- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.761
Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?Arka sayfayada yazdım ama cevap yoktu...
selam kızlar bu solutıons serisi 20-25 yaşlar arası kullanabilir mi.Yani ne gibi hem zararı hem yararı olabilir.birde bu solulıtıons göz kremi var kuru cilt için olanı göz altı kırışıklığını gideriyor mu.bende biraz varda livv botanıcal mı geçiririr yoksa solulıotıns ürünü mü ?
ikisini de kullandım canım...liv botanicals göz kremi göz kremleri forumunda meşhurdu zaten çok güzel dokusu vardı, hemde spf liydi, hem de göz altını aydınlatıyodu, artık yok maalesef..... ama ara ara indirim broşüründe yer alıyo bulursan kaçırma. solütüons kuru ciltler için göz kremine gelince , tatlım daha yeni aldım bir buçuk iki hafta oldu onu kullanmaya başlayalı,değişik bi dokusu var bunun.... zaten %100+ nem kazandırır ibaresi vardı, gercektende güzel nemlendiriyo.... ama kırışıklıklara ben pek bi numarasını göremedim henüz..... benim cildim çok kuru.... gözaltlarım da dolayısıyla..... ama gercekten de uzun süreli nem kazandırıyo..... nem kazandırma açısından liv botanicals mı bu mu dersen bu derim..... duruş açısından liv mi bu mu dersen liv botanicals derim çünkü aydınlatıyo....umarım açıklayabildim tatlişim yine soracagın varsa sor yanıtlayım.
Benimde göz altımda hafif morluk ve kırışıklık var.sanırım bu ürünler geçrimez.Ayrıca başka ürün almak gerekli.
hafif morluğu geçircek cilt tonunu düzgünleştircek parlaştırcak bi ürün var hemde tüm cilt tipleri için uygun perfect tone solution berrak görünüm veren gündüz kremi var spf 20 güneşten korucu özelliğide var hem halam kullanıo cilt tonu göz altındaki hafif morarıkları fln geçti çok güsel oldu cilt tonu kırışıklığa ise anew serisi güsel olur kaydirigubbakcemile5
malesef cnm yoldamış şu an daha burdaki şubeye gelmemş eğer akşama kadr gelirse gidip alcm şubeden sabırszlanıorum
canım cvbın için çok teşekkür ederim.benim elimdeki katalogda şuan var hemde indirimde.birde bitkisel olduğu için düşündüm bu ürünü alıp deniycem.Onu beğenmez isem solütüons ürününü deniycem.Birde bu livv ürünün diğer ürünleride var onlar hakkınd abilgin var.Ben takım almayı düşünüyorum.temizleyici,gündüz gece kremleri.
Benimde göz altımda hafif morluk ve kırışıklık var.sanırım bu ürünler geçrimez.Ayrıca başka ürün almak gerekli.
birde canım clarskin siyah nokta temizleyici ve göznek arındırıcı ürünleri var onlar hahkında bilgin var.burnumda siyah noktalar varda o yüzden.
Çok sordum galiba ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle değil mi?Şimdiden teşekkürler canım
kızlar ben 150 lik sipars girdim ama 250 kadar daha siprs war elimde gün hediyeleri oldugu gün girerim diyordum ama gün hediyesi glmz mi daha ya nette gözükmüyor ama
teşekkürler canım cevabın için bende 23.cildin için hangi ürünleri kullnıyorsun.Zahmet olmazsa cevaplarmısın.zemuszemus
cumartesi başlar sanırım gün hediyesi ki genelde öle oluo bende onu bekliyorum :lepi:
peki canım o ürünün göz altına uygulanmasını bir sakınca yok mu.Göz kremi haricindeki ürünler kullanılmaz diye biliyorum.yaşım 23 o yüzden anew ürünleri henüz erken diye düşünüyorum.o ürünlerin çok başarılı old duymuştum.
cevabın için teşekkürler canım
kızlar birşey sorcam indirim broşüründe CZ twist küpe varya onu aldınızmı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?