- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.801
ayy sende ilkşahtan sonra çok şanslısın women of earth çok güzeeelll keşke banada öle yollasalar,iyi günlerde kullan:)
hyr cnm faturada yazmayanlar oluo bana oldu biliorm cnm baksaydn faturda 6 yazmıosa geri göndermeseydn
ess cnm iade edebilrsn bişey olmaz saate hasarlıyı işaretle
bu arada kızlar şimdi kargo geldi bana secret göndermişler pur blanca gönderirler die dua etmştm ama
SİTEDEKİ İADE bölümünde iadelerinizi şu adrese gönderin diye biadres verilmekte....siz kargocuya o adresimii veriyosunuz bayanlar yoksa sadece avona gidecekmi diyosunuz kapıda
6 yazıyordu :) ilkşah cım
kızlar şu an 503,30 tllik siparişim oldu k12den :):):):)
ebrutanis avonun rimelini kullandınız mı?
kızlar şu an 503,30 tllik siparişim oldu k12den :):):):)
maşallah kuzum darısı başımızakaydirigubbakcemile3
ilkşahçım ama sen nettende satıyorsun galiba dimi?sadece kendi çevren olsa böyle satış çok zor olur
çewremdeki satışları temsilcime devrettm o satsn kazansn yoksa fena satış oluo büyük çevrem var ama istteym şimdi burda yok memlekette fena dı yenim ederm ki hiç abartmıorum temsilcim ben arkadşlarıma akrabalarıma komşuya falan satıp 2000 tlye bile dayanıo kendi başıma bizm orda kadınlar kızlar çok rahatlar kimse çalışmıo kocalarndan babalarından aldıkları paraları avona yatırıolr alışverş delisi hepsi çalışarak kazanmadıkları için acımıolr verdikleri paraya sattığım yerde 6000 nüfuslu bir yer ki en az 200 kişi avon temsilcisi hepsi de aynı satıo
oh valla ya neresiymiş burası ben burda anca 300 tl falan satıs yapıyom o da ibdrimli veriyomda ondan :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?