Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde erkek parfümlerinden UNGARO kokusunu bilen varmı???? hiç inmiyo normalde bu ay inmiş kardeşim almak istiyo

ilkşahcım bişey daha sorucam mesela bankaya gittim son ödeme gününde parayı yatırdım iş bankasına eve gelip avonun sitesine girip nereden hemen online yolluyorum parayı bilmiyorumda...

canım müşterileri ikna ediyorum orda sorun yok. onların pek iadesi olmuyor. bu son çıkan rimeli kendime istedim ama gerçekten kötü.

ilkşahcım bişey daha sorucam mesela bankaya gittim son ödeme gününde parayı yatırdım iş bankasına eve gelip avonun sitesine girip nereden hemen online yolluyorum parayı bilmiyorumda...
cnm 1 gün geciktr faturayı o gün yatır ben hep öyle yapıorm geliorm evde avon.com.tr y giriorum ödemeler bölümnden çektiriorum bazen kredi karttan yaptırıorm sonra karta para yatırıorm daha hiç sorunla karşılşmadm

canım müşterileri ikna ediyorum orda sorun yok. onların pek iadesi olmuyor. bu son çıkan rimeli kendime istedim ama gerçekten kötü.

doğrudur kuşum iade et o zaman boşuna para werme

temsilciler iptal ettiğinde takım öncüsü parasını alamıyormu

takım öncüsü her ay kar alıyorya yüzdelik hesaba göre yada benmi yanlış biliyorum avon ürün iadelerinde kısıtlama getirmek için acaba o paralardanmı eksiltio die dedim

ewet cnm mesela takım öncü bu ay 5000 tllik ödemeden 200 tl prim aldı
önüzdeki ay ise 500 tllik iade yapıldı ama ödeme yine 5000 tl yani tekrar 200 tl alması gerekirken iade komsyon düşülüo 180 tl alıo geçen ay verdikleri komsyondan iade olursa avon parasını geri alıo önümzdeki ay ki komsyndan düşüo

panarama nın son sayfasındaki rimelden mi bahsediyorsunuz şu hediyeli olandan 9 tl.bende ondan istiyecektim sipariş yarın verecem ama iptalmi edeyim bahsttiğiniz o rimelse.

panarama nın son sayfasındaki rimelden mi bahsediyorsunuz şu hediyeli olandan 9 tl.bende ondan istiyecektim sipariş yarın verecem ama iptalmi edeyim bahsttiğiniz o rimelse.

evet canım ondan bahsediyorum. inanki defalarca sürmeme rağmen 600 kata kadar dolgunluk falan yok. yinede siz bilirsiniz. etkilemeyeyim benimki sadece uyarı

evet canım ondan bahsediyorum. inanki defalarca sürmeme rağmen 600 kata kadar dolgunluk falan yok. yinede siz bilirsiniz. etkilemeyeyim benimki sadece uyarı

tabiki senin düşüncen benim için önemli kullanıcı olarak sonuçta iyi ve kötüyü anlıyoruz avonun diğer rimelleri çok güzel bu da güzeldir diye düşünmüştüm listemden çıkartıp farklı bir rimel ekleyecegim hemen

ii akşamlar kızlar
85lik limitim kaldı hediyeme ulaşmaya 30 lrlık daha sipariş topladım k11 den üstünüde toplayım da alım hediyemiii :)

iade yolladım nerden bakıcam kızlar cari hesap özetinden miydii bu yeni sistemle karıştırdım

sipariş takibindede görünüo cnm ama ne zaman gönderdn

paraları yatırmak için hesap açmamız gerekiyomu ben gerekmiyo diye duymuştum bide galiba işbankasına yatırılıyomuş benim hesabım var orda

canım öncelikle hayırlı olsun yerimseniben
forumdan yararlanma konusunda sana nacizane önerim şu ki, şimdi sen biraz önceki sayfaları okursan zaten hemen hemen bütün konularda bilgi sahibi olursun. iadeler, para yatırma, ürün değişimi, stok sorunu vb bir çok konu hakkında hep konuşuluyor, geçmiş sayfalardan çok ayrıntılı bilgiler edinebilirsin.
bende ilk üye olduğumda geçmiş sayfaları okumadan hemen sorularımı yazıyodum bekliyodum ki cevap gelicek birinden diye. halbuki bir iki önceki sayfada aynı sorular sorulmuş cevaplar verilmiş oluyor. bunu sonradan öğrendim şimdi öyle yapıyorum. eğer bulamazsam o zaman yazıyorum. hem sana vakit kazandırması açısından hem de aynı konuların forumda sürekli olarak dönmemesi açısından söylüyorum bunları yalnızca bir öneri hihoyyyt

arkadaşlar herkese merabalar...
ben avon temsilcisi henüz deilim ama bugün üyelik için başvurdum.. biraz çömezim yani anlatsanıza detaylı olarak nasıl yapılıyo tam olarak zormu???

canım öncelikle hayırlı olsun yerimseniben
forumdan yararlanma konusunda sana nacizane önerim şu ki, şimdi sen biraz önceki sayfaları okursan zaten hemen hemen bütün konularda bilgi sahibi olursun. iadeler, para yatırma, ürün değişimi, stok sorunu vb bir çok konu hakkında hep konuşuluyor, geçmiş sayfalardan çok ayrıntılı bilgiler edinebilirsin.
bende ilk üye olduğumda geçmiş sayfaları okumadan hemen sorularımı yazıyodum bekliyodum ki cevap gelicek birinden diye. halbuki bir iki önceki sayfada aynı sorular sorulmuş cevaplar verilmiş oluyor. bunu sonradan öğrendim şimdi öyle yapıyorum. eğer bulamazsam o zaman yazıyorum. hem sana vakit kazandırması açısından hem de aynı konuların forumda sürekli olarak dönmemesi açısından söylüyorum bunları yalnızca bir öneri hihoyyyt

kızlar benim bu ay hiç siparişim olmazsa k12 nin elimde olması için sadece onu sipariş vereceğim değil mi

tabi birde kargo ücreti ödeyeceğim..

oriflame ürün almadığımız ay gelecek ayın katoloğunu yolluyor da avon yollamaz değil mi?

illa ki siparişle katalog istemem gerekir

kızlarr istanblda deprem oldu depremden değil korkudan ölecektm inşallah daha büyüğü olmas

kızlar,eğitim ücreti önceki siparişime eklenmesi gerekirken eklenmemiş faturaya şöyle geçilmiş:ürününüz en kısa sürede siparişinize eklenicektir diye. şimdi ben tekrar sipariş vericem ama bu eğitim ücretiyle beraber 75 tl olacak.bunu dahil ederlermi kargo ücreti ödememem için,yoksa o ücret hariç mi siparişlerimin 75 üstü olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…