- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.741
mrb cnm avonun kalıcı ruju kesinlikle harika özellikle mauve ıce rengi çok hoş duruyoo koruma bantlı cnm bütün rujlarıı
walla bilgim olsa yazıcam ama bilmiyrm reklamı baya ii katalgta insanın alası geliyor ama su düzlestirci icni bi cok AT ürünü almıstım bi süre AT amayı düsünmüyrm hatta bi hevesle indirim borusurunden ampul aldım ama iade edicem evde dolu sac bakım ürünü olduuuuu şakkıdı-tatlicadiarzu-
kızlar benimki faturalanmış ama 100 liralık sipariş verdim ama 60 lira yazıyo faturada
ilk benmki faturalandı sanırımkaydirigubbakcemile3 belkide ilk girenim sırnaşık şey az sipariş vardı ilk dakika girdm gönderdm siparişi hemen gecede faturalandı kargoya verildi hemen
bu müş. ilet. merkz.leri ne kadar bekletiyolar böyle yaaaa
Bende aradım baya bekledim sonra kapadım cevap veriyorlar mı sonra
Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?Arka sayfayada yazdım ama cevap yoktu...
selam kızlar bu solutıons serisi 20-25 yaşlar arası kullanabilir mi.Yani ne gibi hem zararı hem yararı olabilir.birde bu solulıtıons göz kremi var kuru cilt için olanı göz altı kırışıklığını gideriyor mu.bende biraz varda livv botanıcal mı geçiririr yoksa solulıotıns ürünü mü ?
cnm bn gece kremini kulanyrm 21yasndym bi zararnı görmedim
ilkşah sennki bugün gelirmiki.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?