- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.461
ben beğenmemiştim kızlar. ama tabi bu göreceli bi kavram. benimkisi sadece uyarıydı. umarım güzel çıkar.
inş güzeldir bir arkadaşımız beğenmeyince bende vazgeçmiştim :umursamaz:
ya aslında sorun değil bnm için ben bırakma taraftayım ama okullar açılınca isteyen çok oluyor başkasından almak istemiyoruz senden alalım diyenlerden dolayı sorayım dedim...bölge temsilcimizle görüşmeden önce sizden yardım almak istedim ama arkadaşlarımla konuştum bırakıyorum çünkü ödeme talimatım yok ptt gidip ödemek ,teslimatlar ve işin ödeme kısmı biraz zorluyor anlayacağın o yüzden bırakmak istiyorum başka bişi değil!
sende diyorsundur şimdi e daha ne olsun demi?
ödeme talimatı için faturagerekiyormuş biizm bütün faturala eşimin üzerine diye açılmıyor,gerisni yinede düşüneyim...buradan haberleşiriz...
kızlar yeni üye olanlar ilk kampanyalarında en fazla kaç liralık sipariş girebiliyolar?
650 fiye biliyrmcnm
inş güzeldir bir arkadaşımız beğenmeyince bende vazgeçmiştim :umursamaz:
Ya Cidden Bitti mi Bu Parfüm Siparişim Vardı Ondan offffffff
klava: sinir oldum avona sormaa sanki indirim broşüründen siparişler.. k12 de de aynı parfüm var stoğu neden çok tutmuyorlar anlamıyorum:uhm: yeni bi ürün herkes dener zaten şimdi millete anlatmaya uğraşıcaz yüksek ihtimal gözlükler gibi olacak elimde kalacak kış geldi gözlük yeni geldi yuhh diyorumohaoldumsmile amma dırdır yaptım dimi ama haklı değilmiyim
klava: sinir oldum avona sormaa sanki indirim broşüründen siparişler.. k12 de de aynı parfüm var stoğu neden çok tutmuyorlar anlamıyorum:uhm: yeni bi ürün herkes dener zaten şimdi millete anlatmaya uğraşıcaz yüksek ihtimal gözlükler gibi olacak elimde kalacak kış geldi gözlük yeni geldi yuhh diyorumohaoldumsmile amma dırdır yaptım dimi ama haklı değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?