- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.181
daha ilk siparişi verecem o şekilde tarif etti yetkili ögreneyim netten veririm artık hepinize teşekkür son bir soru daha soruyom utanarak cehaletimden hani hediye almak için şu kadar miktar satış yapman lazım deniyor ya o fiyatı müşteri katoloğu üzerinden mi hesaplanıyor yoksa bana gelen fiyat listesi üzerinden mi gerçekten acemiyim yardım
ya kızlar bunu bende duydum ve bankaya hesap açtıralı tam 7 ay oldu pat diye yatırdıgım bi parayı keserler dye korkuyorum....acaba hesabı iptal ettirsemde pttdenmi devam ettirsem.bu ücreti kaç ayda bi kesiyolar kesin bilen varmı?eyvahedigeldismile
ya kızlar bunu bende duydum ve bankaya hesap açtıralı tam 7 ay oldu pat diye yatırdıgım bi parayı keserler dye korkuyorum....acaba hesabı iptal ettirsemde pttdenmi devam ettirsem.bu ücreti kaç ayda bi kesiyolar kesin bilen varmı?eyvahedigeldismile
kızlar takı seti güzelmiş..
benimde gözüme güzel göründü ama umarım uyduruk hemen kararan bişey degildir hiç güvenmiyorum avonun takılarına
herkeste aynı takımı görünüyo acaba incili taşlı dimi canım sendekide ?
Ben Bu Yüzden Hesap Açmıyordum Arkadaşın Biri OLur mu Öyle Şey Benden Kesilmiyo Diyince Gidim Bi Konuşayım Bankayla Dedim Ögrenci Kartınız Varsa Kesinti Olmaz Ama Yoksa 6 Ayda Bir Kesilir Dedi Ama Ögrenci Oldugum İçin Bana Ugramaz O Zaman Diye Hiç Sormadım Ne Kadar Kesiliyo Diye Ama Kardeşimden 45 50 Civarı Kesilmiş Öyle Demişti. Canım Seninde Ögrencilik Gibi Bi Durumun Yoksa Pttden Yatır Boşver Ugraşma Zaten Ne Kazanıyoruz Ki Onuda Bankaya Verecez
peki pttden yatırınca bankadaki gibi 1 ay içindemi ödeniyor yoksa 15 gün içindemi olmadı bankayı pazartesi iptal edicemde :bbo:
iptal edeyim ben o zaman hemen daha çok yeniyim hesabı açtırdım ama ne bu böle yaa 45 falan zaten kazancım yok yüküde binecek bana en makulü mantıklısı ptt galiba kızlar
peki pttden yatırınca bankadaki gibi 1 ay içindemi ödeniyor yoksa 15 gün içindemi olmadı bankayı pazartesi iptal edicemde :bbo:
MasuM Prenses; Eger Ögrenci Degilsen Banka 6 Ayda Bir Hesabından 45 50 tl Para Çekiyo Evt Ama Ögrenciysen Ögrenci Belgenin Fotokopisini Çek Bankaya Ver O Zaman Kesinti Yapılmıyo
Zaide; Ptt den Yapılan İşlemler de Fatura Süresi 15 Gün Canım
ki ben daha bugüne kadr hiç ödemedmçünkü hesapta hiç para bırakmıorm yatırım hesabım war hesaba yatrdığım parayı ya hemen avonu arayıp çektiriorm ya da online çektiriorum çektrmediğim zamanlardada yatırım hesabıma geçiriorm hemen daha hiç ödemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?