Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Avon nasıl bu sistemi böyle ucu açık bırakmış onu anlamadım canım. Öncü tamam iptal ettim dese iptal etmese gene üzerinden satış yapabilir. ne yapayım bilmiyorum.

Bu konudan birçok kişi şikayetçi çok saçma bi sistem gerçekten ..iptal etmediğini avonu arayıp kimlik bilgilerin ile ögrenebilirsin diye düşünüyorum..

kertenkebelek özel mesajlarına bak cnm..

Dersena görüyorum ama mesaj sayım yeterli olmadığı için mesaj atamıyorum. Fatura nosunu vermemiştim telefonla aradığında alacaktı. O olmazsa yapamıyor mu temsilci beni? Peki öncünün verdiği sipariş bizim sistemimizde gözükmüyor mu? Yani ben devamlı interneti kullanıyorum. Takip edersem eğer ekstra bir sipariş görebilir miyim? Temsilci ekranının nasıl olduğunu bilmediğim için soruyorum? Çünkü bu ürünleri kullanıyorum ve 1-2 ayda bir 150-200 tllik bir alışverişim oluyor kendim ve yakınlarım için. Yani kendim takip edersem bir sorun olursa hemen merkezle iletişime geçerim hallederler heralde.

Son düzenleme:

Avon nasıl bu sistemi böyle ucu açık bırakmış onu anlamadım canım. Öncü tamam iptal ettim dese iptal etmese gene üzerinden satış yapabilir. ne yapayım bilmiyorum.

Bu konudan birçok kişi şikayetçi çok saçma bi sistem gerçekten ..iptal etmediğini avonu arayıp kimlik bilgilerin ile ögrenebilirsin diye düşünüyorum..

canım bu durum bazı temsilciler içn iyi bazıları içn kötü benm temsilcilermden hayatları boyunca bilgisyr kullanmamş kadınlar war telefonlada veremiolr karıştırıolar onlar siparişlerini toplayıp kodlarını bana veriolar ben giriorm ama temsilcinin izni olmadan sipariş vermek yasak ilk şikayette takım öncüsü silinio artı ceza ücreti falan ödüo kötüye kullandığı içn yani sana şunu söyleym herzaman takip et interntten birde mail adresini kaydet sipariş verildiği an mailine gelir sipariş verildi die eğer sen vermemşsen avonu arayıp iptal edersn artı şikayet edersn kadını

Yani devamlı takip etsem bir sorun olmaz değil mi? Çünkü hergün 3-4 saat internet başındayım. Devamlı bakabilirim yani. Nette o kadar mağdur kişi gördüm ki dedim acaba bir kontrol mekanizması yok mu diye korktum. Ok bende aranıza katılayım o zaman :)

ilkşah şikayet mevzu konusu kesin mi..şikayetçi olmak gibi bi durum varsa nasıl kendini bilemz bazı öncülerbu kadar rahat davranabiliyorlar?..kaydirigubbakcemile

canım aramıza hos geldin. korkaracak birsey yok. zaten senin takım öncünün adı soyası telefonu falan faturanda yazıyor. ilşahın da dedigi gibi sikayet edersin. ayrıca baktın senin vermedigin bir siparsin kargosu geldi acarsın faturayı imzalar iade edersin düserler faturanı. ondan sonra ararsın takım öncünü konusursn. ha bazen söyle oluyor takım öncülerinin aktif yapma durumları oluyor o zmn kendi siparislerini senin siparsinmis gibi giriyolar yani bana hiç olmadı ben sürekli aktifim ama oldugu zamanda takım öncünün seni arayıp iznini alması gerekir

off yaaa ne kadar cok yazım yanlısı yapmısım hehe iyiki lisedeyken güzel yazma ve konusma dersi almıstım ha bi de almasam kimse beni anlamazdı sanırım benim uykum geldi kaydirigubbakcemile delikafadulden -tatlicadiarzu-

Neden o kadar kişi madur ki o zaman ..inşaALLAh iyi niyetli insanlarla karşılaşırız..Şikayet etmek mevzuna pek aklım yatmadı benim ..Neden böyle bi imkan veriliyor kızlar cidden ?

benimde uykum geldii ve bogazımçok acıyorsenağlama

ilkşah şikayet mevzu konusu kesin mi..şikayetçi olmak gibi bi durum varsa nasıl kendini bilemz bazı öncülerbu kadar rahat davranabiliyorlar?..kaydirigubbakcemile

Neden o kadar kişi madur ki o zaman ..inşaALLAh iyi niyetli insanlarla karşılaşırız..Şikayet etmek mevzuna pek aklım yatmadı benim ..Neden böyle bi imkan veriliyor kızlar cidden ?

şikayet işi kesn cnm hemen silinir kaydı üyeliği kötüye kullanmaktan sonuçta siparişi senmi takım öncn mü girdi görünüo takım öncülernin sipariş verme imkanı benm dediğim gibi bilgisyr kullanmamş kadınlar war köylerde yaşayan satıolr avonu kendilerine gelir sağlıolr hediye alıolr ama bilgisyrdan falan anlamıolr onlarn kileri işte yönetmenleri girsn die var o özellikk cnm

canım öyle kötü bir şey başına gelse dahi sisteme senin mi yoksa takım öncünün mü sipariş girdiği belli olur, avona şikayetini bildirirsin madur olmazsın fakat eğer satış temsilcisi olmak istiyosan keşke internetten başvursaydın o zaman kendi oturduğun yere yakın bir yerde oturan takım öncüsünü sana bağlıyorlar yani işin düştüğünde de yakıncak hemen hallederdin.

günaydın kızlar son mesajlara şöyle bir göz gezdirdim bende yeni temsilci olduğum için problem yaşamak istemiyorum haliyle.benim merak ettiğim ilk siparişi neden takım öncüsü veriyor ?benim takım öncümde aynı şeyi söylemişti ilk ben veririm sonrakileri sen netten halledersin demişti bunun bir nedeni varmı arkadaşlar?

mavişcim yukarda da ayrıntılı anlatmışlar.. ilk siparişleri takım öncüsü vermiyo.. her dediklerine inanma onlar primlerini sağlama almak için olmayan bi çok uygulamayı varmış gibi anlatıyorlar onlar.. seni aktiflemeyi garantilemek için bunu söylemiş olabilir çünkü 75 tl sipariş girmezsen seni temsilci yaptığı için alacağı primi alamıyo falandır bunu riske atmamak için de kafadan öyle kural varmış gibi sallıyolar.. sen avonun sana yolladığı dökümanları güzelce oku ve sorun olursa direk danışma hattını ara yardımcı olup doğru yönlendiriyolar cnm..

günaydın kızlar..
bu secret fantasy edt nasıl acaba alan oldumu...
kalıcım kokusu burdaki gibi hoşmu...
almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz...

günaydın kızlar..
bu secret fantasy edt nasıl acaba alan oldumu...
kalıcım kokusu burdaki gibi hoşmu...
almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz...
benim çok ama çokk hoşuma gittti tenime çok uydu kokusu.. bende kalıcıydı ama sende nasıl olur bilmem.. kesinlikle tavsiye ederimmzemuszemus

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler. Peki ilk siparişi o vermek zorunda mı? Ben 76 tllik bir sipariş hazırladım. Söylesem ilk siparişi ben versem olur mu? Sistemi öğrenirim hem.

Bu arada Secret Fantasy'yi bende denemek istiyorum. Bakalım nasıl kokusu madem beğendiniz tereddütsüz söyleyeyim bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…