Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

6 yazıyordu :) ilkşah cım

SİTEDEKİ İADE bölümünde iadelerinizi şu adrese gönderin diye biadres verilmekte....siz kargocuya o adresimii veriyosunuz bayanlar yoksa sadece avona gidecekmi diyosunuz kapıda

benim ilk iadem olmasına ragmen kargucular okadar alışmış iyi biliyorlarki iade olacak dedim tamam dedi koliyi bantladı aldı hiç sorun çıkmadı yani

6 yazıyordu :) ilkşah cım

anladm cnm ben bir kez kolye girdm 1 yıl önce stokta kalmamş bana 3 tane rollon göndermişlerdi faturada yazmıyordu aradm kolyem yok 3 tane fazladan rollon var die onlarda özür hediyesi olark stokta kalmadığından müşterilerimze öyle yaptık dediler

kızlar şu an 503,30 tllik siparişim oldu k12den :):):):)

ya daha fazla olcktıda insanlar sabırsnz hemen 2 gün sonra istiolr bende malesef 1 hafta sonra ancak diorum vazgeçiolr
ama 1000e dayanırım die düşünüorm

valla ben hiç uğraşamam kızlar ya zaten burdan kurtulursam avonuda bırakırım.burda kozmetik bulamıyorum diye başvurdum.sadece kendime alırım 75 i geçmezse de almayıveririm aman ne olacak sanki zaten millet artık gelişine istiyor çok çok satış yapacanki hediyeler sana kalsın hamallığın bir işe yarasın oda yürek ister milletle uğraşmak bana göre değil valla.

ilkşahçım ama sen nettende satıyorsun galiba dimi?sadece kendi çevren olsa böyle satış çok zor olur

çewremdeki satışları temsilcime devrettm o satsn kazansn yoksa fena satış oluo büyük çevrem var ama istteym şimdi burda yok memlekette fena dı yenim ederm ki hiç abartmıorum temsilcim ben arkadşlarıma akrabalarıma komşuya falan satıp 2000 tlye bile dayanıo kendi başıma bizm orda kadınlar kızlar çok rahatlar kimse çalışmıo kocalarndan babalarından aldıkları paraları avona yatırıolr alışverş delisi hepsi çalışarak kazanmadıkları için acımıolr verdikleri paraya sattığım yerde 6000 nüfuslu bir yer ki en az 200 kişi avon temsilcisi hepsi de aynı satıo

slm kızlar ya pazartesi aksam sipars verdim salı faturalandı kargoya verildi carsamba aradım kargoyu geldi arkadaslar getirecek ama yogunlar dedi cıkmadık dısarı carsamba getirmediler persembe sabah aradım bugün gelicek dediler tmm dedim msj gelmedi ama bana dedm gelicek dediler saat 3 oldu hala gelmedi aradım arkadas dagıtımda ulasamıyrm gelicek dediler tamam dedim saat 5 bucuk oldu ama hala gelmed, dedim 8bucuga kadar dagıtım olluyo ddiler bende ben kendim gelip alsam olmazmı dedim öyle deyince aa bi baktım kargom dagıtıma falan cıkmamıs hala orda gelin alın dediler bende iadem var para ödemem dedim zaten kargonuz oldugu için ödemiyrsunz dediler apar topar atladım otobüse gittim kız o kadar sf ki iade yapıcam diyrm hiç ilgilenmiyr faturamı kesin diyorum cevap vrmiyor sonra napcan ben ya bilmem ne dedi persembe gönderdim iadelerimi ama hala islenmemiş acaba kız yanlıs mı gönderdi bu kargocularda sasrdı artık bıktım yaa.. tam bi rezillik elimde torbalarla 9lt sadece banyo köpügü vardı diğer ürünler de bi torba kocaman bi koliyi tasıdım aksam gedim bi de ürünleri dagıtım öldüm :S

oh valla ya neresiymiş burası ben burda anca 300 tl falan satıs yapıyom o da ibdrimli veriyomda ondan :gitme:

oh valla ya neresiymiş burası ben burda anca 300 tl falan satıs yapıyom o da ibdrimli veriyomda ondan :gitme:

ipsala sınırda türkiyenin en büyük çeltik ovasının içinde bir yer herkes çeltikten geçimini sağlıo edirnenin en gelişmiş ve en büyük beldesi ve fakir olan yok yani o kdr iyi maddi durum çoğu trilyonluk bu yüzden de kadınlar çok fazla savuruolr paraları :)

orada kozmetik mağazaları hiç iş yapmıyor desenekaydirigubbakcemile3 herkes bir avondur gidiyor demek.aslında açık konuşmak gerekirse ben şimdi memlekette olsam giderim bir kozmetik mağazasına cilt analizimi yada makyajımı yaptırırım deneme ürünlerini alırım memnun kalırsam kullanırım yoksa başka markalara bakarım.zaten avonun böyle elden satılma nedenide bu bence.kozmetikçilere verilse bu kadar talep görmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…