Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar herkese merabalar...
ben avon temsilcisi henüz deilim ama bugün üyelik için başvurdum.. biraz çömezim yani anlatsanıza detaylı olarak nasıl yapılıyo tam olarak zormu???

cnm onlar kend primleri için öyle diyor yoksa herhangi bi zorunluluğun yok istersen hiç katalog alma..

ben de superfullu açtım ve beğenmedim hiç gözüm kaşındı.. ben de iade etmeyi düşünüyorum.. teoride problem olmamalı ama açılmış ürün iade eden arkadaş varsa lütfen yorum yapsın..

ben de kart kullanıyorum bazı kartlara +taksit olanakları var..
bonusa yok ama mesela.. gıcığım kızlar bonus karta...

cevaplar için teşekkürler kızlar o zaman en iyisi kartla ödemek hem bankaya yada postaneye gitmeden evde oturduğum yerden ödeme yapabilirim hemde hiç kesinti olmuyor dimi
evt cnm ve taksit hatta belli kartlara ekstra taksit imkanı var.. siteden ayrıntısını görebiliyorsun..

arkadaşlar herkese merabalar...
ben avon temsilcisi henüz deilim ama bugün üyelik için başvurdum.. biraz çömezim yani anlatsanıza detaylı olarak nasıl yapılıyo tam olarak zormu???
cnm bi kaç sf öncesini oku çok ayrıntılı açıklamalar var

paraları yatırmak için hesap açmamız gerekiyomu ben gerekmiyo diye duymuştum bide galiba işbankasına yatırılıyomuş benim hesabım var orda

ya ben işbankasına hesap açtırırken avon için dedim.Lise mezunu olarak işaretledim galiba tam olarak hatırlamıyorum.Şimdi açıköğretime kayıt yaptırdığımda napmam gerekiyo?Bankaya neler götürcem?

Kızlar açılmış ürün iade edilirmi diye soranlar vardı.Evet ediliyo.Ben daha bugün bronzlaştırıcı iade ettim.kullanılmış parfüm bile iade edenler vardı...Hem avonun faturasında iade sebep kodunda cildime iyi gelmedi,beklentimi karşılamadı gibi seçenekler var..Sonuçta bişeyi beğenip beğenmemek için önce bi denemek lazım..iade edebilirsiniz yani kızlar gönül rahatlığıyla...

değiştirebiliriz diye biliyodum. çok sağol canım.iyi oldu bu

açılmş ürünler iade edilebilio cnm ama o ürünler büyük ihtimalle avon çalışanlarına dağıtılıo

ya da doldurulup tekrar paketlenip satılıo
((bu saçma oldukaydirigubbakcemile3))))

bu yüzden ben genellikle açtıklarımı iade etmiorum müşterilermde sağolsn iade yapmıolr ikna etmeyi iyi biliorum

merhaba bişey sorucam avon siparişi verdikten sonra fatura işlenmeden siparişi iptal etmek istersek bu yeni siteden nereden edicez bilen varmı bulamadım bir türlü yardım edicek varsa cok makbule gecer..

merhaba bişey sorucam avon siparişi verdikten sonra fatura işlenmeden siparişi iptal etmek istersek bu yeni siteden nereden edicez bilen varmı bulamadım bir türlü yardım edicek varsa cok makbule gecer..

Ancak avonu arıyacaksın işleme alınmadan önce o şekilde olur.bu yeni sitede iptal etmek imkanı yok tatlım..

temsilciler iptal ettiğinde takım öncüsü parasını alamıyormu

takım öncüsü her ay kar alıyorya yüzdelik hesaba göre yada benmi yanlış biliyorum avon ürün iadelerinde kısıtlama getirmek için acaba o paralardanmı eksiltio die dedim

k11 in inidirim broşüründeki saat çok hoş duruyor ama çin malı kızlar (MADE IN CHINA )

BİRDE k12deki çanta boyu parfümler varya 30ml..olanlar onlarda little black drees olanı alacağmda..
normal de 50 ml.oluyorya bu 30 ml. ama baya uygunfiyata geliyo bize daha mı karlı sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…