- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.841
arkadaşlar bişi sorcam..ben avona yeni başladım. bu ilk sipariş vermem olucak.yarın siparişleri vermeyi düşünüyorum ama perş akşamına şehir dışına çıkıcam..acaba kargo o zamana kadar elime geçer mi?? bi de para ödemesi nasıl oluyor?? ödeme için ne kadar süre veriyorlar??
çoook teşekkür ettimm:1hug:
Arkadaşlar bu ay avon satış temsilcisi oldum. yalnız şöyle bir sorunum var, herkes geliş fiyatına istiyor. amacım kendi aldığım ürünlerin en azından bir kısmını çıkarabilmekti. yakın arkadaşlarıma zaten gelişine verecektim, ama iş yerinde katalog fiyatına satmayı düşünüyodum. bugun iş yerindekiler sağlam bir pazarlığa giriştiler, tamam ama ufakta olsa bir ücret ekleyeceğim üyelik ücretimi ve havale kesintisini çıkarmak için dedim, herkes bana fiyat ekleme diğerlerine ekle tribine girdi. şimdi bu avonun geliş fiyatı indirimide herkes tarafından bilinen bişey, kafaya göre fiyat eklenince anlaşılır.ilk aydan bütün hevesim kaçtı inanın. bu ay siparişlerini alıp sonra bıraktım diyeceğim. kendim ablam yakın arkadaşlarım almaya devam edeceğim. ben bu iş için zaman ve emek harcayacağım sonuçta, madem kar edemeyeceğim sadece kendime yakın çevreme faydam olsun. kotayı aşamazsam gerekirse kargo ücreti öderim yine başkasına gelişine vermem. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? birde takım öncüm sürekli arayıp duruyor açmıyorum. siparişi hatırlatmak için, ben ztn tarihleri biliyorum, siparişleri toplamak için bekliyorum yani. bana dediği son günden 3 gün önce vermen lazım en geç, benimde işlemem gerekiyo çünkü dedi. gerçekten katalogdaki son gün veremiyormuyum, doğrumu söylüyor? birde ben havale ile ödeme yapacağım, ne kadar havale ücreti kesiliyor? bunları takım öncüme soruyorum ama net bir cevap alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
kızlar far away Dreams ın kokusu nasıl onu çok merak ediyorum numunesi yok bende oda far away gibi ağırmı ?
kızlar bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ziraat bankasından ödeme yapıyorum fakat banka çok uzak kalıyorbana akbank yakın akbanktan hesap açtırıp faturamı ödeye bilirmiyim ziraat bankasından hesap kapattırmam gerekiyormu yoksa 4 lira yol parası ödicem yoktan yere
,
iade sınırı yok canm tabi abartmamak lazm benm gibi 1200 tlarkadaşlar üst üste iade yapınca avonla sorun olmuyomu merak ediyorum çok iade yapan arkadaşlar var yani iade hakkımız ne kadar bir sınır varmı?
arkadaşlar geçmiş yazılanlardan araştırdım ama bulamadım bi türlü cevabını sorumun, iadem var da, şimdi sipariş girdiğim günün hediyesi banyo köpüğüydü am a135 i geçenlereydi bu hediye. iade edince benim siparişim 135 den düşük olucak hediyeyi de koydum koliye haliyle fakat faturamda iade işlemimi yaparken, hediye ürünede iade şıkkını falan işaretlicek miyim yoksa yalnızca koliye koyup iade edilecek ürünlerimle birlikte göndermem yeterli mi?
Kızlar 11.30 da Sipariş Girdim Önce Kredi Kontrolünde Bekliyo Yazıyordu Şimdi Yeni Yazıyo Hala Faturalanmadı Nedenini Bilen Var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?