- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.961
arkadaşlar ben kendi alışverişim için avon satan bir temsilciden üye olmak istedim ama kadın bana sen istediğini al kargo parası ödeme boş yere dedi ...
şimdi ürünler gelmiş içine geliş fiyatı yazan bir listenin fotokopisini koymuş CADIARZU
doğrumu yapıyorum bilmiyorum belki satışta yaparım demiştim ona ama o bana tamam sen sat ben sana geliş fiyatından veririm dedi ...
kafam karıştı şimdi satış yapınca hediyelerimi alıcak acaba hiç birşey anlamadım :1ninca::1ninca:
kızlar acilll yardım ihtiyacım var
bugün sipariş verdim avona siparişime 5 li kataalog eklemişim ama k11 ben k12 istiyordum bunu nasıl değiştirebilirim
avonu ara hemen faturan kesilmediyse iptal ediyolar diye biliyorum[/QU
hmm tamam bi arıyım bi daha 10 dakika olmadı sipariş vereli
evet canım aynen öyle onun amacı kendi satıs limitini yüksek tutup hediyeleri kapmak...eger iyi satış yaparım falan dersen sen üye ol..ama limiti zor doldururum banka ödeme falan ugrasmak istemiyorum dersen ondan al...cnm
hımm teşekkürler hanımlar ben çok şey bilmiyorum limiti nedir bunun yani nekadarlık satış yapmalıyım yardımcı olurmusunuz biraz anlatsanız a.s.
hımm teşekkürler hanımlar ben çok şey bilmiyorum limiti nedir bunun yani nekadarlık satış yapmalıyım yardımcı olurmusunuz biraz anlatsanız a.s.
gün hediyesi soft pink banyo köpüğü canım..laelaelaelaelae
cnm o banyo köpügü siparişin 135 i geçerse 1 adet 270 tl yi geçince 2 adet hediye olarak geliyor yani cnm
siparişlerim geldi bugün el kremi yollmışlar yeni üye olduğum için hediye açılıp kapanan pırıltılı göz kalemi sipariş etmiştim çok hoşuma gitti birde şal ve ev botu hepsi çok güzel
slm kızlar nden kimse birsey yazmıyor bugün
ya keske su k13 panoromasında fiyatlar düsük hediyler güzel olsa ya bi de katalog 10tane olsun :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?