Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar ben kendi alışverişim için avon satan bir temsilciden üye olmak istedim ama kadın bana sen istediğini al kargo parası ödeme boş yere dedi ...
şimdi ürünler gelmiş içine geliş fiyatı yazan bir listenin fotokopisini koymuş CADIARZU
doğrumu yapıyorum bilmiyorum belki satışta yaparım demiştim ona ama o bana tamam sen sat ben sana geliş fiyatından veririm dedi ...
kafam karıştı şimdi satış yapınca hediyelerimi alıcak acaba hiç birşey anlamadım :1ninca::1ninca:

kızlar acilll yardım ihtiyacım var
bugün sipariş verdim avona siparişime 5 li kataalog eklemişim ama k11 ben k12 istiyordum bunu nasıl değiştirebilirim

aynen bence kendi satısını yükseltmek için o şekilde söylemiş müşterin falan çoksa her ay iyi satış yapabilirsen bence netten form doldur ben doldurdum ertesi günü eve gelip temsilci yaptılar beni :)

evet canım aynen öyle onun amacı kendi satıs limitini yüksek tutup hediyeleri kapmak...eger iyi satış yaparım falan dersen sen üye ol..ama limiti zor doldururum banka ödeme falan ugrasmak istemiyorum dersen ondan al...cnm

kızlar hiç anlamadım ben persembe iade yaptım k10dan bi litleblack sprey bi pro to go ruj ve k 11den de iadelerim vardı toplam 79 tl oluyodu. ama bugün iade düsmüsler k10dan 17tl ben bi tane litleblck iade ettim 2tane düsmüsler anlamadım. bi de k11de iadelerim kabul edilmedimi acaba aynı kolideydi onlar neden düsmedi off anlamıyrm bu avonun islerini :S

hımm teşekkürler hanımlar ben çok şey bilmiyorum limiti nedir bunun yani nekadarlık satış yapmalıyım yardımcı olurmusunuz biraz anlatsanız a.s.

hımm teşekkürler hanımlar ben çok şey bilmiyorum limiti nedir bunun yani nekadarlık satış yapmalıyım yardımcı olurmusunuz biraz anlatsanız a.s.

cnm bende fazla bilmiyorum ama mesela bende bu ay ilk siparişimi verdim mesela 75 i geçince kargo ücreti ödemiyorsun hediyeleri var mesela her zaman öylemi bilmiyorum ama135 tl lik alışverişe her güne farklı hediye düşüyodu bana banyo köpügü düştü ilk siparişim 145 i asıncada makyaj temizleme losyonu geldi ek olarak

canım sana geliş fiyatıyla 75 tl yapman lazm ki kargo ücreti ödemeyesin. birde ilk siparisinde 7.5 tl üyelik ücreti ödüyorsun. arka arkaya 3 kapnya sipars grrmezsen üyeligin iptal oluyor.

gün hediyelerine nerden bakabiliriz kızlar...
yöneticim bu hafta gün hediyesi yok demişti hain.

siparişlerim geldi bugün el kremi yollmışlar yeni üye olduğum için hediye açılıp kapanan pırıltılı göz kalemi sipariş etmiştim çok hoşuma gitti birde şal ve ev botu hepsi çok güzel

EVbotumuu ne zaman sipariş verdinn canımm ne zaman eline ulaştı???cokkmasummm cevap verirsen sevinirim..

ya keske su k13 panoromasında fiyatlar düsük hediyler güzel olsa ya bi de katalog 10tane olsun :d

benim bu kapanya hiç satışım olmadı. normalde 500ü rahat buluyodum şu an 150 bile değilim. bu nasıl kampanya ya. çok sıkıldım. k13 gelsin bakalım o nasıl. 580 tl çok be yemek takımı için. hem yemek takımı değilki o kahvaltı setine daha çok benziyo. o tabaklarda ya kahvaltı yapılır ya pasta yenir ne yemeğilmaz: bide üstüne 20 katalog. he zaten 580i yaptık 20 kataloğumuz kaldı. çok gıcık oldum çookalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…