- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.421
kızlar kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum. ödeme sayfasına bilgileri girdikten sonra her ay otomatik olarak ordan çekmeyecekler değil mi? bir kereye mahsus kredi kartıyla ödeyeceğimde.
ben dün verdim sipariş ama yok faturamda gönderilemeyen ürün diyo yaa k12de gelir inş :gitme:
ben dün sabah ilk siparişimi verdim 146 tl lik.el kremi ve yüz kremi kazanmışım hediye olarak.kargo ne kadar zaman da gelir acaba ilk siparişim ve müşteriler sordu.ve de siparişi su şekilde verdim takım öncümüz beni aradı ona verdim siparişlerimi yani temsilci nosunu bilmiyorum isteyecegim.ek olarak yeni kataloglar siparişlerim içinde mi geliyor.
ah şu fatura , iade v.s.... konularında hiç bilgim yok canım yaa, keşke yardımcı olabilsem.... daha bi kez bile iade yapmadım biliyomusun....ama ilerde yapmak istersem size danışcam.... e faturayı dersen de hiç kartla yatırmadım hep ptt den 2 buçuk senedir..... keşke yardımcı olabilseydim size :gitme:
kızlar ödeme yapmadan sipariş verilebiliyo mu?
Yani benim k10 faturası ödenmedi daha günüde gelmedi şimdi k11 den sipariş verebilir miyim?
yoksa önce o faturayı ödemem mi gerekiyo?
cnm 150 ye tamamlasaydın 1 ay atardı fatura son ödeme tarihin..aklında olsun..temsilci fiyatıyla 150 lira olursa 1 ay atar..
bilmiyordum cnm ögrendiğim iyi oldu herhelde yarın gelir siparişlerim birde kataloglar bu gelecek olan siparişlerle mi gelecek
ARKADAŞLAR ŞU RİCK 24K RUJLAR VAR YA GÜZELE BENZİYORLAR ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ SİZLERE DANIŞAYIM DEDİM VE RENKLERDE KARAR VEREMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN GOLDEN PEACH GOLDEN ROSE GOLD BİDE CHOCOLATE GOLD OLAN KOYUMU KAHVERENGİSİ ACABA BİDE K12 KATOLOĞUNDA K24 RUJUN YAN YATMIŞ Bİ KIRMIZI RENGİ OLAN VAR ÜRÜN KODU NE acaba onun göremedim mi yokmu orda o da güzele benziyor off ya seçim yapmak ne zor bu renkleri çok seviyorum ve tarzım kullanırım yani
kızlar kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum. ödeme sayfasına bilgileri girdikten sonra her ay otomatik olarak ordan çekmeyecekler değil mi? bir kereye mahsus kredi kartıyla ödeyeceğimde.
hayır hemen ödemen gerekmiyo ben geçen ay 6 fatura üst üste verdim istediğin kadar verebilirsin ama faturaların ödeme tarihlerine dikkat et ..
cnm 150 ye tamamlasaydın 1 ay atardı fatura son ödeme tarihin..aklında olsun..temsilci fiyatıyla 150 lira olursa 1 ay atar..
bilmiyordum cnm ögrendiğim iyi oldu herhelde yarın gelir siparişlerim birde kataloglar bu gelecek olan siparişlerle mi gelecek
cnm ekstra sipariş vermediysen k11 de ilk siparişin ise k12 kampanyası katalog gelir....sipariş verdi isen hangi kampanyadan verdiysen o gelir
az önce iadem işlendi iade işlemini de artık kavradım.yeni sipariş de girdim.250 ye kolye hediye diyo ya az önc eokudum k11 toplam 250 yi geçecek değil mi ??ben ilk başta geçen perşembeden bu yana 250 verilirse kolye hediye anlamıştım sempatiksalakcinni
merhaba kızlar benim şu şallardan çok isteyen oldu o yuzden ikinci, üçüncü bi sipariş daha vermiştim, şimdi geldi şallar ve kendime istediğim diğer malzemeler.
şu yeni çıkan rimelden istemiştim hemen denedim ve çok güzel gerçekten. ipince bir fırçası var o nedenle her kirpiğe ulaşıyor daha kolay sürülüyor ben çok beğendim.
bir de smooth minerals ruj istemiştim o da çok yumuşak bir rujmuş bayıldım valla.
yeni rimelin güzel olmasına çok sevindim şu hediyeli olan herhalde panaramada olan bende sipariş vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?