Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

0212 473 11 11 Ara Temsilci Numaranı Gir 9 a Bas Temsilciye Baglanırsın Ona Söyle

7:45 ve 20:00 saatleri arasında diyor artık gelince kargoyu toptan iptal etsem bi sorun olurmuki ya ayy nasıl oldu anlamadım kalsın diğer siparişler artık öncüme bişey demedim zaten oda ilgilenmiyor manisaya geldiğim için

480 liralık siparişim vardı 380 liralıgı yollanacak işe bak ya stokta var görünüyor ama yok!Nasıl yanıltıyorlar insanı!

Sabah Erken Kalksan 9 a Kadar Falan Faturalanmıyo Aslında Siparişler Dene Bence Sansını

kızlar 66 milyonluk iadem var k 10 ve k11 den yarında vadesi gelmis faturam var ama ödeme yapmıcam ben diyrm ki carsamba günü iadelerimi göndersem engec cuma islense cari hesaptan gecismis borcumdan düserler demi ?

gecikmş borctan daha çabuk düşüolr cnm öyle yap

cnm 7.45 te hemen aramalsn kolinin hepsini iade etsen bile 7,5 tlyi ödersn

kızlar fantsy parfüm ile ev botu stoktamı yok bu avonun bana kastımı var !stokta var görünüyor ama gönderilmiyor nasıl iş bu ya

Son düzenleme:
aaa neden ödüyorumki yani kargo geldiğinde hemen açıp doldursam kağıdı versem kargocuya olmuyomu

sen ürünlerin hepsini iade edeblrsn ama hizmet ücretini iade edemezsn cnm öyle bir şık yok faturadaki ürünlern tamamı iade olsa bile 7,5 tl hizmet ücretini ödemek zorundasn sabah ara iptal et

aaa neden ödüyorumki yani kargo geldiğinde hemen açıp doldursam kağıdı versem kargocuya olmuyomu

kızlar fantsy parfüm ile ev botu stoktamı yok bu avonun bana kastımı var !stokta var görünüyor ama gönderilmiyor nasıl iş bu ya

secret bitmşmi yine ya bende 5 tane war kaldılar elmde kurtulmaya çalışıorm onlardan

sen ürünlerin hepsini iade edeblrsn ama hizmet ücretini iade edemezsn cnm öyle bir şık yok faturadaki ürünlern tamamı iade olsa bile 7,5 tl hizmet ücretini ödemek zorundasn sabah ara iptal et

ayy teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu bunu canım:1hug: sabah arayım hemen okula gitmeden

kızlar kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum. ödeme sayfasına bilgileri girdikten sonra her ay otomatik olarak ordan çekmeyecekler değil mi? bir kereye mahsus kredi kartıyla ödeyeceğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…