- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.941
KIZLAARRR gece ilk siparişimi verdim:) kurtuldum K11 den...6 gün de 166 liralık satış yapabildim ancakkimse doru dürüst bişi almıo..bi de hep öğrenci sattıklarım eğer 30 lira üzerine %20 indirim yaparsam alıyorlar..neyse en azından 75 lik barajı geçtim:)
şimdi ben K12 kataloğu sipariş etmedim kızlar bana avon kaç tane yolluycak?? geçende 5 katalog az gelmiştisöylese miydim ki?? bide bişeyi anlamıyorum..yukarıdaki msjlarda filan okudum da gün hediyesi ne oluyor?? bana şimdi herhangi bi hediye gelir mi?? yanlışlıkla sipariş sanıp kimin bu die aramayayım
Saolasın canmm..cahillikte zor be fisfisfis Allahtan siz varsınız hemen yardımıma koşuyosunuz:) şimdi ben temsilcimden mi istiycem canm katalogları..K12 den 10 tane almayı düşünüyorum bende..inş avona sipaiş vermem gerekmiyodur onun için
Saolasın canmm..cahillikte zor be fisfisfis Allahtan siz varsınız hemen yardımıma koşuyosunuz:) şimdi ben temsilcimden mi istiycem canm katalogları..K12 den 10 tane almayı düşünüyorum bende..inş avona sipaiş vermem gerekmiyodur onun için
banyo köpüğü cnm gün hediyesi gelio ya o banada geldiiGN HD.SOFT PNK.B.BATH kızlar bu ne anlama geliyo..
bana bundan 2 tane geliyomuş..fiyatı yok..sıfır yani..
Kızlar panoramadaki mor taşlı bileklik nasıl sipariş veren oldumu?
olsun canm normal 10 lu katalog neyse parasını veririm de avona sipariş verirsem şimdi bi daha kargo fiyatı alırlar dimi..aslında faturam kesilmemiş gözüküo acaba gece ki siparişlere ek yapabilir miyim şimdi??
ne desem yalan olur cnm öncelikle tkm öncüsünü bir ara varsa iste bende ilk siparişimi verdim pek bilgim yok yani kusura bakma cnmolsun canm normal 10 lu katalog neyse parasını veririm de avona sipariş verirsem şimdi bi daha kargo fiyatı alırlar dimi..aslında faturam kesilmemiş gözüküo acaba gece ki siparişlere ek yapabilir miyim şimdi??
slm kızlar avonun sayfasında sevkiyata hazırlanıyor diyor hala ama bugün sabah elime ulaştı bile kolim
kızartma makinam
banyo köpüğüm geldiii :))) hediyelerimm yani:)
bu ay 520 lik girdim k11 i kapattım artıkk birdaha grmeyi düşünmüyorumm
şu açılıp kapanan kalemlerden 3 tane istemiştim 2 tane çıktı kutudan 6.67 fiyatı olanlardan
sanırım avon eksik koymuş bişy iddaa edemem galibaa :)
mecbur ödüycem olmayan kalemin parasınııı :)))
Yfrog Image : yfrog.com/mr89973401p
Rare Diamonds edp
Yfrog Image : yfrog.com/mu29638660p
Eternal Magic edt
arkadaşlar kampanya 14 de sanıyorum bu iki parfüm çıkıyor şutarafagitti
cnm yaa benmde sevkiyata hazırlanıo dio ama yurtiçi kargondan msj geldi bugün gelcek die bende tam size sorcaktım sitede sorun var demekki cnm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?