama
aynen benimde öle görünüyo ama sipariş takibinde hala yeni yazıyor ve yanlarında 0
ama fatura kesilmiş belliki son ödeme tarihinide yazmışlar
ben genelde ultra color rich aldım.
kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?