Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum. ödeme sayfasına bilgileri girdikten sonra her ay otomatik olarak ordan çekmeyecekler değil mi? bir kereye mahsus kredi kartıyla ödeyeceğimde.

yanılmıyosam bir kere çekiyorlar otomatik olmuyo ama emin değilim bilmiyorumkismile

ben dün sabah ilk siparişimi verdim 146 tl lik.el kremi ve yüz kremi kazanmışım hediye olarak.kargo ne kadar zaman da gelir acaba ilk siparişim ve müşteriler sordu.ve de siparişi su şekilde verdim takım öncümüz beni aradı ona verdim siparişlerimi yani temsilci nosunu bilmiyorum isteyecegim.ek olarak yeni kataloglar siparişlerim içinde mi geliyor.

ARKADAŞLAR ŞU RİCK 24K RUJLAR VAR YA GÜZELE BENZİYORLAR ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ SİZLERE DANIŞAYIM DEDİM VE RENKLERDE KARAR VEREMEDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN GOLDEN PEACH GOLDEN ROSE GOLD BİDE CHOCOLATE GOLD OLAN KOYUMU KAHVERENGİSİ ACABA BİDE K12 KATOLOĞUNDA K24 RUJUN YAN YATMIŞ Bİ KIRMIZI RENGİ OLAN VAR ÜRÜN KODU NE acaba onun göremedim mi yokmu orda o da güzele benziyor off ya seçim yapmak ne zor bu renkleri çok seviyorum ve tarzım kullanırım yani

kızlar 2 farklı faturadan 3 ayrı ürün iade ettim. sadece birini düşmüşler. diğer 2 ürün kabul edilmemiş. sanırım faturayı yanlış işaretlemişim. bu bana geri gönderilirde. ne zaman gelir? kargo ücreti öder miyim? bilgisi olan yardım edebilir mi?

ah şu fatura , iade v.s.... konularında hiç bilgim yok canım yaa, keşke yardımcı olabilsem.... daha bi kez bile iade yapmadım biliyomusun....ama ilerde yapmak istersem size danışcam.... e faturayı dersen de hiç kartla yatırmadım hep ptt den 2 buçuk senedir..... keşke yardımcı olabilseydim size :gitme:

cnm 150 ye tamamlasaydın 1 ay atardı fatura son ödeme tarihin..aklında olsun..temsilci fiyatıyla 150 lira olursa 1 ay atar..

ya bende iade etmeyi bilmiyom..geçen es kaza yaptım ama bu kez acil de sipariş girmem lazım...en iyisi gireyim akslik olursa diğerlerini aide ederim alsanaalsanasmile

kızlar ödeme yapmadan sipariş verilebiliyo mu?
Yani benim k10 faturası ödenmedi daha günüde gelmedi şimdi k11 den sipariş verebilir miyim?
yoksa önce o faturayı ödemem mi gerekiyo?

kızlar ödeme yapmadan sipariş verilebiliyo mu?
Yani benim k10 faturası ödenmedi daha günüde gelmedi şimdi k11 den sipariş verebilir miyim?
yoksa önce o faturayı ödemem mi gerekiyo?

hayır hemen ödemen gerekmiyo ben geçen ay 6 fatura üst üste verdim istediğin kadar verebilirsin ama faturaların ödeme tarihlerine dikkat et ..

Son düzenleme:

cnm golden peach bu günlerde trendy olan doğal renk
rujun dokusu parıltısı rengi çok çok hoş bence.. doğal ama ışıltılı ve albenili duruyor.. en beğendiğim rujlarımdan..

chocolate gold da çok bronz ve ışıltılı bi koyu kahve ama çok kopkoyu bi rengi yok güzel bence..

24K rujların dokusunu çok beğendim ben cnm
yaklaşık 10 tlye çok güzel rujlar bence..

diğeri hakkında fikrim yok

yalnız ruj renginin capcanlı olmasını istersen ultra mega rich de dene cnm

merhaba kızlar benim şu şallardan çok isteyen oldu o yuzden ikinci, üçüncü bi sipariş daha vermiştim, şimdi geldi şallar ve kendime istediğim diğer malzemeler.
şu yeni çıkan rimelden istemiştim hemen denedim ve çok güzel gerçekten. ipince bir fırçası var o nedenle her kirpiğe ulaşıyor daha kolay sürülüyor ben çok beğendim.
bir de smooth minerals ruj istemiştim o da çok yumuşak bir rujmuş bayıldım valla.

kızlar kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorum. ödeme sayfasına bilgileri girdikten sonra her ay otomatik olarak ordan çekmeyecekler değil mi? bir kereye mahsus kredi kartıyla ödeyeceğimde.

hayır canım otomatik olarak çekmezler sen ne zaman ödemek istiyorsan kredi kartınla o zaman ödersin. otomatik ödeme talimatı farklı bir şey. o iş bankası hesabınla oluyor.

yeni rimelin güzel olmasına çok sevindim şu hediyeli olan herhalde panaramada olan bende sipariş vermiştim

kızlar 7 tane şal istemiştim 7 sinde de ara ara böyle örgü hatası var tırmık tırmık gibi, bazı sıralarda örgülerin araları açık açık. önce kat izi gib i duruyo ama yakından bakınca açık örgü olduğu belli oluyor ay sinirlerim bozuldu ya komşular istemişlerdi hepsini çağırdım açtım yatağmın üstüne alın bakın istemezseniz dedim iade ederim. ya sinir oldum var mı acaba alan o megan pançodan böyle mi sizinkilerde???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…