Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar örnek veriyorum bugün kolim geldi bende kargocu görevliye bir önceki siparişimden olan bir iade verdim acaba bu yeni gelen kolimdenmi yoksa daha sora vereceğim sipariştenmi düşülüyor bu yeni sistemden hiç iadem olmadı beni aydınlatırsanız sevinirim ...

ellerine ulaşınca düşüyolar
netten takip edebilirsin bakiyenden..

bana msjla temsilci no'm gelmişti..

o temsilci nosu ile sisteme girmeye çalışınca da şifremi yollamışlardı..

sana msjla temsilci no'n geldi mi cnm??

kızlar hani şu göz farı ile eyeliner bir arada varya pro-perfect koleksiyonu yazıyor.o nasıl kullanan oldumu beyazı ve bronzu var.bende bronz far çok var beyazının rengi doğal duruyor sanki ama gözde nasıl dururki?alsammı ne dersiniz?

o zaman 0800 211 44 80'den veya takım öncünden bilgi al ve temsilci no'nu öğren cnm.. muhtemelen gelmiştir.. takibatını netten yapabilirsin o zaman..

Ya Sipariş Girdim 11 de Faturalandı sevkiyata Hazırlanıyo Ama Secret Fantast Parfüm Yok Ya Gönderilmiyoooo Deli Olacammmmmmmmmmmmmmmm

ya eyeliner çok seviyorum ama pek beceremiyorum ben nedense:kedi:avonun eyeliner ları nasıl kızlar birde sürmek için püf noktalrınız varmıopuyorumnanaktan

ya eyeliner çok seviyorum ama pek beceremiyorum ben nedense:kedi:avonun eyeliner ları nasıl kızlar birde sürmek için püf noktalrınız varmıopuyorumnanaktan

yumuşak uçlu eyeliner kulanamıyorsan sert uçlu yani dipliner tavsye ederim ucu kalem gibi ama sivri oldugundan çok rahat kullanılıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…