Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım 3. kampanyansa ve 180 tlyi aştıysan berrak görünüm veren gece kremi gelecek bu ay. 4. kampanyan gelecek aysa ve 200 tlyi geçersen soft musk gelecek.

bende 1 senedir temsilciyim ürünlerini bende kullanıyorum güzel kar marjı da indirim yapmazsak iyi ama indirimli verirsek bize bişey kalmıyo orası kötüü

canım bankadan vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun ya o hesaptan ögrenci degilsen 5 6 ayda bir belli bi ücret kesiyolar dersena 35 dedi ben 50 diye duymuştum ondan bahsediyoruz

öğrenci olunca kesilmiyo yani. benim okul bitti bu yıl açık öğretime kayıt yaptırıcam ekimde. artık o zaman yaptırırımda inşallah o zamana kadar kesilmez. hoş şu an çıkışımı almadım okuldan henüz öğrenci olarak görünüyorum. acaba yaparlar mı şimdi?

kızlar kampanya 11 deki panaroma ekinde en arka sayfada beyaz fırcalı bi rimel var bana kodunu verebilmeniz mümkün mü sipariş vericem katalogum mevcut degl

Açtır canım zaten yeni mezunsun dolduracagın forma ögrenci yazarsın 6 ay gelene kadar açıkögretime kaydını yaptırırsın ögrenci kartını ocakta veriyolar ama beklersin kartın çıkınca alıp fotokopisini çekip bankaya verirsin kesinti yapamazlar o zaman ücretsiz açtırıyosun zaten hesabı

kızlar kampanya 11 deki panaroma ekinde en arka sayfada beyaz fırcalı bi rimel var bana kodunu verebilmeniz mümkün mü sipariş vericem katalogum mevcut degl

canım hangi rengini istiyosun. black 06244-blackbrown 06258.

canım benim hesabım var temmuzda üye olur olmaz açtırmıştım. öğrenci kimliğimde henüz bende. fotokopisini çektirip götüreyim o zaman. kabul ederler mi sence?

canım benim hesabım var temmuzda üye olur olmaz açtırmıştım. öğrenci kimliğimde henüz bende. fotokopisini çektirip götüreyim o zaman. kabul ederler mi sence?

ederler canım hemen hallet o işi ögrenci kartınızın fotokopisi yeterli demişti açıkögretim de olur farketmez dedi

ederler canım hemen hallet o işi ögrenci kartınızın fotokopisi yeterli demişti açıkögretim de olur farketmez dedi

sağolun ya valla burası olmasa hiç bişeyden haberim olmayacak. takım öncüsü bölge sorumlusu yüzümüze bakmıyo. herşeyi burdan öğreniyoruz.

takı seti 20.10.2010 tarihinden itibaren verilecek ilk siparişle gönderilecektirdiyor kızlarbu katalogun zaten süresi 15inde bitmiyor mu anlamadım?yani kazanılan hediye bi sonraki kampanyamı gönderilecek??

canım bankadan vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun ya o hesaptan ögrenci degilsen 5 6 ayda bir belli bi ücret kesiyolar dersena 35 dedi ben 50 diye duymuştum ondan bahsediyoruz

ya kızlar bunu bende duydum ve bankaya hesap açtıralı tam 7 ay oldu pat diye yatırdıgım bi parayı keserler dye korkuyorum....acaba hesabı iptal ettirsemde pttdenmi devam ettirsem.bu ücreti kaç ayda bi kesiyolar kesin bilen varmı?eyvahedigeldismile

ya yok böle bişe ya tam sipariş giriş saati 2dk da sipariş verdim....,

dün msj geldi bi gün gecikcek siparişiniz diye bugun gelmesi gerekiyodu ama gelmedi..netten baktım bugun kargoya gelmiş ama gec gelmiş galiba eve getirmediler ...tam bi hafta olck yarın getirirler artık ....

daha ilk siparişi verecem o şekilde tarif etti yetkili ögreneyim netten veririm artık hepinize teşekkür son bir soru daha soruyom utanarak cehaletimden hani hediye almak için şu kadar miktar satış yapman lazım deniyor ya o fiyatı müşteri katoloğu üzerinden mi hesaplanıyor yoksa bana gelen fiyat listesi üzerinden mi gerçekten acemiyim yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…