Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben verdim netten sipariş hiç sorun da yaşamadım..

canım benm çok tşk ederim açıklaman için.bende acaba bişemi oldu die evfam yapıodum.yarın bidaha gtcem bakalım.

müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirebiliyosun galiba yeni sistemde gönderdikten sonra senin yapabilcegin bi şy yok die biliyorum ama...

Siparişin Faturalanmadan Avonu Ara İptal Ederler Hepsini Tekrar Girersin..

ben verdim netten sipariş hiç sorun da yaşamadım..

bilmiyorum canım.ben k7de üye oldum. takım öncümede bölge sorumlusunada güvenmiyorum. özellikle aradım ben girmek istiyorum dedim avon müşteri hizmetleri bunu yapamıyoruz ancak faturanız gelince fatura numarasıyla internet şifrenizi alabilirsiniz ve o zaman kendi siparişinizi kendiniz girersiniz dedi. bi kaç kampanya önce avon web sitesi değişti. demek o zaman bu kuralda değişmiş. bilmiyordum yanlış bilgi verdiysem üzgünüm

ne demek cnm.. sanırım site değiştiğinden.. ben K10'da üye oldum çünkü..

yemek takımını alabilirim diyen var mı kızlar? ilkşah hariç :)) o kesin alır

kızlar bilen varmı cumartesi iade yaptım işlenmemiş yarın mı düşer acaba ????????????? (((((((((((( iade pek yapmadım bielmiyorum ((((((((((((((

arkadaşlar bişi danışıcam lütfen cevap ilkşah bahsetmişti biraz ama tam anlıyamamıştım ben sadece kendim ve yakınlarım için ürün alıyorum bu katologdan da anca taş çatlasın 40 45 tl siparişim olur ama ürün fazla girip iade edersem kargo ücreti vermiyormuşum tamam ama faturamda yine fazla ürün girdiğim için 75 tl üstü gözükücek iade etsem dahi o 75 tl olan parayı bu ay ödiycekmiyim yine yada hemen o kadar düşer mi son ödeme tarihi gelmeden yoksa bi dahaki aya mı aktarırlar sorumu açık olarak anlatabildim mi bilemiyorum ama ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar lütfen cevap

canım eger kampanyanın baslarında alırsan atıyorum kampanya ayın 1inde basladı sen 6 sında falan iade ettin ve senin faturanın ödeme günü gecmemişti o zaman aldıgın fazla ürünlerin parasını ödemiyorsun. ama kampanya bitmesine yakın iade yaparsan bi sonraki kampanyada düsüyormus. mesela simdi kampanya ayın 15inde mi ne bitiyr ya ama cuma gününe kadar yaptıgın iadeler kampanya 11de faturadan düsecek tabi vadesi gecmediyse cuma gününden sonraki kampnya 12 de degerlendirilecekmiş. bence sen fazladan aldıgın bi ürün en pahalı parfumlerden olsun kargoyu alırken hemen kargocuyla gönder

yemek takımını alabilirim diyen var mı kızlar? ilkşah hariç :)) o kesin alır

bilmiorm ki cnm şu an 150 ye yakn oldu siparişmi ama bölmek zorundaym

ya kızlar ben müşteri fiyatıyla 75 tl lik sıparıs gırmıstım ama sımdı bunlar arasında stokta olmayan urun varsa toplam düşünce benden kargo parası alırlarmı????benneyaptımki

ya kızlar ben müşteri fiyatıyla 75 tl lik sıparıs gırmıstım ama sımdı bunlar arasında stokta olmayan urun varsa toplam düşünce benden kargo parası alırlarmı????benneyaptımki

cnm müşteri fiyatı ile 75lik girersen zaten 7,5u ödersn temsilci fiyatyla 75lik girmelsn

siparişi girdkten sonra faturalanınca stoksuzluk olurs ödemessn

kızlar 66 milyonluk iadem var k 10 ve k11 den yarında vadesi gelmis faturam var ama ödeme yapmıcam ben diyrm ki carsamba günü iadelerimi göndersem engec cuma islense cari hesaptan gecismis borcumdan düserler demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…