Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k11de panaromanın arkasındaki göz makyajı temizleyici hediyeli rimeli istemiştim. az önce denedim ne 600 kata kadar dolgunluk ne bişi. almayın derim. bende iade etmek istiyorum ama açılan ürünü kabul ediyolar mı bilginiz varsa yazın lütfen.

birde şu 45 ve 75tllik paketleri alınca satamadığımız ürünleri iade edemiyoruz değil mi?

birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?

canım avon da ek olarak ücret ödediğin durumlar şunlar;
1) ilk üye olurken 7 tl civarı üyelik bedeli ödüyorsun bir kereliğine mahsus.
2) eğer siparişlerin o ay belirlenen minimum ücretten az ise 7.5 tl kargo ücreti ödüyorsun.
3) iş bankası dışında bir bankadan ödeme yaparsan ek ücret kesiliyor (havale ücreti sanırım) ama banka kesiyor onu avon değil.

ben artık hep kredi kartımdan çektiriyorum canım avonun internet sitesinden valla. sonra topladığım paraları da kredi kartımı yatırırken üstüne katıyorum, veya bir ara atm ye yolum düşerse topladığım paraları kredi kartına atm den yatırıyorum. çok rahat oluyor.

birde benim şuan yaşadığım yerde sadece ziraat bankası var başka banka yok birde postane var.ya onlarla ödeyebilirim yada netten kart numaramı girerek hangisni yapmalıyım sizce kart güvenli olurmu kızlar ya?
ben ne zamandır kredi kartıyla ödüyorum bi sorun yok şükürr olmaz korkma..
merakla bekliyorum k12 yi :)) neler indirimde bi özet geç sana zahmettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım geri sayfalarda ilkşah resimleri ile koyduu bak görürsün ben siparişimlerim hakkında yorum yapcam demek istedim yani gelen takılar hakkında...

birde şu 45 ve 75tllik paketleri alınca satamadığımız ürünleri iade edemiyoruz değil mi?

kızlar bu soruları önceki sayfalarda sordum. bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Canım İş Bnakası Hariç Başka Bankalardan Ödeme Yapınca Havale Parası Kesiliyo..
Pttden Yatırsan 2.5 Tl Ücret Alıyolar .. Eger Ögrenciysen Açık Ögretimde Dahil İş Bankası Vadesiz Mevduat Hesabı Açtır O Zaman Kesinti de OLmuyo Ücretsiz Yatırırsın Fatıralarını..

bende almayı düşünüyordum canım

iyi oldu yazdığın sağol vazgeçeyim sositososito

bende kredi kartımla alıyorum..
hiç sorun yaşamadım.
ekstrem geldiğinde topladığım paracıkları yatırıveriyorum

cevaplar için teşekkürler kızlar o zaman en iyisi kartla ödemek hem bankaya yada postaneye gitmeden evde oturduğum yerden ödeme yapabilirim hemde hiç kesinti olmuyor dimi

indirim broşüründeki rhinestone ınside out küpeden alan var mı aranızda?kataloktaki gibi güzel ve gösterişlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…