Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

onlar çok çabuk bitiyo cnm şu an hepside bitmiş olabilir daha sonra göndereceklerini sanmıyorum çünkü onlar seri sonu ürünler...

Son düzenleme:
KIZLAR KATALOG SİPARİŞ VERMEYİNCE GELMİYOR...,
ben öyle biliyorum 2 ay sipariş vermedim bana gelmedi.takım öncümden aldım eğer gelseydi oderdi sana gelmesi lazım diye....

vayy sipariş vermesende gelir diyosun tamam canım çok iyi oldu bu :lepi:

cnm katalog ücretli..tekli 5 li 10 lu değişiyo fiyatları..kampanyanın ilk siparişinide sonraki kamp kataloğu ücretsiz geliyo..bi de artık iptal olma aşamasına gelenlere katalog geliyo bikaç kamp sipariş vermezsen..
kızlar cumartesi iade yaptım ama hala işlenmemiş neden acaba

üyelik çıktım ama hala katalog geliyor ,sipariş versem üyelik ücreti kesilir mi tekrardan ?

bugün pttden ödeme yapıcaktım söldm temsilci numaramı,sistemde çıkmıor dediler herzaman sorunsuz hallederdim bugün olmadı nedenkiii

cvplar için teşekkürler kızlar.bu secret fantasy bitmişmiydi stokta.bi arkadaşım istedide.sipariş giricemde.eğer yoksa yerine başka bişeymi gönderiyolar??mirmirmirmir

KIZLAR KATALOG SİPARİŞ VERMEYİNCE GELMİYOR...,
ben öyle biliyorum 2 ay sipariş vermedim bana gelmedi.takım öncümden aldım eğer gelseydi oderdi sana gelmesi lazım diye....

en son siparişinin 100 tl ve üzeri olması gerekirki daha sonraki aylarda katalok ve panorama 1er tane gelsin

kızlaaaarrr bugün 307 liralık sipariş girdim 242 tl olarak görünüyoo yaaa acaba secret fantasy mi kalmadı stoklarda 6tane istemiştim ondan bugün sipariş verip secret fantasy alan var mı kızlarrrrr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım yeni üye olanların fatura numaraları olmadığı için internetten sipariş veremiyolar. ben üye olduğum zaman avonu aradım ben vermek istiyorum dedim. bunu yapamıyoruz dediler. telefondan verilirmi onu bilmiyorum ama.

cvplar için teşekkürler kızlar.bu secret fantasy bitmişmiydi stokta.bi arkadaşım istedide.sipariş giricemde.eğer yoksa yerine başka bişeymi gönderiyolar??mirmirmirmir

canım stokta yoksa yerine başka bişi göndermezler. bir sonraki siparişinle secret fantasy gönderirler.

bugün pttden ödeme yapıcaktım söldm temsilci numaramı,sistemde çıkmıor dediler herzaman sorunsuz hallederdim bugün olmadı nedenkiii

kuzum bende hep ptt den yatırıyorum 2 buçuk senedir.... bir iki kez bana da oldu, sonraki gittiklerimde sorunsuz yatırdım... aklıma acaba ödemeyi alan memurun beceriksizliği gelmiyo değil hani...... her zaman yatırdıgımı görevli memur tutup sistemde gözükmüyo demişti ... ki zamanından önce gitmedim... tam zamanında gittiğim halde... ama sadece bir iki kez oldu sonradan hiç olmadı yani... her gittiğim ptt de sorunsuzca yatırıyorum...

kızlar çok acillll!!! tam bir iki ürün daha sipariş veriyordumki yanlışlıkla onaylamışım fırsatlardan daha ürün girecektim şimdi 250 olacaktı lütfen yardım edin nasıl iptal edebilirim bu siparişi tekrar girmem lazım kolye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…