- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.161
ooo Hayırlı Olsun canım gözüm yok diyecem ama ne yalan söyleyim var
bende 9. kampanyada başladım 3. kampanyam gelecek ay bana da mı gelecek gelmezse kıyameti koparırım diyomuşum
daha neler ögrenecem bakalım bunu bilmiyordum
-ugra canım benim hakkını yedirtme hele bankaya
-o kadar para kazandırıyoruz evet de çocugun agzına bir parmak bal çalar gibi hediyeler alıyoruz ne işse artık
(baba ogula bir bağ bağışlamış ogul babaya bir salkım üzüm vermemiş gibi oldu avonla durumumuz
canım bankadan vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun ya o hesaptan ögrenci degilsen 5 6 ayda bir belli bi ücret kesiyolar dersena 35 dedi ben 50 diye duymuştum ondan bahsediyoruz
evet canım geldi o krem ben 23 yaşındayım kendim kullanabilirmiyim onu ?
öğrenci olunca kesilmiyo yani. benim okul bitti bu yıl açık öğretime kayıt yaptırıcam ekimde. artık o zaman yaptırırımda inşallah o zamana kadar kesilmez. hoş şu an çıkışımı almadım okuldan henüz öğrenci olarak görünüyorum. acaba yaparlar mı şimdi?
kızlar kampanya 11 deki panaroma ekinde en arka sayfada beyaz fırcalı bi rimel var bana kodunu verebilmeniz mümkün mü sipariş vericem katalogum mevcut degl
kızlar kampanya 11 deki panaroma ekinde en arka sayfada beyaz fırcalı bi rimel var bana kodunu verebilmeniz mümkün mü sipariş vericem katalogum mevcut degl
Açtır canım zaten yeni mezunsun dolduracagın forma ögrenci yazarsın 6 ay gelene kadar açıkögretime kaydını yaptırırsın ögrenci kartını ocakta veriyolar ama beklersin kartın çıkınca alıp fotokopisini çekip bankaya verirsin kesinti yapamazlar o zaman ücretsiz açtırıyosun zaten hesabı
canım benim hesabım var temmuzda üye olur olmaz açtırmıştım. öğrenci kimliğimde henüz bende. fotokopisini çektirip götüreyim o zaman. kabul ederler mi sence?
ederler canım hemen hallet o işi ögrenci kartınızın fotokopisi yeterli demişti açıkögretim de olur farketmez dedi
onların güler yüzü seni temsilci yapana kadar canım
kızlar hediyeler yayınlandı
canım bankadan vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun ya o hesaptan ögrenci degilsen 5 6 ayda bir belli bi ücret kesiyolar dersena 35 dedi ben 50 diye duymuştum ondan bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?