- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.401
hadi yaa..müşteri fiyatı dıye bılıyodum ben ozaman ıptal edıp bıseyler daha eklıyım tamam canım cok sagol
aradım kataloğun arkasındaki numaraları ama iptal gibi bi seçenek yok
nereyi aramam gerekiyor?
0212 473 11 11 Ara Temsilci Numaranı Gir 9 a Bas Temsilciye Baglanırsın Ona Söyle
Kızlar ödül satış nedir biri bana açıklarmı?
7:45 ve 20:00 saatleri arasında diyor artık gelince kargoyu toptan iptal etsem bi sorun olurmuki ya ayy nasıl oldu anlamadım kalsın diğer siparişler artık öncüme bişey demedim zaten oda ilgilenmiyor manisaya geldiğim için
kızlar 66 milyonluk iadem var k 10 ve k11 den yarında vadesi gelmis faturam var ama ödeme yapmıcam ben diyrm ki carsamba günü iadelerimi göndersem engec cuma islense cari hesaptan gecismis borcumdan düserler demi ?
7:45 ve 20:00 saatleri arasında diyor artık gelince kargoyu toptan iptal etsem bi sorun olurmuki ya ayy nasıl oldu anlamadım kalsın diğer siparişler artık öncüme bişey demedim zaten oda ilgilenmiyor manisaya geldiğim için
gecikmş borctan daha çabuk düşüolr cnm öyle yap
cnm 7.45 te hemen aramalsn kolinin hepsini iade etsen bile 7,5 tlyi ödersn
aaa neden ödüyorumki yani kargo geldiğinde hemen açıp doldursam kağıdı versem kargocuya olmuyomu
aaa neden ödüyorumki yani kargo geldiğinde hemen açıp doldursam kağıdı versem kargocuya olmuyomu
kızlar fantsy parfüm ile ev botu stoktamı yok bu avonun bana kastımı var !stokta var görünüyor ama gönderilmiyor nasıl iş bu ya
sen ürünlerin hepsini iade edeblrsn ama hizmet ücretini iade edemezsn cnm öyle bir şık yok faturadaki ürünlern tamamı iade olsa bile 7,5 tl hizmet ücretini ödemek zorundasn sabah ara iptal et
ayy teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu bunu canım:1hug: sabah arayım hemen okula gitmeden
canım benm çok tşk ederim açıklaman için.bende acaba bişemi oldu die evfam yapıodum.yarın bidaha gtcem bakalım.
ben cuma günü sipariş verdim secret fantasy den 2 tane dün geldi kargom vardı gelmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?