- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.901
kızlar iyi geceler..
truecolor allık ve 4lü far seti aldım.. renkler muhteşem.. ilk sürdüğümde de harika duruyorlar.. ancak uçup gidiyor renkler 2 saatten az sürede.. sizin deneyiminiz ne.. acaba neden uçuyor olabilir?? yani daha kalıcı olması için yapabileceğim bişi var mı sonuçta kullanacağım bu ürünleri.. nemlendirici sürüyorum ve temiz cilde uyguluyorum.. ancak gündelik makyajda fondöten kullanmam.. ne önerirsiniz??
cnm ben kapatıcı sürmüyorum onun dışında kaş altına senin gibi aydınlık rengi ve aşağıya daha koyu renk kullanıyorum.. allıkla falan makyajıma renklere bayılıyorum tam istediğim gibi olmuş diyorum ama çok kısa sürede bakıyorum hepsi uçmuş sanki yüzümde makyaj yok..:gitme:cnm 4lü farlardan bende kullanıyorum ve kalıcı ben en alta kapatıcı sürüyorum daha sonra en acık renk üste de koyu renk sürüyorum ve kalıcı oluyorhihoyyyt
sğl cnm sen hiç denedin mi peki? bende çizgi yok kuruluk var bol nem lazım ama yağ olmadan.. keşke numunesi olsa tüm ürünlerin..Canım Cilt Bakım Ürünü Kullanmak İstiyosan Anewin 25 + Serisini Öneririm..Sattıgım Herkes Çok Memnun Bu Seriden..Solutions Serisinden Çok Fazla Eleştiri Vardı..-25 Ciltlere Daha Uygun Onlar..
anladım cnm sağolCanım Benim Yaşım Daha 23 :)
kİL Maskesi Hariç Kullanmadıım Hiç Cildimin Daha İhtiyacı Yok Kremlere Ben Sadece Bana Gelen Yorumlara Göre Fikrimi Söyle Yaşlanmış Hissettim Kendimi Diyince Anew Geldi Aklıma Sıkılaştırıyo Ve Cildi Gençleştiriyo..
cnm kendin de verebilirsin netten zor bişi değil..arkadaşlarr..iyi geceler:) bu benm ilk sipariş vermem olucak da avondan..acaip heycan yaptım:) şimdi netten sipariş verebilir miyim?? bi de daha ilk siparişim ya takım öncüm biz senin için yaparız siparişi dedi ama bi yanlışlık olur diye ödüm kopuyosizce napayım?? kendim netten mi vereyim yoksa onlara mı havale edeyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?