Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Mavis Bence Numunelere O Kadar Para Verecegine 13 tl ye Numune Seti Var İçinde 20 Tane Ruj 30 Tane Parfüm 20 Tane de Cilt Bakımı Numunesi Var Ben Aldım Çok da Memnunum Hemde Uygun Rujların Tonlarıda Güzel

Son düzenleme:
aslında önce bende öyle düşündüm ama sonra kendi kendime dedimki belki kötü renkler gelir hiç kullanamam rujun dışındada bişey istemiyorum diye vazgeçmiştim

hani şu makyaj numune setini alan varmı o çok uygun 5 lira içinde ne var acaba?20 tane numune yazıyor ama bunun kaçı ruj ve hangi tonlar?işte gitmeyen numuneleri gönderirlerse o zaman hepsi çöpe gider dimi

Ordaki 20 rujda Benim Aldıgım Numune Setindeki Tonlar Dogal Tonda Var İçinde Orta da Çok Koyuda Her Tonu Barındırıyo Tane Tane Alsan da Çok Pahalıya Gelir Ama..

kızlar birde güzel ruj renkleri söyleyebilirmisiniz bana.numune renklerinin bazılarını sipariş vermek istiyorum ama katalogtan pek anlaşılmıyor tonları.şöyle doğal ve hoş duranlardan

aslında önce bende öyle düşündüm ama sonra kendi kendime dedimki belki kötü renkler gelir hiç kullanamam rujun dışındada bişey istemiyorum diye vazgeçmiştim

hani şu makyaj numune setini alan varmı o çok uygun 5 lira içinde ne var acaba?20 tane numune yazıyor ama bunun kaçı ruj ve hangi tonlar?işte gitmeyen numuneleri gönderirlerse o zaman hepsi çöpe gider dimi

Ordaki 20 rujda Benim Aldıgım Numune Setindeki Tonlar Dogal Tonda Var İçinde Orta da Çok Koyuda Her Tonu Barındırıyo Tane Tane Alsan da Çok Pahalıya Gelir Ama..
cnm makyaj numune setini al derim 5 tl.. ben de aynen senin gibi düşündüğümden baştan kendim numune girdim tek tek.. sonra sipariş ettim numune setini.. içindeki rujlar bence gayet güzel sonuçta en çok tutulan ürünleri yolluyolardır..istediğin renklerden de var.. özel günlerde kullanabileceğin daha canlı ve koyu tonlar da var.. golden peach aradığın gibi bi renk mesela.. birazdan bakarım özellikle aradığın tonlar varsa cnm

o pakette golden peach sparkling peach country rose carnation twinkle pink gibi tatlı renkler ve güzel kahve bronz tonlar varmı?eğer varsa tabiki daha mantıklı öyle yapayım bende.birde 20 side rujmu?ben fondöten falan vardır diye düşünmüştüm onun için sıcak bakmamıstım

ben aldım 20side ruj canım kırmızı tonları agırlıkta pembe tonlarıda var kahvede..

teşekkürler canım kırmızı pek kullanabileceğim bir renk değil ama diğerleri güzel.o zaman önce paket alayım istediğim renkleri seçer daha sonrada tek tek seçerim birkaç tane

ben aldım 20side ruj canım kırmızı tonları agırlıkta pembe tonlarıda var kahvede..

yanlış hatırlamıyosam 20 ruj ve 6 fondöten numunesi var..
tatlı pembe ve şeftaliler, bronz kahveler ve canlı kırmızı/pembeler ile bi kaç epey koyu renk var cnm.. bence numune seti oldukça güzel.. fiyat olarak da çok daha hesaplı kaybın olmaz yani..

sizin için baktım numunelere 5 pembe tonu 5 kırmızı 5 kahve 2 de epey koyurenk var:) 3 ü kayıp:)

secret parfümü anladım diyelim hadi :jeyyar:bugünün gün hediyeside farklı geliyo parlatıcının rengi farklı kafamçokkarıştı avon artık türkiyeye yetmiyo:dance:

arkadaşlar bir sorunum var acil cevap yazarsanız sevinirim bu son siparişlerde zar zor kotoyu tamamladım bir tanede indirim broşüründen rollan sipariş ettim 76 oldu en sonda iyice baktım gelmeyen filan varmı diye bir sürü de kendime bir şeyler aldım 75 i tamamlamak için bugün kargo geldi şimdi baktım faturaya rollonu stokta olmadığı için göndrmemişler ve kargo parasını da faturaya eklemişler ne yapcam ben şimdi benim sorunum mu bu onların sorunu ne yapmam lazım lütfen cevap yazar mısınız acil

mecbur ödemen gerekiyor tatlım sanıyorum ki avonun işleri işte..

cnm broşürlerdede yazıo avonla konştuğundada söylüolar indirim broşürü ve fırsat köşesi ürünlernden doğan stoksuzluk ve buna bağlı hizmet bedeli limiti altına düşüş veya temsilci programı hediyesini almaya hak kazanamama durumlarından sorumlu değilz diyor haklılarda çünkü yazmışlar broşüre stoklarla sınırlıdr die avon sadece katalogtan sorumlu katalogtan doğacak stoksuzlukta hediyenide gönderiolar hizmet bedelinide ödemiosn

aslında olmaması gerekir böyle çünkü senin suçun değil ilk siparişinde vermişsin sonradan stoklarında bittiği için düşüyo.. bence avonu ara söyle, nedenini öğrenirsin en azından..

aslında olmaması gerekir böyle çünkü senin suçun değil ilk siparişinde vermişsin sonradan stoklarında bittiği için düşüyo.. bence avonu ara söyle, nedenini öğrenirsin en azından..

cnm neden aynen söylediğim gibi bu konuda haklı avon indirim broşürü varsa elinde bak arkasında yazan nota

ilkşah üçüncü kez yazıyorum sanırım kimsenin başına gelmedi böyle bişi cevap yazmadılar sen bilirsin belki. tatlım iadelerim vardı 3 ürün 2 ayrı faturadan. sanırım ben faturanın birini yanlış doldurmuşum. bu yüzden bir ürün işlenmiş ve hesaptan düşülmüş. diğer ikisi düşülmemiş. biliyosun fatura ayrıntısınıda göremiyoruz netten. hemen onları bana geri mi gönderirler yoksa ilk siparişimle mi bana iade ederler. eğer hemen gönderirlerse kargo ücretini ben mi öderim? bilgin var mı kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…