Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ikisini de kullandım canım...liv botanicals göz kremi göz kremleri forumunda meşhurdu zaten çok güzel dokusu vardı, hemde spf liydi, hem de göz altını aydınlatıyodu, artık yok maalesef..... ama ara ara indirim broşüründe yer alıyo bulursan kaçırma. solütüons kuru ciltler için göz kremine gelince , tatlım daha yeni aldım bir buçuk iki hafta oldu onu kullanmaya başlayalı,değişik bi dokusu var bunun.... zaten %100+ nem kazandırır ibaresi vardı, gercektende güzel nemlendiriyo.... ama kırışıklıklara ben pek bi numarasını göremedim henüz..... benim cildim çok kuru.... gözaltlarım da dolayısıyla..... ama gercekten de uzun süreli nem kazandırıyo..... nem kazandırma açısından liv botanicals mı bu mu dersen bu derim..... duruş açısından liv mi bu mu dersen liv botanicals derim çünkü aydınlatıyo....umarım açıklayabildim tatlişim yine soracagın varsa sor yanıtlayım.

ben de cumartesi 14.05 gibi verdim ama hala faturalanmadı gözüküyo....inşallah istediğimiz ürünler bitmez, tam gelir :Saruboceq:

kızlar cumartesi ilk girenlerdenim ama hala faturalanmamış. indirim broşüründeki ürünler gelirmi yaa. gelmezse kötü olur çünkü siparişlerin yarıdan fazlası ordandı. ilkşaah bi bilgin var mı canım?

canım cvbın için çok teşekkür ederim.benim elimdeki katalogda şuan var hemde indirimde.birde bitkisel olduğu için düşündüm bu ürünü alıp deniycem.Onu beğenmez isem solütüons ürününü deniycem.Birde bu livv ürünün diğer ürünleride var onlar hakkınd abilgin var.Ben takım almayı düşünüyorum.temizleyici,gündüz gece kremleri.

Benimde göz altımda hafif morluk ve kırışıklık var.sanırım bu ürünler geçrimez.Ayrıca başka ürün almak gerekli.

birde canım clarskin siyah nokta temizleyici ve göznek arındırıcı ürünleri var onlar hahkında bilgin var.burnumda siyah noktalar varda o yüzden.

Çok sordum galiba ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle değil mi?Şimdiden teşekkürler canım

Benimde göz altımda hafif morluk ve kırışıklık var.sanırım bu ürünler geçrimez.Ayrıca başka ürün almak gerekli.

hafif morluğu geçircek cilt tonunu düzgünleştircek parlaştırcak bi ürün var hemde tüm cilt tipleri için uygun perfect tone solution berrak görünüm veren gündüz kremi var spf 20 güneşten korucu özelliğide var hem halam kullanıo cilt tonu göz altındaki hafif morarıkları fln geçti çok güsel oldu cilt tonu kırışıklığa ise anew serisi güsel olur kaydirigubbakcemile5

he bide kızlar fatura tutarları yanlış cari hesap özetiyle sipariş takibindeki fiyah tutmuo 172.86tl sipariş takibindeki tutar cari hesap özetinde 172.76tl allah allah 10krş eksik nedn acaba

peki canım o ürünün göz altına uygulanmasını bir sakınca yok mu.Göz kremi haricindeki ürünler kullanılmaz diye biliyorum.yaşım 23 o yüzden anew ürünleri henüz erken diye düşünüyorum.o ürünlerin çok başarılı old duymuştum.

cevabın için teşekkürler canım

malesef cnm yoldamış şu an daha burdaki şubeye gelmemş eğer akşama kadr gelirse gidip alcm şubeden sabırszlanıorum

hahaha sen çoooookkkkkk yaşaaa emii sanki kendi ürünüm gelio gibi heyecan yaptım bende :dance: senden haber bekliyoruz k12 için bende sabırsızlandım sayende sositososito

ne demek canım,tabiiki soracaksın,birbirimize yardımcı olmak için burdayız.....liv çok güzel bi kremdir ama aşırı morlukların varsa tedavi etmez....yüz temizleyicisi de güzeldi... diğerlerini bilmiyorum çünkü cilt ürünü olarak artık dermokozmetik ürünler kullanıyorum ama avonunkileri de arkadaşlarım burda paylaştıkça okuyorum... anew ürünleri çok güzel oluyo.... birde su total radiance serisini çok övüyolar.... bi tanıdıgım kullanmıştı baya memnun kalmıştı tatlım.....

teşekkürler canım cevabın için bende 23.cildin için hangi ürünleri kullnıyorsun.Zahmet olmazsa cevaplarmısın.zemuszemus

canım su naturalsın yeşil cay özlü soyulan maskesi cok hosuma gitti ferahlatıyo onu kullanıyroum bitti ama . naturalsin seftalili yüz kremini kullanıyrm yumusacık yapıyo bi de 3, kampanyada gece kremi gönderiyor ya avon onu kullandım cok parlak yapıyo cildimi. nivea nın mavi tonik war ya su gibi o inanılmaz temizliyo insanın yüzünü onu kullandım ama o bitti sonra avona basladm iste kil maskesi war kardesimin onu kullanmstm sanki insanın yüzü beyazlıyo gibi gzl bi ürün simdide liw aldım bakalım gelsin

kızlar böğürtlenli dudak balmının rengi mormu?
katalogta mor göstermiş

bide bu rujmu, parlatıcı mı?

kızlar benim cildim yağlı yani biraz karma bi cilt yaşımda 25 ne önerirsiniz cilt bakımı için sivilce ve izlerim mevcut:çok üzgünüm:sizce geçirecek bi krem falan varmıdır izleri falan

bilmemki cnm yaa halam kullandı ve gözle görülür şekilde morlukları gitti o konuda bilgim yok CADIARZU

meraba arkadaşlar ACİL CEVAP İSTİYORUM LÜTFENNNN yarın sabah sipariş vericem çünkü siyah noktalarım var burnumun üstüne iğrençler avonun siyah nokta temizleme ürünleri nasıl etkilimidir ki etkiliyse etkisini görmem için k11de 97. sayfada 3 ürün var bununla ilgili 3 ünü beraber alıp mı kullanmam gerek yok 1 tanesi yeter mi lütfen cevappp bide şu kil maskesini öğrenmek istiyorum nasıl kullanan var mı clay mask olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…