- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.501
mecbur ödemen gerekiyor tatlım sanıyorum ki avonun işleri işte..
sipariş takibinden bak cnm istanbulda kargoya teslim edildiği gün ya da ertesi gün geliyo sipariş eve..ben pazartesi sabah siparişimi verdim bugün gelmesi lazım değilmi arkadaşlar
ellerine ulaşınca düşüyolararkadaşlar örnek veriyorum bugün kolim geldi bende kargocu görevliye bir önceki siparişimden olan bir iade verdim acaba bu yeni gelen kolimdenmi yoksa daha sora vereceğim sipariştenmi düşülüyor bu yeni sistemden hiç iadem olmadı beni aydınlatırsanız sevinirim ...
sipariş takibinden bak cnm istanbulda kargoya teslim edildiği gün ya da ertesi gün geliyo sipariş eve..
ne demek cnmTeşekkür ederim cevabın için... yerimseniben
senin adına girmiştir büyük ihtimalle bi bak derimcnm bakamıyorum çünkü ilk siparişim bu takım yöneticime verdim siparişleri :)
o zaman 0800 211 44 80'den veya takım öncünden bilgi al ve temsilci no'nu öğren cnm.. muhtemelen gelmiştir.. takibatını netten yapabilirsin o zaman..
ya eyeliner çok seviyorum ama pek beceremiyorum ben nedense:kedi:avonun eyeliner ları nasıl kızlar birde sürmek için püf noktalrınız varmıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?