Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Canım Siparişi Sepete-At Güncelle Dedikten Sonra Altta Devam Butonu Var İndirimli Ürünler Fırsatlar Sipariş Göndermeye Gelince Kampanya Fiyatına Düşer

selam kızlar bende üye aldım avona ilk siparişimi verdim gelmesini bekliyorum her ay birsürü şey alırdık annemle avondan sonra üye olayım dedim bari geliş fiyatından alırım diye ama arkadaşlarıma apartmandan komşularada sattım ben bile iananamadım 180 liralık satış yaptım

tatlım son kez başını ağrıtıcam gece gece çok oldum ben de ama :/ şimdi yukarda küçük bi kutucukta tahmini tutar yazıo ve benm hesaplamamla aynı fiyat...oldu şimdi dimi:) başardım galiba??

Tamam Canım Oldu Demek :) O Senin Ödeyecegin Fatura Tutarın :) Neyi İstersen Sorabilirsin Ben Yardımcı Olmaktan Menmnun Olurum..Siiparişi Gönderdin mi Peki ?

arkadaşlar ben ilk defa sipariş vericem
indirim broşüründende siparişleirm var
kataloğun siparişini verdiğimiz yerden mi vericez onuda?
yani oraya numaralarını mı yazcaz?

herkese selam kızlar

bana yardımcı olursanız sevinirim

Avon Anew Clinical Laser Shape Cellulite Treatment -Inceltici Kemer Hediyeli !

kızlar ben bu kremi aldım akrabamdan ama bana bu hediyeyei göndermedi

haberimde yoktu hediyeden dogrusu bana nasıl kullanıcagımı söylemedi bende internetten araştırırken gördüm

gercekten böyle bi hediyesi varsa istiycemde haberiniz varmı diye size sorıyım dedim dogrumu bu ürünün bu fiyatla birlikte hediyesi varmı

Son düzenleme:

cnm onun hediyelisi bir kaç ay öncedi şimdi hediyeli değil

aynı yerden giriosn cnm ama indrm broşüründekilern çoğu kalmamş olabilr yani indrm broşüründekilere güvenip 75 tl sınırda verme katalogtakileri 75e tamamla ya da hediye alacaksanda aynı indrm broşürndekiler kalmamşsa hediyeni göndermezler sınırda verme

ayyy cok sagol canım benim yardımcı oldugun için

iyiyki aramamışım kızı ayıp olcaktı

Dün saat 1 gibi sipariş verdim daha yeni sevkiyata hazırlanıyor gösteriyor.. nasıl bu iş yaa. eskiden olmazdı böyle =((

Son düzenleme:
GN HD.SOFT PNK.B.BATH kızlar bu ne anlama geliyo..
bana bundan 2 tane geliyomuş..fiyatı yok..sıfır yani..

indirim broşüründede aynı şekilde kodlar var cnm onlarında numaralarını kodluyorsun aynı şekilde

KIZLAARRR gece ilk siparişimi verdim:) kurtuldum K11 den...6 gün de 166 liralık satış yapabildim ancak kimse doru dürüst bişi almıo..bi de hep öğrenci sattıklarım eğer 30 lira üzerine %20 indirim yaparsam alıyorlar..neyse en azından 75 lik barajı geçtim:)
şimdi ben K12 kataloğu sipariş etmedim kızlar bana avon kaç tane yolluycak?? geçende 5 katalog az gelmişti söylese miydim ki?? bide bişeyi anlamıyorum..yukarıdaki msjlarda filan okudum da gün hediyesi ne oluyor?? bana şimdi herhangi bi hediye gelir mi?? yanlışlıkla sipariş sanıp kimin bu die aramayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…