- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.441
evet canım beğendim, sanırım sen beğenmemiştin dimi o rimeli, belki seninkinde bir üretim hatası falan mı vardı neydi bilemiyorum ki bilmiyorumkismile
teşekkür ederim yanıtlaman için bölge temsilcimizle irtibata geçsem iyi olacak herhalde! iyi günler!katalok geliyorsa üyelik devam ediyor demektir bence 3ayı geçmeden girsen iyi olur tekrar üyelik için uğraşmazsın
teşekkür ederim yanıltman için bölge temsilcimizle irtibata geçsem iyi olacak herhalde! iyi günler!
aaaaaaa valla sen yazınca gördüm yanıltman değil yanıtlaman yazdım sanıyordum ...uyarın için sağol düzelteceğim hemen kusuruma bakmayınız.Yanlış bilgi verdi ise bu şekilde büyük büyük tepkiler vermene gerek yok bence biraz sakin ol ..
aaaaaaa valla sen yazınca gördüm yanıltman değil yanıtlaman yazdım sanıyordum ...uyarın için sağol düzelteceğim hemen kusuruma bakmayınız.
yooo sorun değil valla çok ii oldu sayende kabalık etmemiş oldum canım saol!:) anladım tatlım sende kusura bakma:)
teşekkür ederim yanıtlaman için bölge temsilcimizle irtibata geçsem iyi olacak herhalde! iyi günler!
ben yanıltmak istemem hiç kimseyi sadece bildiklerimi yada öyle sandıklarımı üstüne basabasa sizlerle paylaşıyorum burda sadece bilgi paylaşıyoruz kasti birşey yok yanii
aaaaaaa valla sen yazınca gördüm yanıltman değil yanıtlaman yazdım sanıyordum ...uyarın için sağol düzelteceğim hemen kusuruma bakmayınız.
zaaid sakin tatlım arkadaş kelime hatası yapmış:) yanıtladıgın için teşekkür etmiş:)geçmişi okur isen görürsün:)olumunekankayizsmile
valla benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bir yanlışanlama kusuruma bakmayınız lütfen...şimdi gördüm yazını kusura bakma ben yanıltman anladım o yüzdendi tepkim yani sadece yardımcı olmak istiyordum
cnm benim siparişim daha gelmedi baska bir arkadas begenmemişti demekki hatalı olabilir dediğin gibi
ya pc klavyesinde rahat ediyordum 1 senedir hala alışamadım şu tanınan pclere :)gördüm tatlım şimdi sende bende yanlış anlamışız klavye hatasını kusura bakmasın tekrar olumunekankayizsmile
valla benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bir yanlışanlama kusuruma bakmayınız lütfen...
ya aslında yanıtlaman derken dikkatini çekipte beni dikkate aldığın için onca insan içinden demek gibi bişi yazmaktı amacım yanıtlaman için derken...
ama ben işte ya ben hata yapmışım canım çok saol ilgin ve yanıtlaman için :)
ya aslında sorun değil bnm için ben bırakma taraftayım ama okullar açılınca isteyen çok oluyor başkasından almak istemiyoruz senden alalım diyenlerden dolayı sorayım dedim...bölge temsilcimizle görüşmeden önce sizden yardım almak istedim ama arkadaşlarımla konuştum bırakıyorum çünkü ödeme talimatım yok ptt gidip ödemek ,teslimatlar ve işin ödeme kısmı biraz zorluyor anlayacağın o yüzden bırakmak istiyorum başka bişi değil!rica ederim sorun değil herkesin başına gelebilir böyle hatalar sende kusura bakma fevri davranışım için inşallah sorunun kısa zamanda hallolurkaydirigubbakcemile5
yeni rimelin güzel olmasına çok sevindim şu hediyeli olan herhalde panaramada olan bende sipariş vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?