- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.541
canım arkadaşlarım benimde bir ik sorum olacak k12 panoramada sezon sonu ürünler var en altta kalp şeklinde rujlar var onların hangi rengi güzel bide büyük boy 120 tanane numune olan içinde o numune çantasının içinde neler var epey işime yararmı bide k24 gold ruj numuneleri yok heralde onun içinde onlar ayrı satılıyor o çantanın içinde hangi markalar var lütfenn cevapp
kızlar sinir oldum ya daha ilk siparişim geldi ondada moralim sıfır.
ben 1 sampuan sipariş ettim gitmişler 3 adet yollamışlar bir kaç ürün daha öyle.fantasty secret parfümler ortada yok.faturanızda kalın yazılı ürünler var onlar faturaya dahil değil galiba öylemi hediyeleride faturaya yazmışlar o yüzden soruyorum.
kızlar bond gırl 007 ve little black dress bu iki parfüm arasında kaldım bende kokuları var ama hiç kullanmadım sizler hangisini önerirsiniz ?
olabilir dediğin gibi ama artık siparişimi kendim vericem netten kzılar iyiki varsınız çok yardımlarınız oldu bana sagolun ayrıca hepinize önerim sakım süpermagnfy yeni çıkan maskarayı almayın dolgunluk falan yok :s
canım çok teşekkür ederim. bide geçmiş sayfalarda yazmıştım. iadem vardı. iki faturadan 3 ayrı ürün. birini doğru göndermişim ama diğer ikisini yanlış işaretlemişim galiba işlenmemiş. bana geri gönderilir de ne zaman gönderilir? ilk siparişimle mi yoksa hemen mi? bide hemen gönderirlerse kargo ücretini ben mi öderim?
kızlar sinir oldum ya daha ilk siparişim geldi ondada moralim sıfır.
ben 1 sampuan sipariş ettim gitmişler 3 adet yollamışlar bir kaç ürün daha öyle.fantasty secret parfümler ortada yok.faturanızda kalın yazılı ürünler var onlar faturaya dahil değil galiba öylemi hediyeleride faturaya yazmışlar o yüzden soruyorum.
yokmu bir fikri olan?
kızlar en favori avon fondöteniniz hangisi acaba
evet cnm 3 tane yazmışlar faturayada anlamadım bişi ben bu işten bira pişmem lazım galiba :S
avonun rimelleri normalde güzel niye böle oldu anlamadım size gelen hediyelerde faturada yazılı mı oluyo anlamadım bir yardımcı olurmusunuz duş jeli el kremi makyaj temizleme losyonu gelmiş fakat bunlar benim siparişim değildi faturayada siyah kalın yazılı olarak yazılmış fiyatı yazıyo sonrada çarpılar var kenarında bunlar ödemeye yansımıyo değilmi siparişimden hariç ekstra yanlış gelenlerde normal yazıyla yazılmış çarpı falanda yok.
evet cnm çarpılı o söylediklerim içime su serpildi birazcnm makyaj temzlme losyonu ytgp yeni temsilci hediyesi öteki ayda rimel gelecek dus köpügü eger cicek kokuluysa o pazartesinin gün hediyesiydi yada el kremi salı gününün gün hediyesiydi yanlarında xxxx vardır faturanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?