Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen cnm düşündm orda kozmetik mağazası açmayı ama vaz geçtm sonra avondan çok alıolar die

kızlar bugün kargom teslim edilcekti yurda ama teslim edilmemiş :S ama internet sitesinde teslim edildi die gözüküyo teslim alan da benmişim meğer benm ismim yazıyo ya 122 tllik siparişim vardı kargom kayıp napcamı şaşırdım yarında pazar şubeye gidip konuşamam :S ya kargo ortaya çıkmazsa yaa ben 122 tlyi nasıl öderim ben öğrenciyim 122 tl zaten bi öğrenci için çok büyük bi miktar kızlar napcam benn

canım sakin ol. senin imzaladığın bi belge yok sonucunda. belki yanlış girmişlerdir. sana teslim etmek zorundalar. başkasına teslim etmiyolar. ben kardeşimin siparişlerini bile adam tanıdık olduğu halde kırk takla atarak alıyorum. korkma o kargodadır.

bende bugün şubeden aldm kolimi habire msj gelio kargonuzu teslim almadınz şubede bekletiliyor die

bende bugün şubeden aldm kolimi habire msj gelio kargonuzu teslim almadınz şubede bekletiliyor die

benim bi temsilcimede dün kargoya verildi görünüyo. ama 3 gün önce verilmişti bugün eline ulaştı. ilkşah kızın iadesi varmış akşam 8 gibi geldi kargosu iadeyi bi dahaki siparişinizde alalım demiş. bu safımda daha yeni bilmiyo tamam demiş. böyle bişi yapabiliyolar mı?

o saatte şubedeki faturaları düzenleyen görevliler olmaya bilio belki o yüzdendr canım

secret stoklara girmşmi kızlar..benmde 5 tane falan var...inş vardır ya...

bide şimdi ben girsem secretleri stokta yok malum dğer ay gelir...parasını o ay verriz değilmi...ama bu ay faturada görünür...anlatabildmmi..şimdi ben secretler dahil 250lik sipariş vercem..parasını bu aymı vercemmi secretlerin...parfm ellerine geçmeden müşteriler parayı vermez...ama faturalanır..

girmiş sanırım dün gece girdim sipariş canım vardı yani 6 tane grdim sorun yok tu yani
eğer btti isede şimdi onun fiyatı faturaya yansımaz
geldiğinde yansır

bendende secret 3 şipariş var
ama qelmedi malesef
faturaya da yazmamışlar
inşallah stoklara qirmiştir ve bi sonraki siparişimle qelir :sinifsinif:

cnm ilk siparişim geldiğinde 2 koli vardı kargocuda meger yan komsumda temsilciymiş.evde yokmuş size bıraksak verirmisiniz dedi tamam dedim imza attım bıraktılar

Evet çok haklısın, yani madem bu işle uğraşıyosun bi anlamı olmalı, gelişine almak istiyolarsa onlarda satış temsilcisi olsunlar. bi kere geliş fiyatına verdikten sonrada çok zor katalog fiyatından ssatmak. gerçekten gereksiz bi hamallık bu. daha önceden bir arkadaşım bana gelişine veriyorum deyip baya bi fiyat ekledi farkında değilim. katalog fiyatıyla 50 liralık alışverişimden 80 lira istedi, o zmn ayıldım ben. insanları böyle kandırmakta hoş değil. bundan sonra ablam ben yakın arkadaşlarım 75 i geçersek sipariş veririm yoksada uğraşmam.

selam.. konyada olan satış temsilcisi varmı?? bana özelden ulaşabilirmi rica edeceğim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
geçen ay siparişimde eğitim ücretini eklememişler sonraki siparişinizde eklenicektir diyo,bu ayda sipariş limiti en az 75tl ya,ben bu ay siparişlerimi giriyorum ama eğitim ücretiyle birlikte 75tl oluyor.acaba eğitim ücretini kargo ücreti ödememem için sayıyorlar mı,yoksa ondan hariç mi 75 olmalı??

şu avonun kago işine sinir oluyorum yaa pazartesi gidip hesap sorcam görür onlar

canım geçen ay ben kargomu 1 hafta bekledim karıştı birsürü şey oldu.yurtiçi kargonun kendi sitesine girdiğinde şikayet kısmı yok ama google dan yurtiçi kargo diye araadıgında arama sonucunu buldugunda altında şikayet kısmı var.bence merkezlerine yaz.bana geri dönüş yaptılar ve gerekeni yapacaklarını söylediler yerimseniben gereken nedir bilmiyorum ama bunları merkezlerinden sıkıştırmak gerekiyor delikafadulden

hyr cnm ben sayılmıyor diye biliyorum

ilkşah canım bişi sorcam. takım öncüsü olunca yani beş temsilcin ilk siparişlerini verdikten sonra mı prim veriyolar.yoksa ilk iki kampanyalarında ikinci siparişlerini verince mi? ister burdan yaz istersende msnden. çevirimdışı olsamda yazabilirsin canım

arkadaşlar bişi sorcam..ben avona yeni başladım. bu ilk sipariş vermem olucak.yarın siparişleri vermeyi düşünüyorum ama perş akşamına şehir dışına çıkıcam..acaba kargo o zamana kadar elime geçer mi?? bi de para ödemesi nasıl oluyor?? ödeme için ne kadar süre veriyorlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…