- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.821
orada kozmetik mağazaları hiç iş yapmıyor desenekaydirigubbakcemile3 herkes bir avondur gidiyor demek.aslında açık konuşmak gerekirse ben şimdi memlekette olsam giderim bir kozmetik mağazasına cilt analizimi yada makyajımı yaptırırım deneme ürünlerini alırım memnun kalırsam kullanırım yoksa başka markalara bakarım.zaten avonun böyle elden satılma nedenide bu bence.kozmetikçilere verilse bu kadar talep görmezdi.
kızlar bugün kargom teslim edilcekti yurda ama teslim edilmemiş :S ama internet sitesinde teslim edildi die gözüküyo teslim alan da benmişim meğer benm ismim yazıyo ya 122 tllik siparişim vardı kargom kayıp napcamı şaşırdım yarında pazar şubeye gidip konuşamam :S ya kargo ortaya çıkmazsa yaa ben 122 tlyi nasıl öderim ben öğrenciyim 122 tl zaten bi öğrenci için çok büyük bi miktar kızlar napcam benn
kızlar bugün kargom teslim edilcekti yurda ama teslim edilmemiş :S ama internet sitesinde teslim edildi die gözüküyo teslim alan da benmişim meğer benm ismim yazıyo ya 122 tllik siparişim vardı kargom kayıp napcamı şaşırdım yarında pazar şubeye gidip konuşamam :S ya kargo ortaya çıkmazsa yaa ben 122 tlyi nasıl öderim ben öğrenciyim 122 tl zaten bi öğrenci için çok büyük bi miktar kızlar napcam benn
bende bugün şubeden aldm kolimi habire msj gelio kargonuzu teslim almadınz şubede bekletiliyor die
benim bi temsilcimede dün kargoya verildi görünüyo. ama 3 gün önce verilmişti bugün eline ulaştı. ilkşah kızın iadesi varmış akşam 8 gibi geldi kargosu iadeyi bi dahaki siparişinizde alalım demiş. bu safımda daha yeni bilmiyo tamam demiş. böyle bişi yapabiliyolar mı?
secret stoklara girmşmi kızlar..benmde 5 tane falan var...inş vardır ya...
bide şimdi ben girsem secretleri stokta yok malum dğer ay gelir...parasını o ay verriz değilmi...ama bu ay faturada görünür...anlatabildmmi..şimdi ben secretler dahil 250lik sipariş vercem..parasını bu aymı vercemmi secretlerin...parfm ellerine geçmeden müşteriler parayı vermez...ama faturalanır..
canım sakin ol. senin imzaladığın bi belge yok sonucunda. belki yanlış girmişlerdir. sana teslim etmek zorundalar. başkasına teslim etmiyolar. ben kardeşimin siparişlerini bile adam tanıdık olduğu halde kırk takla atarak alıyorum. korkma o kargodadır.
bendende secret 3 şipariş var
ama qelmedi malesef
faturaya da yazmamışlar
inşallah stoklara qirmiştir ve bi sonraki siparişimle qelir :sinifsinif:
canım katalogta yazan son gün saat 16ya kadar sipariş verebilirsin.takım öncün kendini düşündüğü için yapıyor. geliş fiyatına vermeye gelince. bende bi arkadaşıma geliş fiyatından verdim hep. o gitti kuzenlerinede geliş fiyatından sipariş istedi teyzesine falan. her ay en az 200 lira katalog fiyatıyla sipariş veriyolar. ama 150 gibi bişi ödüyolar. benim 50 havada kayboluyo. ve ben kendime aldıklarımı ödeyemiyodum. bu ay siparişlerini verdim ve bir daha kimseye geliş fiyatından vermiycem dedim. eskiden yeni katalog eline geçer geçmez mesaj atardı şundan istiyoruz bundan istiyoruz diye. bir hafta oldu katalog vereli ama mesaj yok :)) yani geliş fiyatından olduğu için alıyomuş. tavrını koy. kimse almak zorunda değil. ve bu ekmek su gibide bişi değilki olmazsa olmasın. bu insanlar pasta yiyeyim ama ekmek parası verelim diyolar. lütfen benim yaptığım hatayı yapma. en baştan tavrını koy sonra dahada kötü oluyo.
şu avonun kago işine sinir oluyorum yaa pazartesi gidip hesap sorcam görür onlar
geçen ay siparişimde eğitim ücretini eklememişler sonraki siparişinizde eklenicektir diyo,bu ayda sipariş limiti en az 75tl ya,ben bu ay siparişlerimi giriyorum ama eğitim ücretiyle birlikte 75tl oluyor.acaba eğitim ücretini kargo ücreti ödememem için sayıyorlar mı,yoksa ondan hariç mi 75 olmalı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?