Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar birde güzel ruj renkleri söyleyebilirmisiniz bana.numune renklerinin bazılarını sipariş vermek istiyorum ama katalogtan pek anlaşılmıyor tonları.şöyle doğal ve hoş duranlardan

kızlar ya dün gece 280tllik sipars girmistim faturalanmıs bi baktım 227 ye düsmüs 5tane secret fantasy siparsim vard gönderlmeyen ürün demiş. simdi ben gün hediyelerinden 2tane kazanmısım gönderiliyor yazıyor faturada. ama su 250tl ye olan kolyeden de yararlanabilirmyim yoksa 220ye düstügü icin alamazmıyım

evet canım beğendim, sanırım sen beğenmemiştin dimi o rimeli, belki seninkinde bir üretim hatası falan mı vardı neydi bilemiyorum ki bilmiyorumkismile

cnm benim siparişim daha gelmedi baska bir arkadas begenmemişti demekki hatalı olabilir dediğin gibi

faturam açılmıyor ve nelerin eksik geldiğini dahi göremiyorum ..off vermişler kargoyayarın elimdeolur..Kızlar acaba şu iki kampanyadır alamadıgım bot ve parfüm stoklarda olur mu acaba ayın 15ine kadar ?

katalok geliyorsa üyelik devam ediyor demektir bence 3ayı geçmeden girsen iyi olur tekrar üyelik için uğraşmazsın
teşekkür ederim yanıtlaman için bölge temsilcimizle irtibata geçsem iyi olacak herhalde! iyi günler!

Son düzenleme:
Yanlış bilgi verdi ise bu şekilde büyük büyük tepkiler vermene gerek yok bence biraz sakin ol ..
aaaaaaa valla sen yazınca gördüm yanıltman değil yanıtlaman yazdım sanıyordum ...uyarın için sağol düzelteceğim hemen kusuruma bakmayınız.

Son düzenleme:
teşekkür ederim yanıtlaman için bölge temsilcimizle irtibata geçsem iyi olacak herhalde! iyi günler!

ben yanıltmak istemem hiç kimseyi sadece bildiklerimi yada öyle sandıklarımı üstüne basabasa sizlerle paylaşıyorum burda sadece bilgi paylaşıyoruz kasti birşey yok yanii

ben yanıltmak istemem hiç kimseyi sadece bildiklerimi yada öyle sandıklarımı üstüne basabasa sizlerle paylaşıyorum burda sadece bilgi paylaşıyoruz kasti birşey yok yanii

zaaide sakin tatlım arkadaş kelime hatası yapmış:) yanıtladıgın için teşekkür etmiş:)geçmişi okur isen görürsün:)olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
şimdi gördüm yazını kusura bakma ben yanıltman anladım o yüzdendi tepkim yani sadece yardımcı olmak istiyordum
valla benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bir yanlışanlama kusuruma bakmayınız lütfen...
ya aslında yanıtlaman derken dikkatini çekipte beni dikkate aldığın için onca insan içinden demek gibi bişi yazmaktı amacım yanıtlaman için derken...
ama ben işte ya ben hata yapmışım canım çok saol ilgin ve yanıtlaman için :)

cnm benim siparişim daha gelmedi baska bir arkadas begenmemişti demekki hatalı olabilir dediğin gibi

ben beğenmemiştim kızlar. ama tabi bu göreceli bi kavram. benimkisi sadece uyarıydı. umarım güzel çıkar.

gördüm tatlım şimdi sende bende yanlış anlamışız klavye hatasını kusura bakmasın tekrar olumunekankayizsmile
ya pc klavyesinde rahat ediyordum 1 senedir hala alışamadım şu tanınan pclere :)
neyse tatıya bağladık ya önemli olan o ama biraz daha yavaş ve basa basa yazdığımdan emin olacağım ve mesaj gönderiminden önce okuyacağım emi olun :)klava:a.s.

Son düzenleme:

rica ederim sorun değil herkesin başına gelebilir böyle hatalar sende kusura bakma fevri davranışım için inşallah sorunun kısa zamanda hallolurkaydirigubbakcemile5

rica ederim sorun değil herkesin başına gelebilir böyle hatalar sende kusura bakma fevri davranışım için inşallah sorunun kısa zamanda hallolurkaydirigubbakcemile5
ya aslında sorun değil bnm için ben bırakma taraftayım ama okullar açılınca isteyen çok oluyor başkasından almak istemiyoruz senden alalım diyenlerden dolayı sorayım dedim...bölge temsilcimizle görüşmeden önce sizden yardım almak istedim ama arkadaşlarımla konuştum bırakıyorum çünkü ödeme talimatım yok ptt gidip ödemek ,teslimatlar ve işin ödeme kısmı biraz zorluyor anlayacağın o yüzden bırakmak istiyorum başka bişi değil!
sende diyorsundur şimdi e daha ne olsun demi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…