- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.861
hediyeyi de iade olarak işartleyecksnz cnm yoksa kabul etmezler
295 tl Var Canım Ama Perşembe Geldi Daha O Kargom Ödemesi Süresi Dolmadı ki
ya kızlar ben buraya taşınalı iki ay oldu komşu filan geldiği yok kimseyi de görmüyorum girip çıkarken eve. iş yerinde de bi kişi avon satıyordu o gidecek dedim ama bir başkası daha satıyormuş ben nası devam edicem avona. her ay 75 tllik ürün alamam ya. bana bi akıl verin nası bir iki müşteri bulurum benönceki kaldığım yerde vardı 4-5 müşterim sıkıntı olmuyordu şimdi napıcam? ben avon almak istiyorum ara ara. ama her ay da 75 lik olmaz.
bi de benim faturam bir hafta gecikmeli olarak az önce eft ile ödendi, şimdi gecikme faizi önümüzdeki siparişe mi yansır nası olur bilen var mı?
bende hediyeyi iade olarak isaretlemedim makyaj losyonunu gönderdim banyo köpügü sıgmadığı için kargocu bir daha kine alırım dedi şimdi iadem kabul olmazmı
ne olur kızlar aydınlatın beni hediyeyi de koliye koydum işaretlemedim ne olacak simdiiade kabul olmıcakmı
şekercik; Kasma Kendini Bu Kadar Bak Durumunda Yokmuş Boşver Canım Kendini Kasmak İçin Degil Biraz da Olsa Rahatlamak İçin Yapıyosun Sen Bu İşi..
ebrutanis; Sana Geri Göndermeleri Lazım O Hediyeyi Gönderdikleri Zaman Sen Tekrar İşaretleyip Gönderirsin Yada Avonu Ara Sor Onun ARada Kaynayacagı Sanmıyorum..
İsmini net olarak yazmamışsın. bademli avakadoluyu mu diyosun? oysa durulanmıyo nemli saça uyguluyosun ayrıca . ipek gibi yapıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?