- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.341
kızlar bişiy sorcam k11 in ind. broşüründekiler bitmişmidir?siparişler varda ordan.
Eğer bittiyse daha sonra gönderceklerinde aynı fiyatamı gönderiyolar?
kızlar benim bu ay hiç siparişim olmazsa k12 nin elimde olması için sadece onu sipariş vereceğim değil mi
tabi birde kargo ücreti ödeyeceğim..
oriflame ürün almadığımız ay gelecek ayın katoloğunu yolluyor da avon yollamaz değil mi?
illa ki siparişle katalog istemem gerekir
bunu sormuştum kızlar gözde kaçmış bir bakar mısnız
günaydın kızlar..
bu secret fantasy edt nasıl acaba alan oldumu...
kalıcım kokusu burdaki gibi hoşmu...
almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz...
kızlar acil cvp bekliyorum sizden :uhm: bu magix kaşmir dokusunda fondötenden alıcam ama tenime uygun olanı bulamıyorum.beyaz tenliyim yani sırıtmasın sürdüğümde ivory mi yoksa medium beige mi bilemedim size danışayım ddm . ne dersiniz????
arkadaşlar katolog ücresiz gönderiryorlar ya nasıl yapıcaz gene sipariş verdiğimiz sayfadan sadece isteiğimiz sayıda katolog giricez o kadar dimi ee kargoyla gelicek bedeva dimi o da lütfen cevappp
hayır katolog evine ücretsiz olarak gönderilir merak etme sipariş vermene gerek yok :)
vayy sipariş vermesende gelir diyosun tamam canım çok iyi oldu bu :lepi:
3 ay içinde sipariş vermediğin takdirde üyelik sona eriyor fakat o 3 ay katalok hep kargoyla gönderiliyor diye biliyorum canım
kızlar teslimat adresimi değiştirmek istiyorum ama sürekli hata veriyo sayfadaki bilgileri değiştirmediniz diye neden böyle oluyo acaba ben nasıl değiştircem teslimat adresimi yardımmm ltfnnn kafamçokkarıştı
kızlar ltfn bilen biri cvplasın acillll :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?