Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar benimde 4 yıldan beri banka hesabım var yıllık işlem bedeli sadece 1 kez ödedim oda yakalandım ondan :) hep faturanın son günü yatırıyordum paramı banka cekmeye fırsat kalmadan avon cekiyodu ama o yakanlandığım zaman 2 gün gecikmeli yatırmıştım yakalanmıştım artık parayı hesaba yatırıyorum sonrada kendim cektiriyorum hemen bankanın cekmesine fırsat bırakmadan böylece yıllık işlem bedeli ödemiyorum

418satış:) kaptık yine makinayı) daha ugramadıgım sipariş almadıgım müşteriler var onlara ugrar isem 550le kapanışı yaparız:)

250 tllik siparişe gelen kolyeyi beğenmedim çok dandik duruo resimde bile geldiğinde dahada dandiktir bana göre şu 75lik paketi beğendim banyo köpüğü naneli şampuan senses rol on iade edebilirim geçen kampanyalardan onlardan sip vermiştim 3 ayları dolmadı henüz geri kalanlarıda işime yarar şeyler alsammı karar veremedim bilmiyorumkismile

Bende bgenmedim takı setini çok dandik.. 75lik paketi bende begendim bende düşünüyorumiçindeki ürünlerden sipariş gelirise ..naniknanik

kızlar Circular Scroll Takı Seti nasıl sizce beğenip alan varmı siparişler bölümündeki fırsat köşesinde

ilkşahcım kardeşimden 45 tl düşüyolarmış şimdi tekrar sordum öyle dedi

hangi banka cnm işbankası 25 tl

canım birikir birikir birden cekerlerse ne olacak süprizzzzz

canım özellikle bankaya gittm konuştum birikmiyormuş onlar denk gelirse hesapta para bulurlarsa çekiomşlar onun haricnde zamanı geçince çekilmiomş iptal oluomş yani avondan bilgi gelio zaten çekileceği hafta tarihi o tarihlerde para tutmayn hesapta

ilkşah yardımlara koşmaktan yattığı yeri beğencek walla iyiki warsınopuyorumnanaktan

canım aynen öyle valla bende özellikle hep 1 gün geciktiriorm faturayı ki avon.com.trden online çektrym parayı yatrdığım gibi

bu arada canlarım avonu sewiorum sizide sewiorum ben avon olmasa ne yapardm die düşünüorm tüm gün ev topla yemek yap otur kadın programı izle hergün aynı sıkılrdm hee

slmm kızlar ben de dün kargomu aldım baya takı siparişim vardııı
yazım bi ara yorumlarımııı
bu arada yeni katolağa bittim ve panoramaya akannehir

ben de kargomu dün falan aldım ama annem yeni bakmış k11 e, anew in setinden istedim şimdi bidaha. bir de 2 adet incandessence istedim şu herhangi iki adet 55 tl olan fırsattan. iki komşumuzda sürekli alıyolar o parfümden. temsilci fiyatıyla ikisi 41 tl ye geliyor. ben de 25 den falan satarım heralde ya da 30 a. bakıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…