Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım arkadaşlarım benimde bir ik sorum olacak k12 panoramada sezon sonu ürünler var en altta kalp şeklinde rujlar var onların hangi rengi güzel bide büyük boy 120 tanane numune olan içinde o numune çantasının içinde neler var epey işime yararmı bide k24 gold ruj numuneleri yok heralde onun içinde onlar ayrı satılıyor o çantanın içinde hangi markalar var lütfenn cevapp

slm kzılar az önce siparişim geldi magic kaşmir fondotende almıştım önve elimin üstünde denedim sıktığımda böyle sulu ve pütürcüklü bi fomndotenle karşılaştım sonra biraz çalkaladım belki hafif düzelir sigi oldu tamamen akıcı sıvı bi kıvamda değil bide ağır bi kokusu var.Bu fondoten böylemi yoksa bozukmudur?

kalp şeklimndeki rujlardan pembe tonlarında olanı aldım güzel ancak biraz kat kat sürmen gerekiyor tek katta pek belli olmuyor

kızlar bond gırl 007 ve little black dress bu iki parfüm arasında kaldım bende kokuları var ama hiç kullanmadım sizler hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleme:
kızlar sinir oldum ya daha ilk siparişim geldi ondada moralim sıfır.
ben 1 sampuan sipariş ettim gitmişler 3 adet yollamışlar bir kaç ürün daha öyle.fantasty secret parfümler ortada yok.faturanızda kalın yazılı ürünler var onlar faturaya dahil değil galiba öylemi hediyeleride faturaya yazmışlar o yüzden soruyorum.

ilk senelerde benimde öyle olmuştu sora öğrendimki benim takım öncüsü yapıyormuş gelip ben alcam dedi almadı yani almak zorunda kaldım ...

olabilir dediğin gibi ama artık siparişimi kendim vericem netten kzılar iyiki varsınız çok yardımlarınız oldu bana sagolun ayrıca hepinize önerim sakım süpermagnfy yeni çıkan maskarayı almayın dolgunluk falan yok :s

bende indirim broşüründeki super fullden aldım kardeşimde aldı pırıltılı olanlardan hiç beğenmedii hiç...iade yapıcaz

ya birde 3 aşamalıyıda beğenmedi super shock kullanıyordu ondan memnundu

ilk siparisinde gönderirler canım kolide cıkıyo ama faturada yazmıyo

avonun rimelleri normalde güzel niye böle oldu anlamadım size gelen hediyelerde faturada yazılı mı oluyo anlamadım bir yardımcı olurmusunuz duş jeli el kremi makyaj temizleme losyonu gelmiş fakat bunlar benim siparişim değildi faturayada siyah kalın yazılı olarak yazılmış fiyatı yazıyo sonrada çarpılar var kenarında bunlar ödemeye yansımıyo değilmi siparişimden hariç ekstra yanlış gelenlerde normal yazıyla yazılmış çarpı falanda yok.

cnm faturanda 3 adet sampuan mı yazıyor yoksa 1adetmi istemedigin ürünleri iade et en dogal hakkın ama takım öncünü ara sor bana hiç ama hiç öyle bir sey olmadı . bi kere chic sexy deo istemiştim iki tane onun yerine chic viva göndermişler stokta yokmus gliba hemen iade ettim

evet cnm 3 tane yazmışlar faturayada anlamadım bişi ben bu işten bira pişmem lazım galiba :S

cnm makyaj temzlme losyonu ytgp yeni temsilci hediyesi öteki ayda rimel gelecek dus köpügü eger cicek kokuluysa o pazartesinin gün hediyesiydi yada el kremi salı gününün gün hediyesiydi yanlarında xxxx vardır faturanda

fazlalık olarak sampuanlar ve dudak balmı var onların karsısında fiyat var çarpı işareti yok ama
duş jeli,makyaj temizleme losyonu,2 krem numune,avon rozet,el kremi nin karsısında fiyat ve çarpı işaretleri var.

evet cnm çarpılı o söylediklerim içime su serpildi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…