Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sana gelen fiyat listesinden hesaplanıyor

canım bi haziranda bir de yıl sonunda 2taksit olarak 6 ayda bir kesiyrlarmıs ama bence gerkesiz ya ben burs kartıma talimat verdim ama para yatırmak zor oluyr takım öncüme veriyrm o eft ypıor. iş bankasında falan otomatik ödeme talimatı verirrsen kesmiyorlarms iste elektrk su gibi faturaların otomatk ödemesi

Ben Bu Yüzden Hesap Açmıyordum Arkadaşın Biri OLur mu Öyle Şey Benden Kesilmiyo Diyince Gidim Bi Konuşayım Bankayla Dedim Ögrenci Kartınız Varsa Kesinti Olmaz Ama Yoksa 6 Ayda Bir Kesilir Dedi Ama Ögrenci Oldugum İçin Bana Ugramaz O Zaman Diye Hiç Sormadım Ne Kadar Kesiliyo Diye Ama Kardeşimden 45 50 Civarı Kesilmiş Öyle Demişti. Canım Seninde Ögrencilik Gibi Bi Durumun Yoksa Pttden Yatır Boşver Ugraşma Zaten Ne Kazanıyoruz Ki Onuda Bankaya Verecez

ya kızlar ben tam olarak anlamadım banka bizim hesaptan mı çekiyo parayı?
Benim lise bu sene bitti şimdi açıkdan okumayı düşünüyorum napmam lazım?

peki pttden yatırınca bankadaki gibi 1 ay içindemi ödeniyor yoksa 15 gün içindemi olmadı bankayı pazartesi iptal edicemde :bbo:

MasuM Prenses; Eger Ögrenci Degilsen Banka 6 Ayda Bir Hesabından 45 50 tl Para Çekiyo Evt Ama Ögrenciysen Ögrenci Belgenin Fotokopisini Çek Bankaya Ver O Zaman Kesinti Yapılmıyo

Zaide; Ptt den Yapılan İşlemler de Fatura Süresi 15 Gün Canım

iptal edeyim ben o zaman hemen daha çok yeniyim hesabı açtırdım ama ne bu böle yaa 45 falan zaten kazancım yok yüküde binecek bana en makulü mantıklısı ptt galiba kızlar

iptal edeyim ben o zaman hemen daha çok yeniyim hesabı açtırdım ama ne bu böle yaa 45 falan zaten kazancım yok yüküde binecek bana en makulü mantıklısı ptt galiba kızlar

ben takım öncüme weriyorum o yatırıyo canımmm onun iş bankasında otomatk ödme talimatı varmıs parayı veriyrm bankamatikten yatıryo evde nettn yoluuyo parayı hiçte sorun olmuyo hemen ertesi gün düsüyor hesaptan

Son düzenleme:
otomatik ödeme talimatı mı verdin canım bankaya öyle olunca kesilmiyo demişti ilkşah ama onu bankaya sormadım bilmiyorum bana ögrenci olmayandan 6 ayda bir kesinti olur dediler

peki pttden yatırınca bankadaki gibi 1 ay içindemi ödeniyor yoksa 15 gün içindemi olmadı bankayı pazartesi iptal edicemde :bbo:

n''aaaptınız kızlar 45,5 mu 25 tl 1 yılda iki kez çekio sadece pttden her faturada 2 tl ödemektense hesap en mantıklısı artı 30 gün ödeme süresi olduğundan

ki ben daha bugüne kadr hiç ödemedm çünkü hesapta hiç para bırakmıorm yatırım hesabım war hesaba yatrdığım parayı ya hemen avonu arayıp çektiriorm ya da online çektiriorum çektrmediğim zamanlardada yatırım hesabıma geçiriorm hemen daha hiç ödemedm

canım birikir birikir birden cekerlerse ne olacak süprizzzzz

hahaha ilkşah hoşgeldin :bbo: yarın cumartesi olmasa gidiodum bankaya yaa içime oturdu 6 ayda bir olunca off ferahladımmı ne:1shok: mantıklı olan peki takım öncümün hesabından yatırmakmı yoksa hesabım kalsınmı ilkşah uyuyamam yoksa cevabın olmadan :1rolleyes: kızlar ilkşah olmasa halimiz dumandı :roflol:

OkYaNuS_35, ayca34, bal_petegi, fstklsekey, gizemli82, greeneyes3543, ilksah, melis91, NisanKUZEY, zaaide AMANIN BURASI YIKILIOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…