Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bişiy sorcam k11 in ind. broşüründekiler bitmişmidir?siparişler varda ordan.
Eğer bittiyse daha sonra gönderceklerinde aynı fiyatamı gönderiyolar?

Aslında güzel soru ama ödemeyi yapıyosanız başta, bir daha ödemediğiniz için aynı fiyata gelmesi lazım. Tabi sonradan sipariş vermiyorsanız. Sistemi bilmediğim için yardımcı olamayacağım masumprenses.

kızlar acil cvp bekliyorum sizden :uhm: bu magix kaşmir dokusunda fondötenden alıcam ama tenime uygun olanı bulamıyorum.beyaz tenliyim yani sırıtmasın sürdüğümde ivory mi yoksa medium beige mi bilemedim size danışayım ddm . ne dersiniz????

ya kızlar bide mesela katalogtan 25 tl lik alışveriş yapana o fondöten 15 lira dio ya sepete eklediğimde 36.80 tl görünüyo.bide 3 adet roll-on 12 tl ama onuda sepete eklediğimde her birine ayrı ayrı 12tl yazıyo.ben bu işi anlamadım.o paket fiyat diğilmi??? geçen sefer de K10 da windscape istemiştim sepette 30tl görünüyodu ama faturaya 9tl olarak yansımış.bunlarda mı öle olcak kafam karıştı.şimdi sipariş vericemde acelem var biraz yardım lütfennnnnnn

bunu sormuştum kızlar gözde kaçmış bir bakar mısnız

günaydın kızlar..
bu secret fantasy edt nasıl acaba alan oldumu...
kalıcım kokusu burdaki gibi hoşmu...
almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz...

bahsetmiş olduğunuz parfüm meyveli vişne kokusu ağırlıkta daha çok genç kızlara yakışan bir koku size biraz hafif kalabilir ama yinede seçim kendinizin isterseniz kullanabilirsiniz..

kesinlikle ıvory diğeri koyu kalır..

arkadaşlar katolog ücresiz gönderiryorlar ya nasıl yapıcaz gene sipariş verdiğimiz sayfadan sadece isteiğimiz sayıda katolog giricez o kadar dimi ee kargoyla gelicek bedeva dimi o da lütfen cevappp

arkadaşlar katolog ücresiz gönderiryorlar ya nasıl yapıcaz gene sipariş verdiğimiz sayfadan sadece isteiğimiz sayıda katolog giricez o kadar dimi ee kargoyla gelicek bedeva dimi o da lütfen cevappp

sen katolog eklesende eklemesende kolinin içerisinde bir adet katolog mutlaka gelecektir merak etme..

kızlar teslimat adresimi değiştirmek istiyorum ama sürekli hata veriyo sayfadaki bilgileri değiştirmediniz diye neden böyle oluyo acaba ben nasıl değiştircem teslimat adresimi yardımmm ltfnnn kafamçokkarıştı

eyer yakın bir süre önce adres sayfanda bir deyişiklik yaptıysan biraz beklemen lazım daha önce banada olmuştu biraz bekle cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…