Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok canım onlar değil..hani yeni seri sampuanlar çıktıya,advence serisinden kuuru ve yıpranmış saç serisinden olan losyon,dışı mavi..

o ürün saçlar nemliyken sürülüyor bende aldım hiç memnun deyilim avonun ürünleri böyle olmazdı hayret ilkdefa bir saç ürününü beğenmedim saçı çok sertleştiriyor kolay taranmıyor sadece kokusu güzel :umursamaz:

iade edecektim o ay hediye olarak kahvaltı takımı aldım bu yüzden kaldı cnm ..

ayyyhh çok sıkıldım bu kampanya 11den kızlar bir an önce 12 gelsn sanki çoooooookk uzun sürmüş gibi hissedyrm

oh topladınız siparişleeri sıkılırsınız tabi :)) ya ben 75 olsada kargo ödemesem diyorum ya nasıl topluyorsunuz bende nie olmuyo ama masallah allah arttırsın diyeyimde nazar degmesin bakın birde boncuk konduruyorum :)

ya kızlar acaba bu kahve makinasının sadece su ısıtma özelliği varmıdr o yüzden almak istiorum

ya kızlar acaba bu kahve makinasının sadece su ısıtma özelliği varmıdr o yüzden almak istiorum

ben hiç bakmadım ama benim evdekinin bir bölümü var granül kahve koymak için oraya kahve koymassan sadece su ısıtıp termosa dolduruyor türk malı deyil yurt dışından gelmişti eyer öyleyse sadece su içinde kullanırsın :)

Son düzenleme:

saol cnm Allah seninkileride arttrsn valla açıkça söyleym ben geliş fiyatına sattığım içn toplayabiliyorm aksi durumda mümkünatı yok geliş fiyatına satıorm hediyeleri alıorm takım öncüsü olduğum içn prim de alıorm yetio bana ilk üye olduğumda gelişine satmıodm 75e zor ulaşıodm çünkü insanlar illaki bir tane gelişine satan buluolrdı

ay hiç güleceyim yoktu yahu ben kendim için sabırsızlanıyorum yani sadece ben ve evdekiler doldurduk daha ikiye böldüm yarısını katolog gelsin ona bakarak vericem :)

zaten ben sadece tanıdık 3-4 kişi ye satabiliyorum havalar sogudu dışarı da çıkamıyorum kızım var çünkü birde hamileyim o yüzden az satış olur yani yaz olsa bütün gün dışarıda bayagı olurdu

ben hiçkimseye göstermiyorum artık kendim alıyorum sürekli müşterim bir kaçtane var onlarda kapıya kendileri geliyor katoloğa bakıp sipariş veriyorlar dediğiniz gibi gelişine istemeleri beni sinir etti ister alsınlar ister almasınlar biz evdekiler dolduruyoruz zaten eşim bile bağımlısı oldu :1rolleyes:

tatlım o kahve makinesinin canlısını gördüm kız küçücük bişi. kendini kasmaya değmez ha yerimseniben

tatlım peki gelişine satıyosun prim yatıyo. ne kadar para kalıyo sana yaklaşık olarak?

tatlım peki gelişine satıyosun prim yatıyo. ne kadar para kalıyo sana yaklaşık olarak?

temsilcilerimle birlikle 2500 tllik satış yaptm bu ay ödeme de o civarda teşvik primi ile birlikte 150 tl civarı avondan gelck artı 3 hediyeyide alacağm bu bana yeter zaten cnm
bu satış rakamı az şu an temsilcilerm genelde çok fazla satış yapıyorlar 5000 tlyi çok rahat buluyorz

tatlım o kahve makinesinin canlısını gördüm kız küçücük bişi. kendini kasmaya değmez ha yerimseniben

bu arada cnm ben alıorm şu an zaten 2.ye almaya hedeflendm şimdilk eğer 2.ye alırsam hediyeleri yemek takımını 12 kişilk yapmış olacağm

tatlım ben çok şükür 5e tamamladım ama takım öncüsü olamıyorum. sonuncu temsilcim k11den sipariş yetiştiremez. 12de başlayacak. ama bugün çok muhterem takım öncüm onuda 11de başlat takım öncülüğün aktifleşsin dedi. bende 625i geçmiyoki satışları dedim. ödül satışa senin satışlarında dahil dedi. doğrumu canım.

onu tam bilmiorum cnm teşvik programlarında kendi satışın dahil olmuo istersen dene bi aktif et temsilcini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…