Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben yeni temsilci oldum yarın 150 tl civarı sipariş verecem ben nasıl yararlanabilirim gün hediyelerinden anlamadım yardımcı olurmusunuz

ben yeni temsilci oldum yarın 150 tl civarı sipariş verecem ben nasıl yararlanabilirim gün hediyelerinden anlamadım yardımcı olurmusunuz

siparişini girmen yeterli cnm otomtk olarak eklenio hediye ama 135 tl üstü sipariş vermen lazm ce tek faturada

Allahtan Sipariş Girmemiştim Daha 300 Tllik Siparişim Var Bugün Girecektim Aman Dedim Gün Hediyelerini Bekleyim Öyle Girerim İçime Dogmuş

Telefon ile sipariş mi?nasıl yani temsilcimisin sen ?müşterimi..Temsilciler internet üzerinden resmisiteden giriyor canım siparrişlerini..

Canım Ben Ogün Avonu Aradıgım Telesekreter Yönlendiriyo YA Orda Sipariş Girmek İçin Diye Bi Menude Vardı Sanırım Tellede Veriliyo Artık Sipariiş..

Canım Ben Ogün Avonu Aradıgım Telesekreter Yönlendiriyo YA Orda Sipariş Girmek İçin Diye Bi Menude Vardı Sanırım Tellede Veriliyo Artık Sipariiş..

aman telefonda ne ugraşacaksın gülüm internet üzerinden ver gitsin .. Zaten karın neki birde telefon faturasımı ödücen ..Zaten bi saat bekletiyor müşteri hizmetleri..

Bende Kardeşimin Hesabından Online Ödeme Yapıyordum Ama Dün Bankadan Hesap Açtırmak İçin Başvurdum 15 GÜN İçinde Gelecek Kartım Öyle Daha Rahat Olur :lepi:

Bende öncülüğe geçtiğim için açtırdım tatlım ..Benim kart geldi aslında bakalım belki kendi hesabım üzerinden gönderirim artık ..

aman telefonda ne ugraşacaksın gülüm internet üzerinden ver gitsin .. Zaten karın neki birde telefon faturasımı ödücen ..Zaten bi saat bekletiyor müşteri hizmetleri..

yok canım ben ne ugraşacam net elimin altında zaten sen sipariş verilmiyo telle diyince öyle yazdım veriliyo diye neti olmayan ne yappsın tele kalacak mecbur zor valla işleri..

kartında hayırlı olsun darısı başına canımmm:içelim:

Daha bir önce kartı kapattırdım:) mecbur geri ellerine düştüm:) saoll tatlım.. Şu 6 ayda 35 lira kullanım ücreti sinir bozucu ki yasal değil geri alırım çekecekleri parayı..

:) ben boşuna beklemedim gün hediyelerini:):):) pazartesi girerim artık pada pazar hediyesine baglı:) birde takımöncülerine özel sanırım takı seti gelecekmiş 250 siparişe bu ay süpesiz parfümde gelicek hediye birde ekmek kızartma makinasını alırsak takım tamamlanır:)

Daha bir önce kartı kapattırdım:) mecbur geri ellerine düştüm:) saoll tatlım.. Şu 6 ayda 35 lira kullanım ücreti sinir bozucu ki yasal değil geri alırım çekecekleri parayı..

canım bende ona deli oluyordum ondan açtırmıyordum ama bankaya gittim konuştum ögrenci kartının bi nüshasını verirsen o kesinti olmuyomuş yırttım ben yani senin öyle bi durumun yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…