Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar fantasty secret istedim 2 gün önce kargoda geliyor biliyorum bir geldi ismini bile bilmediğim bir parfüm hemde 3 tane istemiştim 6 edet geldi ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ilk aydan soguttular valla (

üretim canım

fatura numarası varmı elinde cnm avonda bazen böyle problemler olabiliyr gecikme yaşanıyor

evet canım takım öncümde aynı şeyi söylemişti bekliyelim bakalım faturayı.henüz ürünler gelmedi daha öncede söylemiştim dağ başı bir yerde yaşıyorum buraya haftanın sadece 1 günü kargo geliyor oda çarşamba umarım ürünlerde bir problem olmaz çünkü burda gerçekten iade falan zor olur benim için.

bir görseniz bir koli iade yolladımkaydirigubbakcemile3 avon elinde kalmış ürünleri yollamış bana

ya kızlar fantasty secret istedim 2 gün önce kargoda geliyor biliyorum bir geldi ismini bile bilmediğim bir parfüm hemde 3 tane istemiştim 6 edet geldi ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ilk aydan soguttular valla (

bir görseniz bir koli iade yolladımkaydirigubbakcemile3 avon elinde kalmış ürünleri yollamış bana

cnm fazla ürün girilmişse siparişine bu takım öncünün işidir ama secret yerine başka gönderdiyseler ne gönderdiklerini öğrenmek isterm bana da gelck bugn secret yazıo faturada ama

cnm fazla ürün girilmişse siparişine bu takım öncünün işidir ama secret yerine başka gönderdiyseler ne gönderdiklerini öğrenmek isterm bana da gelck bugn secret yazıo faturada ama

ilkşah cım bendeki netten baktıgım faturada fantasty secret yazıyor gelen farklı yeni panaramadaki 15 tl lik parfüm ben 3 istemiştim nette faturada 4 yazıyo gelen 6 tuhaf yani.

ilkşah cım bendeki netten baktıgım faturada fantasty secret yazıyor gelen farklı yeni panaramadaki 15 tl lik parfüm ben 3 istemiştim nette faturada 4 yazıyo gelen 6 tuhaf yani.

gelen faturada da 4 yazıosa 2si özür hediyesi olabilr bi kaç kez bana gönderdiler öyle ya temsilcimn birindede purblanca yazıo ay inşallh bana da purblanca gelir

gelen faturada da 4 yazıosa 2si özür hediyesi olabilr bi kaç kez bana gönderdiler öyle ya temsilcimn birindede purblanca yazıo ay inşallh bana da purblanca gelir

hediye olunca kalın yazılı ve çarpı işaretli oluyor ya bunlarda öyle birşey yoktu cnm

ilkşah cım özel mesajlarına bakarmısın bi canım...

ya indirim broşüründen iade oluyomu... 2 tane rimel iade edicem.birde saat saat durduğu yerde çatladı kırık değil ama camında çatlak var...saati hasarlı deyip yollasam sorun olurmu??

ayy sende ilkşahtan sonra çok şanslısın women of earth çok güzeeelll keşke banada öle yollasalar,iyi günlerde kullan:)

Son düzenleme:

bi kişi yokmu cvp verebilecek................CADIARZU

SİTEDEKİ İADE bölümünde iadelerinizi şu adrese gönderin diye biadres verilmekte....siz kargocuya o adresimii veriyosunuz bayanlar yoksa sadece avona gidecekmi diyosunuz kapıda

selamlar uzun zamandır yazılanları okuyorum.benım anlamadıgım secret fantazi ellerınde olmadığı icın göndermenişler bu parfümü tekrar sipariş etmem gerekıyormu..

hediye olunca kalın yazılı ve çarpı işaretli oluyor ya bunlarda öyle birşey yoktu cnm

ayy sende ilkşahtan sonra çok şanslısın women of earth çok güzeeelll keşke banada öle yollasalar,iyi günlerde kullan:)

bi kişi yokmu cvp verebilecek................CADIARZU

SİTEDEKİ İADE bölümünde iadelerinizi şu adrese gönderin diye biadres verilmekte....siz kargocuya o adresimii veriyosunuz bayanlar yoksa sadece avona gidecekmi diyosunuz kapıda

hyr cnm faturada yazmayanlar oluo bana oldu biliorm cnm baksaydn faturda 6 yazmıosa geri göndermeseydn

ess cnm iade edebilrsn bişey olmaz saate hasarlıyı işaretle

bu arada kızlar şimdi kargo geldi bana secret göndermişler pur blanca gönderirler die dua etmştm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…