Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yeni üye olanlar ilk kampanyalarında en fazla kaç liralık sipariş girebiliyolar?

kızlar avondan siparişi iptal etmek isteyenler yanlış girenler 0212 473 11 11 numarayı ve 9 numarayı (her ne kadar avon tuşu söylemesede dünkü arkadaş sağolsun yazdı) tuşladığınızda müşteri temsilcisine derdinizi anlattığınızda iptal olayı gerçekleşiyor denedim oldu sabah yeni sipariş girdim fakat hala beklemede ama olsun dünkünü iptal ettim yaa:dance: aklınızda bulunsun:uhm:

ben beğenmemiştim kızlar. ama tabi bu göreceli bi kavram. benimkisi sadece uyarıydı. umarım güzel çıkar.

cnm belki hatalı olabilir takım yöneticimize istemediğimi onun yerine başka rimel sipariş edecegimi söyledim oda ısrarla denememi istedi bende kırmamak için aldım inş.güzel çıkar

bence bırakma hediyeler arada güzel oluyor arkadaşlarının verdiği siparişlerle barajı aşıyorsan ki burdada onun taktikleri verildi arada hediyeler için uğraşırsın. ödeme talimatınıda yaptırdığın an 1 ay sonra ödersin 150 olduğunda tabii.. birde katalok asistanlığı gibi bişeyde duymuştum ihtiyacı olan biriylede yapabilirsin..

ödeme talimatı için faturagerekiyormuş biizm bütün faturala eşimin üzerine diye açılmıyor,gerisni yinede düşüneyim...buradan haberleşiriz...

kıslarr ben herzman pttden ödeme yapıodum,ama 2 gündür ptt de sistem de gözükmüor dediler.bende bugün gittim bankadan ödedim,,bi problem olurmu acba???

ödeme talimatı için faturagerekiyormuş biizm bütün faturala eşimin üzerine diye açılmıyor,gerisni yinede düşüneyim...buradan haberleşiriz...

muhtardan ikametgah yetiyo canım onun için oda ilk üyelik için isteniyo ödeme talimatı için istenmiyo diye biliyorum yanlış olmasın:lepi: bende kış için bitrmiycem ama öncüme devredicem o girsin yaza kadar istediklerim olduğunda da ben girer hediyeleri alırım kabul etti kaydirigubbakcemile3

bnm 1 yıl oldu ama zevkli gelmio bana hediyeleri almak için sürekli yazdığım zamanlar oldu ve gelen hediyeler öylece duruyor kullanmadım çünkü beğendmedim hani beğenmezsen satarsın diyorlar ya ama bazen öyle hediyeler geliyor ki avonda satıştan kalkmış yada tarihi geçemiş yada geçecek olan rünler ev ürünleri ,çanta vs hariç....siparişlerimde gelmeyen stokta kalmadı diediğim insanlara 3 kampanya sonra ürünü beğendiremiyorsun yada vazgeçtim diyorlar falan işte bakalım kısmet nolcak canım yazışırız yine eolur mu ...ben çıkmak zorundayım canım iyi akşamlar !

650 fiye biliyrmcnm

canım çok teşekkür ederim. bide geçmiş sayfalarda yazmıştım. iadem vardı. iki faturadan 3 ayrı ürün. birini doğru göndermişim ama diğer ikisini yanlış işaretlemişim galiba işlenmemiş. bana geri gönderilir de ne zaman gönderilir? ilk siparişimle mi yoksa hemen mi? bide hemen gönderirlerse kargo ücretini ben mi öderim?

secret fantasy neden kalmadıııııdelikafadulden yaaa bi sürü girmiştim beenn :bbo: ne zaman gelir sizce k 12 siparişleriyle mi gönderirlerr:uhm:

merhabalar. Biraz alakasız olacak belki sorum ama merak ediyorum :) Ben yıllaaaar önce (sanırım 4 sene önce falan) Avon'dan "be spontanesous" diye bir parfüm almıştım ince uzun aşağıya doğru genişleyen yeşilli bir şişesi var. Yıllardı o parfümden göremiyorum ben. Ya da var da ben mi göremiyorum? Artık üretilmiyor sanırım. Biliyorsanız beni aydınlatabilir misiniz lütfen??

Ya Cidden Bitti mi Bu Parfüm Siparişim Vardı Ondan offffffff

klava: sinir oldum avona sormaa sanki indirim broşüründen siparişler.. k12 de de aynı parfüm var stoğu neden çok tutmuyorlar anlamıyorum:uhm: yeni bi ürün herkes dener zaten şimdi millete anlatmaya uğraşıcaz yüksek ihtimal gözlükler gibi olacak elimde kalacak kış geldi gözlük yeni geldi yuhh diyorumohaoldumsmile amma dırdır yaptım dimi ama haklı değilmiyim

çok haklısın insanı müşterilerine karşı mahcup ediyolar,zor durumda bırakıyolar sırf bu yüzden bi çok müşterimi kaybettim bende.kesinlikle bu sorun halledilmeli bencede

Bende Deli Oldum Katalog Ürünü Sonuçta Stok Sorunun Olmaması Lazım..
Ama Düşününce Avonun 450.000 Tane Temsilcisi Var Herpsinin Sadece Bi Tane Girdigini Düşünsek Bile Stoklar Alt Üst Olur Bence Kokusu Güzel İstek Beklediklerinden de Fazla Oldu Stok Sorununu Hallederler Ama Ne Zaman Yarında Sipariş Girecem Ne Yapacam Bilmiyorum..
Haklısın Canım Heleki Kotasını O Parfümle Dolduranlar Yerden Göge Kadar Haklıeyvahedigeldismile

ya kızlar gündüzde sormuştum şu numune rujlardan 10-15 tane falan sipariş vermeyi düşünüyorum.aslında denemek için satmak değil.birkaç tane seçtim ama katalogtan zor oluyor.beğendiğiniz renkleri paylaşırmısınız acaba?ben genellikle doğal tonlar kullanıyorum.peach yazanları işaretledim başka hangi tonlar güzel şöyle bronz makyaja yakışacak olanlar yada dudak rengine yakın güzel pembe yada gül rengi gibi tonlar da tavsiyeleriniz varmı?

sanki numuneyi satmak gibi olmuşkaydirigubbakcemile3yani ben dışarıya satış yapmıyorum ya sadce kendim alıyorum onu demek istemiştim müşteriye göstermicem kendim denicem beğenirsem alıcam eğer numuneler de çok küçük değilse onlarlada idare edebilirim belkisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…