Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teşekkürler ebrucum ama avonda sanırım diplener yok dimi?

cnm dipliner gibi bir ürün var katalog varsa yanında sayfa 32 de en altta cnm kalite olarak nasıl oldugunu bilmiyorum ama sipariş verdim yarın yorum yazabilirimama rahat kullanım açısından çok iyi dipliner lar.

ebrucum aynı şeye şimdi bende bakıyordum ama likit eyeliner yazıyor üstünde sanırım çok ince yumuşak bir fırça ucu var ama haklısın kalem gibi duruyor.o halde ben bugün siparişi vermeyim senden haber bekleyim sert uçluysa diğerinden vazgeçip onu alayım canım olurmu

evet cnm o şekilde yazıyor ama sert bu yarın yazarım düşüncelerimi :)

olala ah canım sen şu fondoten olayına bir çözüm bul bizede söyle.ben avonun bazı likit olan fondötenlerini kullandım ama pek memnun kalmadım mesela şu macig olan varya o kendi kendine bozuldu birde effecct li bişey vardı oda kötüydü.şimdi başka marka kullaanıyorum ama benimde az kaldı almam lazım

Mavis O Kalem Gibi Olandan Al Ben 2 Senedir Onu Kullanıyorum Ve Çok Memnunum Pişman OLmazsın Bence Sürülüşü Çok Rahat

Son düzenleme:
rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondötenden kullandım.sayfa 39 da ama suan biraz pahalı gibi fiyatın düşmesini bekliyorum alacam.ondan çok memnun kaldım ama benim cildim sorunsuz sivilce bile yok belkide o yüzden memnun kaldım bilemiyorum ama gerçekten ferah bir görünüm veriyordu.

aslında benim cildimde kapatması gereken hiçbirşey yok sadece şöyle bebek teni gibi görünüyor ya hani porselen makyaj deniyor galiba işte onu nasıl elde ediyorlar acaba?belki ivory benim için yanlış seçimmiydi ki anlamadım.açık tenliyim diye onu istemiştim ben

Işıltı Veren fondoteni Herkes Önerdi Bana Bende Almayı Düşünüyorum Dedigin gibi Bi Kaç Aydır Fiyatlar Uçuk.. Düşmesini Bekliyorum Çok Açık Tenliysen ıvory Olanı Al Ama Almond Olanı Her Tene Uyuyomuş Çok Çok Esmer Degilsen Sende Esmer Degilsin Zaten Maviş :)

kızlar son bir sorum olacak ben rimellerde genellikle brown/black kullanıyorum.daha doğal duruyor diye.şimdi eyeliner ın brown olanınımı yoksa black olanınımı almalıyım sizce?

aslında buğday değilim canım ya akşam lambanın ışığında çekilmiş bir fotoğraf ya belki ondandır.ama tavsiyelerinize uyup birde almond deneyim o zaman

kızlar son bir sorum olacak ben rimellerde genellikle brown/black kullanıyorum.daha doğal duruyor diye.şimdi eyeliner ın brown olanınımı yoksa black olanınımı almalıyım sizce?

brown/black dediğin siyaha dönük bir kahverengi ama eyeliner sadece brown ve daha kahverengi duracagı için bana kalırsa siyah daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…