- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.481
kızlar birde güzel ruj renkleri söyleyebilirmisiniz bana.numune renklerinin bazılarını sipariş vermek istiyorum ama katalogtan pek anlaşılmıyor tonları.şöyle doğal ve hoş duranlardan
aslında önce bende öyle düşündüm ama sonra kendi kendime dedimki belki kötü renkler gelir hiç kullanamam rujun dışındada bişey istemiyorum diye vazgeçmiştim
hani şu makyaj numune setini alan varmı o çok uygun 5 lira içinde ne var acaba?20 tane numune yazıyor ama bunun kaçı ruj ve hangi tonlar?işte gitmeyen numuneleri gönderirlerse o zaman hepsi çöpe gider dimi
cnm makyaj numune setini al derim 5 tl.. ben de aynen senin gibi düşündüğümden baştan kendim numune girdim tek tek.. sonra sipariş ettim numune setini.. içindeki rujlar bence gayet güzel sonuçta en çok tutulan ürünleri yolluyolardır..istediğin renklerden de var.. özel günlerde kullanabileceğin daha canlı ve koyu tonlar da var.. golden peach aradığın gibi bi renk mesela.. birazdan bakarım özellikle aradığın tonlar varsa cnmOrdaki 20 rujda Benim Aldıgım Numune Setindeki Tonlar Dogal Tonda Var İçinde Orta da Çok Koyuda Her Tonu Barındırıyo Tane Tane Alsan da Çok Pahalıya Gelir Ama..
bende aldım yeni çıkan rimelden fena deil çok mükemmel diyemem ama dogal duruyo bence...
o pakette golden peach sparkling peach country rose carnation twinkle pink gibi tatlı renkler ve güzel kahve bronz tonlar varmı?eğer varsa tabiki daha mantıklı öyle yapayım bende.birde 20 side rujmu?ben fondöten falan vardır diye düşünmüştüm onun için sıcak bakmamıstım
o pakette golden peach sparkling peach country rose carnation twinkle pink gibi tatlı renkler ve güzel kahve bronz tonlar varmı?eğer varsa tabiki daha mantıklı öyle yapayım bende.birde 20 side rujmu?ben fondöten falan vardır diye düşünmüştüm onun için sıcak bakmamıstım
ben aldım 20side ruj canım kırmızı tonları agırlıkta pembe tonlarıda var kahvede..
arkadaşlar bir sorunum var acil cevap yazarsanız sevinirim bu son siparişlerde zar zor kotoyu tamamladım bir tanede indirim broşüründen rollan sipariş ettim 76 oldu en sonda iyice baktım gelmeyen filan varmı diye bir sürü de kendime bir şeyler aldım 75 i tamamlamak için bugün kargo geldi şimdi baktım faturaya rollonu stokta olmadığı için göndrmemişler ve kargo parasını da faturaya eklemişler ne yapcam ben şimdi benim sorunum mu bu onların sorunu ne yapmam lazım lütfen cevap yazar mısınız acil
arkadaşlar bir sorunum var acil cevap yazarsanız sevinirim bu son siparişlerde zar zor kotoyu tamamladım bir tanede indirim broşüründen rollan sipariş ettim 76 oldu en sonda iyice baktım gelmeyen filan varmı diye bir sürü de kendime bir şeyler aldım 75 i tamamlamak için bugün kargo geldi şimdi baktım faturaya rollonu stokta olmadığı için göndrmemişler ve kargo parasını da faturaya eklemişler ne yapcam ben şimdi benim sorunum mu bu onların sorunu ne yapmam lazım lütfen cevap yazar mısınız acil
cnm neden aynen söylediğim gibi bu konuda haklı avon indirim broşürü varsa elinde bak arkasında yazan nota
haha süpersinn yaww resmi görünceohaoldumsmile indirim broşürü aklımda değill bugün benimde düşünce sinir oldumda avona secretlar gelmiyo uyarıda yok başta kaç gündür söyllüyorduya kızlar belki olur dedim stokta yokmuş faturada çıktı meydanaonuda geçtim parlatıcısıda sabahtan girmeme rağmen bitmiş çok güldüm uykum açıldı sabah :teytey: ama sabah dediğini yaptım aradım iptal oldu diğer kargo sağolasınn:içelim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?