- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.201
ilkşah yardımlara koşmaktan yattığı yeri beğencek walla iyiki warsınopuyorumnanaktan
250 tllik siparişe gelen kolyeyi beğenmedim çok dandik duruo resimde bile geldiğinde dahada dandiktir bana göre şu 75lik paketi beğendim banyo köpüğü naneli şampuan senses rol on iade edebilirim geçen kampanyalardan onlardan sip vermiştim 3 ayları dolmadı henüz geri kalanlarıda işime yarar şeyler alsammı karar veremedim bilmiyorumkismile
deger mi sizce kızlar 45 ve 75 tlye bende karar veremedim .s
kızlar Circular Scroll Takı Seti nasıl sizce beğenip alan varmı siparişler bölümündeki fırsat köşesinde
250 tl lik için olan kolye içinmi diyosun anlamadım
Yok canım resmi sitede 45lik ve 75 lik fırsat paketleri varda ondan bahsediyorarkadaş..
deger mi sizce kızlar 45 ve 75 tlye bende karar veremedim .s
ilkşahcım kardeşimden 45 tl düşüyolarmış şimdi tekrar sordum öyle dedi
canım birikir birikir birden cekerlerse ne olacak süprizzzzz
hahaha ilkşah hoşgeldin :bbo: yarın cumartesi olmasa gidiodum bankaya yaa içime oturdu 6 ayda bir olunca off ferahladımmı ne:1shok: mantıklı olan peki takım öncümün hesabından yatırmakmı yoksa hesabım kalsınmı ilkşah uyuyamam yoksa cevabın olmadan :1rolleyes: kızlar ilkşah olmasa halimiz dumandı :roflol:
ilkşah yardımlara koşmaktan yattığı yeri beğencek walla iyiki warsınopuyorumnanaktan
canım aynen öyle valla bende özellikle hep 1 gün geciktiriorm faturayı ki avon.com.trden online çektrym parayı yatrdığım gibiarkadaşlar benimde 4 yıldan beri banka hesabım var yıllık işlem bedeli sadece 1 kez ödedim oda yakalandım ondan :) hep faturanın son günü yatırıyordum paramı banka cekmeye fırsat kalmadan avon cekiyodu ama o yakanlandığım zaman 2 gün gecikmeli yatırmıştım yakalanmıştım artık parayı hesaba yatırıyorum sonrada kendim cektiriyorum hemen bankanın cekmesine fırsat bırakmadan böylece yıllık işlem bedeli ödemiyorum
black 06244 blackbrown 06258 cnm
canım hangi rengini istiyosun. black 06244-blackbrown 06258.
ben beğendim bence güsel cnm kaydirigubbakcemile2
dün akşama doğru benim de kolim geldi canım, hakkaten twist küpe kulakta çok hoş duruyomuş ışıl ışıl parlıyo.....stokta varsa ve küpe düşünen varsa alın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?