Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım bende ona deli oluyordum ondan açtırmıyordum ama bankaya gittim konuştum ögrenci kartının bi nüshasını verirsen o kesinti olmuyomuş yırttım ben yani senin öyle bi durumun yok mu

bana hiç öyle bişi demediler ..ben o parayızaten bırakmam onlarada mutlaka alırım yasal değil çünki aldıkları para ..açık ögretimögrencisiyim ben

git ögrenci kartının fotokopisini ver bankaya o zaman çekemezler canım bana öyle dediler kartım açılsın bende gönderecem işini garantiye al bide parfüm niye hediye geliyo sana canım ?

ooo Hayırlı Olsun canım gözüm yok diyecem ama ne yalan söyleyim var
bende 9. kampanyada başladım 3. kampanyam gelecek ay bana da mı gelecek gelmezse kıyameti koparırım diyomuşum
daha neler ögrenecem bakalım bunu bilmiyordum
-ugra canım benim hakkını yedirtme hele bankaya
-o kadar para kazandırıyoruz evet de çocugun agzına bir parmak bal çalar gibi hediyeler alıyoruz ne işse artık

(baba ogula bir bağ bağışlamış ogul babaya bir salkım üzüm vermemiş gibi oldu avonla durumumuz

Son düzenleme:

:) olsun kız niye gözün yok:)
tatlım 200lük satış yapana hediye bu parfüm inşaALLAh sanada gelir..
Tabiki yedirmicem ben aneyimiyim zaten kazancım ne ki..
valla bu avonla işimiz var ..kaydirigubbakcemile

:) olsun kız niye gözün yok:)
tatlım 200lük satış yapana hediye bu parfüm inşaALLAh sanada gelir..
Tabiki yedirmicem ben aneyimiyim zaten kazancım ne ki..
valla bu avonla işimiz var ..kaydirigubbakcemile

4. kamyanyada dimi canım ?
bende baya stok ürün var nasıl elden çıkaracam bilmiyorum :s
hemde ne işimiz var ya valla işi biliyolar ben temsilci oldugum halde indirimleri hediye ürünleri görünce dayanamayıp alıyorum ama artık vazgeçtim numuneleri kullanacam hem daha ucuz hem daha mantıklı

bana hiç öyle bişi demediler ..ben o parayızaten bırakmam onlarada mutlaka alırım yasal değil çünki aldıkları para ..açık ögretimögrencisiyim ben

kızlar bu para mevzusu nedir? banka hesabım var ama böyle bişi duymamıştım. bi açıklar mısınız?

kızlar bu para mevzusu nedir? banka hesabım var ama böyle bişi duymamıştım. bi açıklar mısınız?

canım bankadan vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun ya o hesaptan ögrenci degilsen 5 6 ayda bir belli bi ücret kesiyolar dersena 35 dedi ben 50 diye duymuştum ondan bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…