- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.001
DÜN KARGOYA GİDİP İADE YAPTM 2TL aldılar ...2 ay önce 4tl almışlardı...naptıklarını bilmiyolar ya
Mavişcim Ben Alıştım Siyah Rengine Dügün Havası Vermiyo Artık :))
Ama Tabi Gözün Alışana Kadar Öyle Hissedersin..
Kızlar Belirginleştirici Kaş Jeli de Harika Kahverengi Olanı Kaşlarında Seyreklik Olan Varsa Kullanabilir Benim Kavis Bölgesinde Çok Az Seyreklik Var Kullandım Artık Kalem Gibi Kaşlarım :)))
[ı]iyi geceler kızlar :)
bişey soracam rare pearls edp parfümünün kokusu nasıl bilen var mı ?[/ı]
kızlar bişey sorcam,stoksuzluktan gönderilemeyen ürünleri almaktan vazgeçebiliyomuyuz,eğer öyleyse nasıl vazgeçiyoruz,lütfen yardımmmm
gelir gelmez iade yaparsın canımsengözlerimebaksanab
canım çok sağol cevap için bişey daha sorsammm:kedi:
k11 den olan iadelerim var,ve bu kampanyada gelmeyen ürünler 12 de gelicek ya, o kampanya sırasında hepsini aynı anda gönderebilirmiyim? sonuçta 2 ayrı faturada görünecekler ya...fisfisfis
evet gönderebilirsin. faturaları işaretle canım. ben farklı kampanyalara aitse ayrı ayrı poşetlere faturalarıyla birlikte koyup paketliyorum. sorun olmaz. yeterki son üç kampanyandan öncekiler olmasın onların iadesi olmuyo.
teşekkürler canımm
tatlım bu şimdi mi söylenir :) kaş jeli 12de satıştan kalkacak. ve benim siparişim yok
slm rare goldu kullandım süperdi bununda öyle olduğunu duydum..bence almalısın:))))
kızlar bişi sorucam. 75tllik paketi istedim. faturalanmış ve orda ayrı ayrı fiyatlandırılmış. bu ayrı ayrı iade edilebilir anlamına mı geliyo? yani ben ordan bişi iade etmek istesem hepsini öylece iade etmek zorunda kalmam demi?
kızlar bişi sorucam. 75tllik paketi istedim. faturalanmış ve orda ayrı ayrı fiyatlandırılmış. bu ayrı ayrı iade edilebilir anlamına mı geliyo? yani ben ordan bişi iade etmek istesem hepsini öylece iade etmek zorunda kalmam demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?