- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.581
Evet Canım K11 Katalogu 32. Sayfada 7 Numaralı Ürün Siyah Rengi
kızlar yaaa k10dan kendime bişeyler almıştım bugün son fatura günüydü bi türlü denk getirip yatıramadıydım işe de gitçektim babama faturayı verdim pttye yatırsın die ilk kez denicektim pttden yatırmayı, ama pttdeki kadın bilg.da görünmüyor ya bilg.a geçmemiş ya da ödenmiş kontrol etsin die babamı geri göndermiş bu saatte ben napıcam şimdi?
kredi kartından ödesem dedim avona girdim baktım sanki sf eksik gibi banka adı filan yok ödeme kısmında nası ödencek yaaa
kızlar bi akıl verin hadi bana
ebru eyelineri beğendinmi canım ucu sertmi sürümü kolaymı?
ya kızlar gündüzde sormuştum şu numune rujlardan 10-15 tane falan sipariş vermeyi düşünüyorum.aslında denemek için satmak değil.birkaç tane seçtim ama katalogtan zor oluyor.beğendiğiniz renkleri paylaşırmısınız acaba?ben genellikle doğal tonlar kullanıyorum.peach yazanları işaretledim başka hangi tonlar güzel şöyle bronz makyaja yakışacak olanlar yada dudak rengine yakın güzel pembe yada gül rengi gibi tonlar da tavsiyeleriniz varmı?
ya eyeliner çok seviyorum ama pek beceremiyorum ben nedense:kedi:avonun eyeliner ları nasıl kızlar birde sürmek için püf noktalrınız varmıopuyorumnanaktan
aslında benim cildimde kapatması gereken hiçbirşey yok sadece şöyle bebek teni gibi görünüyor ya hani porselen makyaj deniyor galiba işte onu nasıl elde ediyorlar acaba?belki ivory benim için yanlış seçimmiydi ki anlamadım.açık tenliyim diye onu istemiştim ben
cnm sordum eyeliner çok güzelmiş mutlaka sende sipariş ver dedi görümcem
buğday tenliyim demişsin bende öyleyim fondotende almond yada natural beige kullanmalısın cnm,onlar daha uygun olur
hayır canım buğday tenli değilim pek demiştim.aslında daha beyaz tenliyim kumrak gibi yani
sevindim canım bende onu yazmıştım takım öncüme.ama siyah olması beni biraz tedirgin ediyor açıkçası.burda pek belli olmuyor ama benim gözler biraz iri tenimde açık renk olunca siyahla dahamı dikkat çeker diye düşünüyorum yani günlük makyajda çokta abartmayı sevmiyorum ben.doğal ama güzel olsun istiyorum.umarım kullanabilirim baktım çok iddialı durdu onu özel günlere saklar birde günlük için kahve alırım artık.
kızlar bugün 150 tllik siparş verdm hediye olarak ne göndermişler dersniz :):):)
dudak parlatıcıdan ellernde kalmamş sayfa 33teki dolgunlaştrıcı rujdan göndermişler
canım avonun buay ptt ödemelerinde sorun var galiba.bende 2 gün denedim yatırmayı ama benimkinide sistemde görünmüor die almadılar bende gttm bankadan ödedim.normalde gecikmişte olsa bile ptt den ödeyebiliyordum,bu ay almadılar
kızlar bugün 150 tllik siparş verdm hediye olarak ne göndermişler dersniz :):):)
dudak parlatıcıdan ellernde kalmamş sayfa 33teki dolgunlaştrıcı rujdan göndermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?