Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar ben buraya taşınalı iki ay oldu komşu filan geldiği yok kimseyi de görmüyorum girip çıkarken eve. iş yerinde de bi kişi avon satıyordu o gidecek dedim ama bir başkası daha satıyormuş ben nası devam edicem avona. her ay 75 tllik ürün alamam ya. bana bi akıl verin nası bir iki müşteri bulurum ben önceki kaldığım yerde vardı 4-5 müşterim sıkıntı olmuyordu şimdi napıcam? ben avon almak istiyorum ara ara. ama her ay da 75 lik olmaz.
bi de benim faturam bir hafta gecikmeli olarak az önce eft ile ödendi, şimdi gecikme faizi önümüzdeki siparişe mi yansır nası olur bilen var mı?

Canım 3 Ay Sipariş Vermeme Hakkın Var Zaten..İstediklerin Olursa da Başka Bi Avon Yapan Arkadaşınla Ortak Bi Sipariş Verirsin..Hiç Bişey Olmadı Bende Yardımcı Olabilirim Benim Kota Sıkıntım Yok.. Maksat Paylaşım İşimiz Görülsün..
Faizle İlgili Bi Bilgim Yok Malesef..

cnm ya geçen ay da taşınma telaşından bakamadım bile takım öncüm aradı illa al filan dedi 25 tl likti ya aldım ben de bişeyler. her ay da alamam ki. gene arıycak al diye. teşekkürler cnm ilgin için.

Canım Senden Prim Alıyo Tabi Arayacak Boşver Takım Öncülerine Bu Kadar Taviz Verme Sonuçta Sen Avon Satıyosun Ve Avon Sana Üç Aylık Bi Sipariş Vermeme Hakkı Tanımış Bu Kullanmakda Senin En Dogal Hakkın.. Takım Öncün Aradıgında Yok Siparişim Sürekli de Kendime Bişeyler Alamam Dersin..Onun Amacı Zaten Seni Sıkıştırıp Sipariş Vermeye Zorlamak..

Son düzenleme:
bende hediyeyi iade olarak isaretlemedim makyaj losyonunu gönderdim banyo köpügü sıgmadığı için kargocu bir daha kine alırım dedi şimdi iadem kabul olmazmı

ne olur kızlar aydınlatın beni hediyeyi de koliye koydum işaretlemedim ne olacak simdi iade kabul olmıcakmı

Son düzenleme:
şekercik; Kasma Kendini Bu Kadar Bak Durumunda Yokmuş Boşver Canım Kendini Kasmak İçin Degil Biraz da Olsa Rahatlamak İçin Yapıyosun Sen Bu İşi..
ebrutanis; Sana Geri Göndermeleri Lazım O Hediyeyi Gönderdikleri Zaman Sen Tekrar İşaretleyip Gönderirsin Yada Avonu Ara Sor Onun ARada Kaynayacagı Sanmıyorum..

bende hediyeyi iade olarak isaretlemedim makyaj losyonunu gönderdim banyo köpügü sıgmadığı için kargocu bir daha kine alırım dedi şimdi iadem kabul olmazmı

ne olur kızlar aydınlatın beni hediyeyi de koliye koydum işaretlemedim ne olacak simdi iade kabul olmıcakmı

banyo köpüğünüde aynı pakette göndermedysen banyo köpüğünü sana 8 tlye falan faturalarlar cnm normalde böyle oluo işaretlemediysen gönderdiğini kanıtlayamazsn belki insaflı birine denk gelir bakar hediyeyide göndermişsn düşer hepsini ama değilse eğer hediyeyi alır düşmez sonrada hedieyi sana faturalarlar o yüzden işartlemek gerek kanıtlayamazsn herhangi bir durumda

teşekkür ederim cnm arayp sorarım :)

kuru ve yıpranmış saçlar için kırık uç onarıcı losyon nasıl kullanılıyor? durulamak gerekirmii yoksa ıslak saçamı uygulanıyorr

İsmini net olarak yazmamışsın. bademli avakadoluyu mu diyosun? oysa durulanmıyo nemli saça uyguluyosun ayrıca . ipek gibi yapıyo....

İsmini net olarak yazmamışsın. bademli avakadoluyu mu diyosun? oysa durulanmıyo nemli saça uyguluyosun ayrıca . ipek gibi yapıyo....

yok canım onlar değil..hani yeni seri sampuanlar çıktıya,advence serisinden kuuru ve yıpranmış saç serisinden olan losyon,dışı mavi..

Son düzenleme:
kızlar yrn yada çarşamba kargom gelcek 5 tane ürün iadem var 2 si farklı faturadan 2si farklı faturadan 1 tanesi farklı faturadan 3 kampanya süresini doldurmadı hiç biri bu şekilde iade yapsam sorun çıkarmı hepsinin faturasını tek tek işaretlesem sorun çıkarmı ??

Buket O Serinin Tüm Saç Tipleri İçin Olanını Kullanıyorum Ben Durulanmıyo Nemli Saça Sürüyosun..

Melis;Faturaları Dogru İşaretlersen Sorun Çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…