Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm sampuanları takım öncün girdigi icin onun hatası söyle iade yapsın tatlım tabi sen bilirsin

eger alıcı olursa iade etmicem alan olmazsa iade edilmesini isteyecegim diğer siparişte temsilcime ulaşamıyorum sabahtan beri zannedersen son ödeme 15 günde oluyo değilmi

canım şampuanları iade et kullanmayacaksan boş yere para ödeme. takım öncün fazladan girmiş. göz yumma bence. rimele gelince dediğim gibi hacim falan yok tek artısı bütün kirpiklere değiyo olması ki ben zaten biraz zorlansamda diğer rimellerle yapabiliyorum onu. iade etmeyi dşünüyorum ama kararsızım. 9 liraya hem rimel hem makyaj temizleyici almış oluyoruz. her biri 4.5 tlye geliyo. pek bi kayıpta yok aslında ama bilmiyorum. tek bildiğim ben bu rimeli müşterilere öneremem.güven kaybı olur.

kızlar yaaa k10dan kendime bişeyler almıştım bugün son fatura günüydü bi türlü denk getirip yatıramadıydım işe de gitçektim babama faturayı verdim pttye yatırsın die ilk kez denicektim pttden yatırmayı, ama pttdeki kadın bilg.da görünmüyor ya bilg.a geçmemiş ya da ödenmiş kontrol etsin die babamı geri göndermiş bu saatte ben napıcam şimdi?
kredi kartından ödesem dedim avona girdim baktım sanki sf eksik gibi banka adı filan yok ödeme kısmında nası ödencek yaaa
kızlar bi akıl verin hadi bana

eger alıcı olursa iade etmicem alan olmazsa iade edilmesini isteyecegim diğer siparişte temsilcime ulaşamıyorum sabahtan beri zannedersen son ödeme 15 günde oluyo değilmi

faturanda son ödeme günü yazıyodur canım.

geçikmiş ödeme ptt de olmuyor diye biliyrrm tatlım yani her yer yapmıyormus takım öncüm söylemişti

canım 150 nin altındaki faturaların ödemesi 15 gün 150 vwe üstü icin bir ay vade oluyor bilgin olsun 130tl siparisin var diyelim 20 tl lik birseyler yaz iade et sıkışmazsın ödemek icin :lepi:

haklısın cnm kayıp olmadıgını düşünüyorum rimeli iade etmem herhelde begenmedim ama losyon güzel.ama ya aslında iade nasıl yapacagımı bimediğim için biraz tırsıyorum

cnm gecikmiş deil bugün son günüydü faturanın ama yarın artık gecikmiş borç olcak:))

hmm anladım canım benimde gecikmiş borcum oldu telaş yapmıyorum artık alsıtım geçikmiş borc ödemeye yakınlarda banka yok bankaya gitmek icin otobüse falan binmem gerkiyo aman diyom isim olunca gidiyom takım öcümde benden 2 vesait uzakta oturuyo erkek arkadasım oturdugu yerde onla yolluyom paryı o eft yapıyo

haklısın cnm kayıp olmadıgını düşünüyorum rimeli iade etmem herhelde begenmedim ama losyon güzel.ama ya aslında iade nasıl yapacagımı bimediğim için biraz tırsıyorum

canım faturanın el arka sayfasını kopar üzerinden iade yapacagın seyin hizasında iade kısmına x koy adetin yaz en altada memnun kalmadım falan isaretle izmanı at kargocu gelince ver ama iade 3kampanya icin gecerli yani k11deki ürünü k11 k12 k13te iade edbilirsin bu da 2ay demek canım aklında bulunsun

canım aynı şeyi bende yaşamıstım birkaçay önce çok uyduruk bişey bencelmaz:zaten bir önceki sayfada bende yazmıstım bunu

canım sana kargonla birlikte iadenin nasıl yapılacağının anlatıldığı bir kağıtta gelmiştir onda ayrıntılı olarak yazmış. bende anlatayım. faturanda iade etmek istediğin ürünü bulup yanındaki kutucuklardan iade kısmını işaretliyosun kaç adet iade etmek istediğini yazıyosun. ve iade ettiğin ürünlerin faturada yazan tutarlarını yazıyosun. son kutucuğada altta harfler var beklentimi karşılamadı bozuk hasarlı yanlış kodlama gibi. hangi harf sana uygunsa onu yazıyosun. en alta imza bölümüne imzanı attıktan sonra. o sayfayla birlikte ürünü bir sonraki siparişini getiren kargo görevlisine teslim ediyosun. hepsi bu

cnm oda eksik gelmiş geleni müsterime verdim müşterim görümcem yarın sabah ondan tavsiyelerni alıp yazıcam onun tavsiyelerinede güveniyorum :)

anladım cnm açıklama çok güzel olmuş :)

çok sağol cnm anladım galiba kafamın karışma nedenini de buldum benim cadı bir kızım var 22 aylık kafamı karıştırdı agla agla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…