Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Valla Kızlar Sürmesini Bilirseniz Çok Güzel Ben Bittikçe Alıyorum Etkilemekte İstemem Tabi Begeni Göreceli Bi Kavram Sonuçta Sadece Fikrimi Beyan Ettim

canım avonun buay ptt ödemelerinde sorun var galiba.bende 2 gün denedim yatırmayı ama benimkinide sistemde görünmüor die almadılar bende gttm bankadan ödedim.normalde gecikmişte olsa bile ptt den ödeyebiliyordum,bu ay almadılar

kızlar k12de 7. sayfadaki anew clinical göz üstü/göz altı kremi koyu renk göz altı halkalarını düzgünleştiriyo mu gerçekten kullannan var mı?

cnm daha yeni gördüm yazını geçmiş sayfalara göz atarken.bende doğal renkler kullanıyorum ultra color rich mega ımpact ruj serisini tavsiye ederim mesela never so nude favori rengim pink pop ta harika.
bir alternatif daha ultra colour rich ruj serisinden twinkle pink,perfect peach,carnation,pout,sparkling warm rose,sparkling peach hoşuma giden renkler arasında.
color trendin rujları arasındansa sequin en doğalı.
minerals serisini de deniyebilirsin ben hiç kullanmadım o seriyi ama kullananlar memnun.

ya eyeliner çok seviyorum ama pek beceremiyorum ben nedense:kedi:avonun eyeliner ları nasıl kızlar birde sürmek için püf noktalrınız varmıopuyorumnanaktan

fırçalı eyelinerlar zor sürülüyor cnm anewin kalem eyelinerını al derim o daha rahat sürülüyor kremsi olduğu için annem kullanıyor çok memnun

canım teşekkürler ben siparişi takım öncüsüne verdim bakalım umarım iyi şeyler gelir.keşke daha önce verseydin ilk iki verdiğini yazmadım ama diğerlerini bende yazdım canım.önce arkadaşların dediği gibi paket halinde alacaktım sonra içinde 5 kırmızı 5 kahve ve koyu tonlar var denince vazgeçtim tek tek 9 tane seçip öyle sipariş verdim bende.

buğday tenliyim demişsin bende öyleyim fondotende almond yada natural beige kullanmalısın cnm,onlar daha uygun olur

cnm sordum eyeliner çok güzelmiş mutlaka sende sipariş ver dedi görümcem

sevindim canım bende onu yazmıştım takım öncüme.ama siyah olması beni biraz tedirgin ediyor açıkçası.burda pek belli olmuyor ama benim gözler biraz iri tenimde açık renk olunca siyahla dahamı dikkat çeker diye düşünüyorum yani günlük makyajda çokta abartmayı sevmiyorum ben.doğal ama güzel olsun istiyorum.umarım kullanabilirim baktım çok iddialı durdu onu özel günlere saklar birde günlük için kahve alırım artık.

hayırlı olsun cnm inş.yakışır memnun kalırsın değişiklik olsun bencede

kızlar bugün 150 tllik siparş verdm hediye olarak ne göndermişler dersniz :):):)
dudak parlatıcıdan ellernde kalmamş sayfa 33teki dolgunlaştrıcı rujdan göndermişler

olabilir bilemiyorum eşim en iyisi eft yapayım dedi o da gece olunca iban mı ne istiyormuş yapamadı yarın işyerinden yapacak artık. açıklama kısmına adımı temsilci nomu yazmam yeterli olur eft de deil mi?

ilkşah çok şanslısın şekerim....

kızlar bugün 150 tllik siparş verdm hediye olarak ne göndermişler dersniz :):):)
dudak parlatıcıdan ellernde kalmamş sayfa 33teki dolgunlaştrıcı rujdan göndermişler

çok ballısın kuzum senhihoyyyt

walla bana da öyle geldi cnm ama iadem olack galiba siparişten olursa işte rujuda göndermek zorundaym neyse az biras denerm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…