Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ya cumartesi vermiştim iadelerimi hepsini düşmüşler simdi hesabımdan süper ya makyaj temizleme losyonu da arada kaynamamış insflı biri onuda iadeye almış sırf banyo köpügünü bana ödetcekler aman olsun güzel güzel kokarız işte :)))

zannediyorum sana el kremi hediye gelir cnm çünkü benim faturamda alışverişiniz 75 tl nin üzerinde oldugu işçin el kremi hediyeniz tarzında bir yazı vardı zaten faturanda hediye olan ürün kalın yazılı ve karşısında çarpı işareti oluyor bende anlamakta çok güçlük çekmiştim arkadaşlar bıkmadan yardımcı oldular avon sadece 1 adet katalog yolluyor ürünlerinin yanında daha fazlası para ile oluyor takım öncüm bana 20 katalog geçirdi :)14 tl yani..

Saolasın canmm..cahillikte zor be fisfisfis Allahtan siz varsınız hemen yardımıma koşuyosunuz:) şimdi ben temsilcimden mi istiycem canm katalogları..K12 den 10 tane almayı düşünüyorum bende..inş avona sipaiş vermem gerekmiyodur onun için

k11 siparişini verirken k12 katalogu siparişin 1 adet ücretsiz geliyor.ama sen k12 den 10 tane katalog istiosan siparişine yazmalıydın canım

normalde sipariş varirken onunda siparişi veriliyor fakat belki takım öncünde vardır katalog sen bir ara sor büyük ihtimal verir ama para talep edebilir

olsun canm normal 10 lu katalog neyse parasını veririm de avona sipariş verirsem şimdi bi daha kargo fiyatı alırlar dimi..aslında faturam kesilmemiş gözüküo acaba gece ki siparişlere ek yapabilir miyim şimdi??

olsun canm normal 10 lu katalog neyse parasını veririm de avona sipariş verirsem şimdi bi daha kargo fiyatı alırlar dimi..aslında faturam kesilmemiş gözüküo acaba gece ki siparişlere ek yapabilir miyim şimdi??

kargo ücreti ödersin..siparişlerin işleme alınmıştır bence,iptal etmezler..sen bu seferlik tensilcinden al

ne desem yalan olur cnm öncelikle tkm öncüsünü bir ara varsa iste bende ilk siparişimi verdim pek bilgim yok yani kusura bakma cnm

slm kızlar avonun sayfasında sevkiyata hazırlanıyor diyor hala ama bugün sabah elime ulaştı bile kolim
kızartma makinam
banyo köpüğüm geldiii :))) hediyelerimm yani:)
bu ay 520 lik girdim k11 i kapattım artıkk birdaha grmeyi düşünmüyorumm

şu açılıp kapanan kalemlerden 3 tane istemiştim 2 tane çıktı kutudan 6.67 fiyatı olanlardan
sanırım avon eksik koymuş bişy iddaa edemem galibaa :)
mecbur ödüycem olmayan kalemin parasınııı :)))

Avon Anew Clinical Laser Shape Cellulite Treatment -/

KIZLAR BEN SİZE SON BİŞE SORUCAM BU KREMİ NASIL KULLANICAM ARKASINDA TÜRKCE YAZMIYO

MASAJ YAPARAK KULLANICAMDA YÜRÜYÜŞ FALAN YAPICAMMI BİDE SU İÇİCEMMİ ÖYLE Bİ ZORUNLULUK VARMI

Son düzenleme:
siparişlerim geldi bugün el kremi yollmışlar yeni üye olduğum için hediye açılıp kapanan pırıltılı göz kalemi sipariş etmiştim çok hoşuma gitti birde şal ve ev botu hepsi çok güzel

cnm yaa benmde sevkiyata hazırlanıo dio ama yurtiçi kargondan msj geldi bugün gelcek die bende tam size sorcaktım sitede sorun var demekki cnm kaydirigubbakcemile5

cnm yaa benmde sevkiyata hazırlanıo dio ama yurtiçi kargondan msj geldi bugün gelcek die bende tam size sorcaktım sitede sorun var demekki cnm kaydirigubbakcemile5

evet meliscim öyle yazıo ama geldi seninkide gelmek üzeredir gözün aydın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…