- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.381
ben verdim netten sipariş hiç sorun da yaşamadım..canım yeni üye olanların fatura numaraları olmadığı için internetten sipariş veremiyolar. ben üye olduğum zaman avonu aradım ben vermek istiyorum dedim. bunu yapamıyoruz dediler. telefondan verilirmi onu bilmiyorum ama.
kuzum bende hep ptt den yatırıyorum 2 buçuk senedir.... bir iki kez bana da oldu, sonraki gittiklerimde sorunsuz yatırdım... aklıma acaba ödemeyi alan memurun beceriksizliği gelmiyo değil hani...... her zaman yatırdıgımı görevli memur tutup sistemde gözükmüyo demişti ... ki zamanından önce gitmedim... tam zamanında gittiğim halde... ama sadece bir iki kez oldu sonradan hiç olmadı yani... her gittiğim ptt de sorunsuzca yatırıyorum...
kızlar çok acillll!!! tam bir iki ürün daha sipariş veriyordumki yanlışlıkla onaylamışım fırsatlardan daha ürün girecektim şimdi 250 olacaktı lütfen yardım edin nasıl iptal edebilirim bu siparişi tekrar girmem lazım kolye için
kızlar çok acillll!!! tam bir iki ürün daha sipariş veriyordumki yanlışlıkla onaylamışım fırsatlardan daha ürün girecektim şimdi 250 olacaktı lütfen yardım edin nasıl iptal edebilirim bu siparişi tekrar girmem lazım kolye için
Siparişin Faturalanmadan Avonu Ara İptal Ederler Hepsini Tekrar Girersin..
ben verdim netten sipariş hiç sorun da yaşamadım..
bilmiyorum canım.ben k7de üye oldum. takım öncümede bölge sorumlusunada güvenmiyorum. özellikle aradım ben girmek istiyorum dedim avon müşteri hizmetleri bunu yapamıyoruz ancak faturanız gelince fatura numarasıyla internet şifrenizi alabilirsiniz ve o zaman kendi siparişinizi kendiniz girersiniz dedi. bi kaç kampanya önce avon web sitesi değişti. demek o zaman bu kuralda değişmiş. bilmiyordum yanlış bilgi verdiysem üzgünüm
arkadaşlar bişi danışıcam lütfen cevap ilkşah bahsetmişti biraz ama tam anlıyamamıştım ben sadece kendim ve yakınlarım için ürün alıyorum bu katologdan da anca taş çatlasın 40 45 tl siparişim olur ama ürün fazla girip iade edersem kargo ücreti vermiyormuşum tamam ama faturamda yine fazla ürün girdiğim için 75 tl üstü gözükücek iade etsem dahi o 75 tl olan parayı bu ay ödiycekmiyim yine yada hemen o kadar düşer mi son ödeme tarihi gelmeden yoksa bi dahaki aya mı aktarırlar sorumu açık olarak anlatabildim mi bilemiyorum ama ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar lütfen cevap
yemek takımını alabilirim diyen var mı kızlar? ilkşah hariç :)) o kesin alır
ya kızlar ben müşteri fiyatıyla 75 tl lik sıparıs gırmıstım ama sımdı bunlar arasında stokta olmayan urun varsa toplam düşünce benden kargo parası alırlarmı????benneyaptımki
cnm müşteri fiyatı ile 75lik girersen zaten 7,5u ödersn temsilci fiyatyla 75lik girmelsn
siparişi girdkten sonra faturalanınca stoksuzluk olurs ödemessn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?