Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar parlatıcılı ruj istemişti müşterim renk tonunu yanlış göndermiş avon :gitme:

şimdi ben ne yapayım bilmiyorumkismile

bu ay 10 tl di ruj gelecek ay 13 .

k12 ile iade etsem k 12 de sipariş girsem zararım oluyor am amecbur öylemi yapayım elimde kalacağına

slm kızlar kargom bugün geldi.içinde eksik yada fazla bişey yok hepsi doğru.numune rujların renkleri çok güzel doğru tercihler yapmışım.belki bir kezde o 20li setten alırım tahminimden küçüklermiş:)yalnız hediyeli olan rimel gerçekten kötü ama çok şükür kirpiklerim dolgun onun için kullanırım biraz uzatsın birazda belirginleştirsin yeter.hediye temizleyicisi hoş ama.eyeliner a gelince hemen ilk denememde başardım gayet rahat bir sürüşü varmış.tek sorun siyaha alışkın değilim rimelle birlikte sürünce kendimi düğüne gidecek gibi hissettimbiraz denicem gözüm alışmazsa kahverengi olanlarından tekrar alıcam.

hepinize aydınlattığınız için çok teşekkür ederim hanımlar bu iş biraz riskli geldi bana en iyisi kendim ve güvendiğim eş dost için üye olayım ama kimseye satamam ya ödeme yapmazlarsa CADIARZU olmuştur mutlaka sizlerede
neyse hepinize teşekkür a.s.

Mavişcim Ben Alıştım Siyah Rengine Dügün Havası Vermiyo Artık :))
Ama Tabi Gözün Alışana Kadar Öyle Hissedersin..
Kızlar Belirginleştirici Kaş Jeli de Harika Kahverengi Olanı Kaşlarında Seyreklik Olan Varsa Kullanabilir Benim Kavis Bölgesinde Çok Az Seyreklik Var Kullandım Artık Kalem Gibi Kaşlarım :)))

Son düzenleme:

cnm bende ondan sipariş vrmiştim kırızı tonlarda olanlardan bana da pembe yollamışlar

dediğin gibi siyahı düğüne giderken bayramda falan kullanırsın cnm kahverengiyide günlük.bu arada kirpiklerinin dolgun oldugunun da reklamını yapmış oldun şaka şaka masallah

DÜN KARGOYA GİDİP İADE YAPTM 2TL aldılar ...2 ay önce 4tl almışlardı...naptıklarını bilmiyolar ya

bal peteğim bakalım denicem bir süre umarım bende alışırım.ebrucum valla hiç öyle bir amacım yoktu aslında ürün hakkında yorum yapmak istemiştim sadece.kibirli insanlardan hoşlanmam hemde hiç.lmaz:ama bence bitmiş bir rimelin fırçasını kullanarak daha güzel sonuç alınabilir.neticede bütün iş fırçada bitiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…