Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar ben yeni temsilci olduğum için bilmiyorum bankadan hesap açtırınca para kesiliyor gibi bir konuşma geçmiş ama pek anlayamadım .açtırmadanda oluyormu benim yapı kredi den kredi kartımda var kartla alsamda olurmu yada postaneylemi ödeme yapsam daha doğru olur bilgisi olan yardım edebilirmi?

birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?

birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?

ben 10 yıl önce üye oldum nasıl olduğunu unuttum o işlerin şu an hiç bir şey hatırlamıyorum tek bildiğim iş bankasına hesap açtırmam gerektiği başka yerden oluyormuymuş bilmiyorum seni üye yapan takım öncüne sorarsan seni bilgilendireceğine eminim..

slmm kızlar ben de dün kargomu aldım baya takı siparişim vardııı
yazım bi ara yorumlarımııı
bu arada yeni katolağa bittim ve panoramaya akannehir

merakla bekliyorum k12 yi :)) neler indirimde bi özet geç sana zahmettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

iade ettim koliyi..bi kolyem vardı onu aldım o kadar...yok mallar imha edilirmiş..bana ne ..bunu diye diye kullanıyolar ne güzel bizi..ama kendileri hiç düşünmüyolar..isıkıldım artık bu işten..yakın arkadaşlarım sipariş vermese bırakıcam artık ( avon un uygulamaları beni deli ediyo..son zamanlarda bi tutturamadılar ha

arkadaşlar benim sorum olacak bu işi kavrayana kadar idare edin şimdi ben gelecek ayın katalogunu alırken istediğim edeti alırım değilmi grup yöneticisi 20 adet yazdı ben 10 edet alacam yeterli geliyor. fiyatları nedir 10 lu ve 20 katalogların bilen varsa paylasırsa sevinirim

cnm yöneticiler katalog satış sayısına göre prim alıolr o yüzden fazla giriolr he ama 3 tane hediyeyi almak istiyorsan 20 tane giremelsn

5 den 10 a çıktılar 10 dan 20 ye...yavaş yavaş katalog sayısını arttırıyolar ki daha çok satılsın..hoş memleketin yarısı avon satanlar yarısı alanlar oldu

Benimde kargom geldi anew serumu hemen iade ettim:))Ne zaman düşer ki??Parasını ödemek zorunda kalmam dimi kızlar??birde geçen kampanyadan bi iadem vardı iki iadeyide aynı poşete koyup verdim.bi sorun çıkmaz dimi??

cnm yöneticiler katalog satış sayısına göre prim alıolr o yüzden fazla giriolr he ama 3 tane hediyeyi almak istiyorsan 20 tane giremelsn

cevabın için çok teşekkür ederim 20 li katalog ne kadar biliyormusunuz.3 hediye olduğunu bilmiyordum sadece 145 tl lik alışverişimde göz makyajı losyonu temizleme ürünü kazanabilecegimi biliyordum 3 hediye nelerdir acaba?

20 li katalog14 tl canım.. ilk kampanyanda 145 lik satışta makyaj temizleyici 2. kampanyanda 165 lik satışta maskara 3.kampanyanda 180 lik satışına gece kremi4. kampanyanda 200lük satışa parfüm soft musk..

Benimde kargom geldi anew serumu hemen iade ettim:))Ne zaman düşer ki??Parasını ödemek zorunda kalmam dimi kızlar??birde geçen kampanyadan bi iadem vardı iki iadeyide aynı poşete koyup verdim.bi sorun çıkmaz dimi??

bende bi sefer öyle yaptım hiçbi sorun yaşamadım işaretlemeleri yaptı imzanı attı isen sorun yaşamazsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…