- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.561
fazlalık olarak sampuanlar ve dudak balmı var onların karsısında fiyat var çarpı işareti yok ama
duş jeli,makyaj temizleme losyonu,2 krem numune,avon rozet,el kremi nin karsısında fiyat ve çarpı işaretleri var.
evet cnm çarpılı o söylediklerim içime su serpildi biraz
olabilir dediğin gibi ama artık siparişimi kendim vericem netten kzılar iyiki varsınız çok yardımlarınız oldu bana sagolun ayrıca hepinize önerim sakım süpermagnfy yeni çıkan maskarayı almayın dolgunluk falan yok :s
eger alıcı olursa iade etmicem alan olmazsa iade edilmesini isteyecegim diğer siparişte temsilcime ulaşamıyorum sabahtan beri zannedersen son ödeme 15 günde oluyo değilmi
kızlar yaaa k10dan kendime bişeyler almıştım bugün son fatura günüydü bi türlü denk getirip yatıramadıydım işe de gitçektim babama faturayı verdim pttye yatırsın die ilk kez denicektim pttden yatırmayı, ama pttdeki kadın bilg.da görünmüyor ya bilg.a geçmemiş ya da ödenmiş kontrol etsin die babamı geri göndermiş bu saatte ben napıcam şimdi?
kredi kartından ödesem dedim avona girdim baktım sanki sf eksik gibi banka adı filan yok ödeme kısmında nası ödencek yaaa
kızlar bi akıl verin hadi bana
eger alıcı olursa iade etmicem alan olmazsa iade edilmesini isteyecegim diğer siparişte temsilcime ulaşamıyorum sabahtan beri zannedersen son ödeme 15 günde oluyo değilmi
cnm gecikmiş deil bugün son günüydü faturanın ama yarın artık gecikmiş borç olcak:))
Mavis O Kalem Gibi Olandan Al Ben 2 Senedir Onu Kullanıyorum Ve Çok Memnunum Pişman OLmazsın Bence Sürülüşü Çok Rahat
haklısın cnm kayıp olmadıgını düşünüyorum rimeli iade etmem herhelde begenmedim ama losyon güzel.ama ya aslında iade nasıl yapacagımı bimediğim için biraz tırsıyorum
slm kzılar az önce siparişim geldi magic kaşmir fondotende almıştım önve elimin üstünde denedim sıktığımda böyle sulu ve pütürcüklü bi fomndotenle karşılaştım sonra biraz çalkaladım belki hafif düzelir sigi oldu tamamen akıcı sıvı bi kıvamda değil bide ağır bi kokusu var.Bu fondoten böylemi yoksa bozukmudur?
haklısın cnm kayıp olmadıgını düşünüyorum rimeli iade etmem herhelde begenmedim ama losyon güzel.ama ya aslında iade nasıl yapacagımı bimediğim için biraz tırsıyorum
canım faturanın el arka sayfasını kopar üzerinden iade yapacagın seyin hizasında iade kısmına x koy adetin yaz en altada memnun kalmadım falan isaretle izmanı at kargocu gelince ver ama iade 3kampanya icin gecerli yani k11deki ürünü k11 k12 k13te iade edbilirsin bu da 2ay demek canım aklında bulunsun
canım sana kargonla birlikte iadenin nasıl yapılacağının anlatıldığı bir kağıtta gelmiştir onda ayrıntılı olarak yazmış. bende anlatayım. faturanda iade etmek istediğin ürünü bulup yanındaki kutucuklardan iade kısmını işaretliyosun kaç adet iade etmek istediğini yazıyosun. ve iade ettiğin ürünlerin faturada yazan tutarlarını yazıyosun. son kutucuğada altta harfler var beklentimi karşılamadı bozuk hasarlı yanlış kodlama gibi. hangi harf sana uygunsa onu yazıyosun. en alta imza bölümüne imzanı attıktan sonra. o sayfayla birlikte ürünü bir sonraki siparişini getiren kargo görevlisine teslim ediyosun. hepsi bu
canım kalem gibi diye bahsettigin eyeliner hangisi?perfect wear mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?