- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.221
birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?
ya planet spa soyulan yüz maskesi aldım. ama birdenbire kullanmaya tırstım kullanıp memnun olup olmayan var mı???
slmm kızlar ben de dün kargomu aldım baya takı siparişim vardııı
yazım bi ara yorumlarımııı
bu arada yeni katolağa bittim ve panoramaya akannehir
arkadaşlar benim sorum olacak bu işi kavrayana kadar idare edin şimdi ben gelecek ayın katalogunu alırken istediğim edeti alırım değilmi grup yöneticisi 20 adet yazdı ben 10 edet alacam yeterli geliyor. fiyatları nedir 10 lu ve 20 katalogların bilen varsa paylasırsa sevinirim
cnm yöneticiler katalog satış sayısına göre prim alıolr o yüzden fazla giriolr he ama 3 tane hediyeyi almak istiyorsan 20 tane giremelsn
cevabın için çok teşekkür ederim 20 li katalog ne kadar biliyormusunuz.3 hediye olduğunu bilmiyordum sadece 145 tl lik alışverişimde göz makyajı losyonu temizleme ürünü kazanabilecegimi biliyordum 3 hediye nelerdir acaba?
Benimde kargom geldi anew serumu hemen iade ettim:))Ne zaman düşer ki??Parasını ödemek zorunda kalmam dimi kızlar??birde geçen kampanyadan bi iadem vardı iki iadeyide aynı poşete koyup verdim.bi sorun çıkmaz dimi??
20 li katalog14 tl canım.. ilk kampanyanda 145 lik satışta makyaj temizleyici 2. kampanyanda 165 lik satışta maskara 3.kampanyanda 180 lik satışına gece kremi4. kampanyanda 200lük satışa parfüm soft musk..
Benimde kargom geldi anew serumu hemen iade ettim:))Ne zaman düşer ki??Parasını ödemek zorunda kalmam dimi kızlar??birde geçen kampanyadan bi iadem vardı iki iadeyide aynı poşete koyup verdim.bi sorun çıkmaz dimi??
cnm çok teşekkürler ugrştırdım sizide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?