- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.241
bende merak ediyorum bilmiyorumkismile
ii günlerde kullan tatlım opuyorumnanaktan
hı yeni gördüm tatlişşş çok saol
saol canımm, çok tatlı dimi?
cevabın için çok teşekkür ederim 20 li katalog ne kadar biliyormusunuz.3 hediye olduğunu bilmiyordum sadece 145 tl lik alışverişimde göz makyajı losyonu temizleme ürünü kazanabilecegimi biliyordum 3 hediye nelerdir acaba?
birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?
bende bi sefer öyle yaptım hiçbi sorun yaşamadım işaretlemeleri yaptı imzanı attı isen sorun yaşamazsın ..
ben ne zamandır kredi kartıyla ödüyorum bi sorun yok şükürr olmaz korkma..birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?
canım geri sayfalarda ilkşah resimleri ile koyduu bak görürsün ben siparişimlerim hakkında yorum yapcam demek istedim yani gelen takılar hakkında...merakla bekliyorum k12 yi :)) neler indirimde bi özet geç sana zahmettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar k11de panaromanın arkasındaki göz makyajı temizleyici hediyeli rimeli istemiştim. az önce denedim ne 600 kata kadar dolgunluk ne bişi. almayın derim. bende iade etmek istiyorum ama açılan ürünü kabul ediyolar mı bilginiz varsa yazın lütfen.
birde şu 45 ve 75tllik paketleri alınca satamadığımız ürünleri iade edemiyoruz değil mi?
merhaba kızlar ben yeni temsilci olduğum için bilmiyorum bankadan hesap açtırınca para kesiliyor gibi bir konuşma geçmiş ama pek anlayamadım .açtırmadanda oluyormu benim yapı kredi den kredi kartımda var kartla alsamda olurmu yada postaneylemi ödeme yapsam daha doğru olur bilgisi olan yardım edebilirmi?
kızlar k11de panaromanın arkasındaki göz makyajı temizleyici hediyeli rimeli istemiştim. az önce denedim ne 600 kata kadar dolgunluk ne bişi. almayın derim. bende iade etmek istiyorum ama açılan ürünü kabul ediyolar mı bilginiz varsa yazın lütfen.
canım avon da ek olarak ücret ödediğin durumlar şunlar;
1) ilk üye olurken 7 tl civarı üyelik bedeli ödüyorsun bir kereliğine mahsus.
2) eğer siparişlerin o ay belirlenen minimum ücretten az ise 7.5 tl kargo ücreti ödüyorsun.
3) iş bankası dışında bir bankadan ödeme yaparsan ek ücret kesiliyor (havale ücreti sanırım) ama banka kesiyor onu avon değil.
ben artık hep kredi kartımdan çektiriyorum canım avonun internet sitesinden valla. sonra topladığım paraları da kredi kartımı yatırırken üstüne katıyorum, veya bir ara atm ye yolum düşerse topladığım paraları kredi kartına atm den yatırıyorum. çok rahat oluyor.
küpeyi bende çok begendim kızlar güzel günlerde kullanın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?