- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.361
bu konuda =kızlar bişiy sorcam k11 in ind. broşüründekiler bitmişmidir?siparişler varda ordan.
Eğer bittiyse daha sonra gönderceklerinde aynı fiyatamı gönderiyolar?
teşekkürler canım=))GoldenLady
onlar çok çabuk bitiyo cnm şu an hepside bitmiş olabilir daha sonra göndereceklerini sanmıyorum çünkü onlar seri sonu ürünler...
vayy sipariş vermesende gelir diyosun tamam canım çok iyi oldu bu :lepi:
üyelik çıktım ama hala katalog geliyor ,sipariş versem üyelik ücreti kesilir mi tekrardan ?
KIZLAR KATALOG SİPARİŞ VERMEYİNCE GELMİYOR...,
ben öyle biliyorum 2 ay sipariş vermedim bana gelmedi.takım öncümden aldım eğer gelseydi oderdi sana gelmesi lazım diye....
günaydın kızlar son mesajlara şöyle bir göz gezdirdim bende yeni temsilci olduğum için problem yaşamak istemiyorum haliyle.benim merak ettiğim ilk siparişi neden takım öncüsü veriyor ?benim takım öncümde aynı şeyi söylemişti ilk ben veririm sonrakileri sen netten halledersin demişti bunun bir nedeni varmı arkadaşlar?
mavişcim yukarda da ayrıntılı anlatmışlar.. ilk siparişleri takım öncüsü vermiyo.. her dediklerine inanma onlar primlerini sağlama almak için olmayan bi çok uygulamayı varmış gibi anlatıyorlar onlar.. seni aktiflemeyi garantilemek için bunu söylemiş olabilir çünkü 75 tl sipariş girmezsen seni temsilci yaptığı için alacağı primi alamıyo falandır bunu riske atmamak için de kafadan öyle kural varmış gibi sallıyolar.. sen avonun sana yolladığı dökümanları güzelce oku ve sorun olursa direk danışma hattını ara yardımcı olup doğru yönlendiriyolar cnm..
cvplar için teşekkürler kızlar.bu secret fantasy bitmişmiydi stokta.bi arkadaşım istedide.sipariş giricemde.eğer yoksa yerine başka bişeymi gönderiyolar??mirmirmirmir
bugün pttden ödeme yapıcaktım söldm temsilci numaramı,sistemde çıkmıor dedilerherzaman sorunsuz hallederdim bugün olmadı nedenkiii
kızlar bişiy sorcam k11 in ind. broşüründekiler bitmişmidir?siparişler varda ordan.
Eğer bittiyse daha sonra gönderceklerinde aynı fiyatamı gönderiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?