- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.121
ben yeni temsilci oldum yarın 150 tl civarı sipariş verecem ben nasıl yararlanabilirim gün hediyelerinden anlamadım yardımcı olurmusunuz
aramıza yeni mi geldn cnm hoşgeldinbayanssulusmilebayanssulusmile
kızlar takı seti de hediye geliyormus 250l lik siparste 10katalog almıstım onu iade edip simdi girsem olurmu
güsel mi melis?
siparişini girmen yeterli cnm otomtk olarak eklenio hediye ama 135 tl üstü sipariş vermen lazm ce tek faturada
kız dersena sen de mi ptt den ödüyodun anam
cevabın için teşekkür ederim cnm ama ben tel.ile sipariş verecem farketmez herhalde
Yok tatlım abimin işbankası kartından internet üzerinden online ödeme yapıyoruz ..
Telefon ile sipariş mi?nasıl yani temsilcimisin sen ?müşterimi..Temsilciler internet üzerinden resmisiteden giriyor canım siparrişlerini..
Canım Ben Ogün Avonu Aradıgım Telesekreter Yönlendiriyo YA Orda Sipariş Girmek İçin Diye Bi Menude Vardı Sanırım Tellede Veriliyo Artık Sipariiş..
Bende Kardeşimin Hesabından Online Ödeme Yapıyordum Ama Dün Bankadan Hesap Açtırmak İçin Başvurdum 15 GÜN İçinde Gelecek Kartım Öyle Daha Rahat Olur :lepi:
aman telefonda ne ugraşacaksın gülüm internet üzerinden ver gitsin .. Zaten karın neki birde telefon faturasımı ödücen ..Zaten bi saat bekletiyor müşteri hizmetleri..
yok canım ben ne ugraşacam net elimin altında zaten sen sipariş verilmiyo telle diyince öyle yazdım veriliyo diye neti olmayan ne yappsın tele kalacak mecbur zor valla işleri..
kartında hayırlı olsun darısı başına canımmm:içelim:
Daha bir önce kartı kapattırdım:) mecbur geri ellerine düştüm:) saoll tatlım.. Şu 6 ayda 35 lira kullanım ücreti sinir bozucu ki yasal değil geri alırım çekecekleri parayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?