Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilk benmki faturalandı sanırım kaydirigubbakcemile3 belkide ilk girenim sırnaşık şey az sipariş vardı ilk dakika girdm gönderdm siparişi hemen gecede faturalandı kargoya verildi hemen

mrb cnm avonun kalıcı ruju kesinlikle harika özellikle mauve ıce rengi çok hoş duruyoo koruma bantlı cnm bütün rujlarıı

verdiğin bilgiler için cok teşekkürler. anew ruj almıştım kutuda geldi. biraz takıntılıyım kullanmadım ruju. yani uzun süre kalıcı ruj koruma bantlı geliyor dimi? :uhm:bende bu ay mauve ice almayı düşünüyorum.

owww benim arkadaşım aldı saç kırıkları için 7.5 tl olan maviden nasıl kullanılıyo dedi bilmiyorumda ondan sormak istemiştim

arkadaşlar fatura bakiyenize yansımışsa ve ödeme sayfasında fatura görünüyorsa yeni yazmasına bakmayın gelir bence sanırım avonun sisteminde sorun var ..

Bugün C.tesi Girilen Bütün Siparişler Faturalanacakmış Yarın Kargoya Verilecekmiş Kampanya Süresi 1 Gün Uzadıgı İçin Fatura Süreleri de 1 Gün Geçikecekmiş..Müş İlet. Merk Aradım Öyle Dediler..

slm kızlar
bugün sabah saat 9 da verdim siparişimi fakat en çok istediğim ürün stokta kalmamış kaydirigubbakcemile
ne çabuk bitirdiniz kızlar ya saatleri çok üsüldüm yanii boshayallersmile

halada yeni yazıyor sayfada ama faturaya yansıdı aklinialirimsmile

Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?Arka sayfayada yazdım ama cevap yoktu...
selam kızlar bu solutıons serisi 20-25 yaşlar arası kullanabilir mi.Yani ne gibi hem zararı hem yararı olabilir.birde bu solulıtıons göz kremi var kuru cilt için olanı göz altı kırışıklığını gideriyor mu.bende biraz varda livv botanıcal mı geçiririr yoksa solulıotıns ürünü mü ?

cnm bn gece kremini kulanyrm 21yasndym bi zararnı görmedim

müş. hizmetlerinde bekletiyolar,gönderdiğin iadenin peşine düşmezsen diğer faturandan parayı düşmüyolarlmaz:
çok sorumsuzlar çooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…