Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hos geldin aramza canım hayırlı olsun..
eger yarın 4ten önce verirsen faturalanır yada en gec salı ya faturalarlar. kargoya verilir carsamba elinde olur.tani bi aksilik cıkmazsa..

ödeme kısmına gelince 150 tl nin altındaki siparislerin icin 15gün vade var 150 ve üzeri siparslerin icin 30 gün vade var canım.

temsilci fiyatıyla 75 tl nin altında sipars verirsen 7.5 tl kargo parası ödersin

sormak istedigin birsey olursa takip edebildigim kadar cevap veririim canım kolay gelsin

kızlar avondan netten alışverıs yapılmıyormu? bişiler almam lazım tanıdıgım ,yakında bıldıgım kımse yok...

kızlar ben dün gece sipariş verdm hala faturalanmadı niyeki......nezman faturalanır......

ayyy siparişimim faturalanmış
secret lerim kızartma makinam gün hediyem hepsi geliooo şükür stok sorunum yokkk :)

kızlar bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ziraat bankasından ödeme yapıyorum fakat banka çok uzak kalıyorbana akbank yakın akbanktan hesap açtırıp faturamı ödeye bilirmiyim ziraat bankasından hesap kapattırmam gerekiyormu yoksa 4 lira yol parası ödicem yoktan yere
,

arkadaşlar üst üste iade yapınca avonla sorun olmuyomu merak ediyorum çok iade yapan arkadaşlar var yani iade hakkımız ne kadar bir sınır varmı?

Sanmıyorum Canım Bi İade Sınırının Oldugu.. İadenin Süresinde Gönderilmesi Üzerinde Duruyorlar İade Şartlarında.. Belli Bir Limiti Olsa Yazarlardı..

Son düzenleme:
kızlar far away Dreams ın kokusu nasıl onu çok merak ediyorum numunesi yok bende oda far away gibi ağırmı ?

canım bana sorarsan bir insan ancak çoook çok yakın olduğu 1 bilemedin 2 kişiye geliş fiyatından vermeli veriyorsada. bir kere insanlar nasıl böyle bir şey isteyebiliyorlar benim onu zaten aklım almıyor sonuçta sen bunu babanın hayrı için mi yapıyosun zaten üç kuruş karı var... yani insanları anlamak gerçekten mümkün değil. ben yalnızca kardeşim gibi olan iki kuzenime geliş fiyatına veriyorum onu da ben ısrar ediyorum zar zor kabul ediyolar olmaz geliş fiyatına almayız diye ben olmaz öyle şey diyorum. o da benim insiyatifimde olan bir şey. sana tavsiyem ki bu çokk önemli bir konu aslında. asla ve asla geliş fiyatından verme. soranlara da nazik bir şekilde "geliş fiyatından vermiyorum zaten yasak avonda böyle bir şey" de. bu ne canım herkes beleşci. ayrıca böyle böyle herkese geliş fiyatından veren insanlar yüzünden işte yüzsüz yüzsüz sana bana soruyolar gelişinden verir misin diye sonra yok diyince bi de sanki zorunluymuşum gibi bozulmuyolar mı allahım parçalamak istiyorum. zaten böyle yapan birisi boşver hiç almasın senden çünkü parasını verirken de sana bin türlü zorluk çıkarır o insanlar bilirim.
bence bu geliş fiyatından vermek zorundaymışız ya da geliş fiyatından vermeyince sanki karşıdakine çok ayıp ediyomuşuz gibi anlayışlarını biz söküp almalıyız bu insanlardan. hem kendi iyiliğin için hem de diğer bu işi yapan arkadaşların için vermemelisin gelişine. hiç moralin bozulmasın. bi yerden birileri çıkıyor ve alıyolar merak etme. eğer 75 i geçiremezsen avon yapan başka bir arkadaşınla birleşip öyle verin siparişleri bi yolunu bulursun.
dediğim gibi bak hiç canını sıkma ve taviz verme. hayırlı olsun üyeliğin, öpüyorum.

arkadaşlar geçmiş yazılanlardan araştırdım ama bulamadım bi türlü cevabını sorumun, iadem var da, şimdi sipariş girdiğim günün hediyesi banyo köpüğüydü am a135 i geçenlereydi bu hediye. iade edince benim siparişim 135 den düşük olucak hediyeyi de koydum koliye haliyle fakat faturamda iade işlemimi yaparken, hediye ürünede iade şıkkını falan işaretlicek miyim yoksa yalnızca koliye koyup iade edilecek ürünlerimle birlikte göndermem yeterli mi?

akbanktan yatr cnm ben hep ordan yatırıodm talimatm yokken önceden

arkadaşlar üst üste iade yapınca avonla sorun olmuyomu merak ediyorum çok iade yapan arkadaşlar var yani iade hakkımız ne kadar bir sınır varmı?
iade sınırı yok canm tabi abartmamak lazm benm gibi 1200 tl

hediyeyi de iade olarak işartleyecksnz cnm yoksa kabul etmezler

Kızlar 11.30 da Sipariş Girdim Önce Kredi Kontrolünde Bekliyo Yazıyordu Şimdi Yeni Yazıyo Hala Faturalanmadı Nedenini Bilen Var mı ?

582,22 tl oldu siparişm kızlar en az 300 tllikte geri çevirdm bir an önce açılsn şu yeni kampanya

Kızlar 11.30 da Sipariş Girdim Önce Kredi Kontrolünde Bekliyo Yazıyordu Şimdi Yeni Yazıyo Hala Faturalanmadı Nedenini Bilen Var mı ?

borcun varmı cnm gerçi avon bi acaip oldu borcu olmayanlarada yazıo ben dün gece verdm sabah 10 da baktm faturalanmş sevkiyata hazırlanıo yazıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…