- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.301
kızlarr istanblda deprem oldu depremden değil korkudan ölecektminşallah daha büyüğü olmas
evet ben de çok korktum :)
Allahım yaşatmasın tekrarını..
uyuyamam sımdı ben ya daha buyugu olursa Allah korusun:1no2:
aynen yaa bu ön göstermse büyüğü geliosa die düşünüorum çok korkuoyrm ewde yalnzm burda kmseyi tanımıorum 5. kattaym kesn ölürüm herhalde büyüğü olursa
kızlarr istanblda deprem oldu depremden değil korkudan ölecektminşallah daha büyüğü olmas
Kızlar kataloga verdiğimiz parada paronama hediyeleri için istenen toplama dahil ediliyor değil mi?
dahil cnm katalog ücreti ile birlikte olan fiyat sayılıo cnm
Kızlar kataloga verdiğimiz parada paronama hediyeleri için istenen toplama dahil ediliyor değil mi?
tşk ederim tatlım peki çanta hakkında bi bilgin varmı bi önceki sayfada yazdım..
bilmiorm cnm bende onu almayı düşündm ama karar weremedm :S
Merhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Cuma günü sokakta bir hanım bana Avon temsilciği teklif etti. Bende daha önce kullandığım için daha az ödersin dediği için kabul ettim. Bir form doldurdum. Daha sonra seni ararım ilk siparişini ben vericem sonra sisteme gireceksin dedi. Fakat daha sonra araştırdım bu takım öncülüğü-temsilciği olayını gördüm. Ve bir çok insan mağdur duruma düşmüş, takım öncüleri temsilciler yerine sipariş vermiş ödememiş borç temsilciler üzerine kalmış falan. Ben kendi şifremi alıp değiştirdikten sonra benim yerime sipariş verebilir mi? Ben sadece kendime-yakınlarıma almak için temsilci olmuştum. Beni temsilci yapan kişiyi bile tanımıyorum. Bana verdiği katalogda sadece ismi ve lider altın takım öncüsü olduğuna dair kaşesi var. Geçmiş iletilerede baktım fakat sorularımın yanıtını bulamadım. İlginize şimdiden teşekkürler.
Bende aynılarını sormuştum canım şifreni değiştirsende senin üzerinden sipariş verebilir..umarım iyi niyetli biridir..Yada bi an önce ara yada mesaj at vazgeçtim istemiorum diye.. öyle magdur olan çok insan var..hamd olsun benim öncüm iyi çıktı öyle sorunlarla karşılaşmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?