Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyy kızlar keşke banada yanlış renk yollasalardıda eksik yollamasaları onun gene çaresiii var
bide cebimden gelmemiş kalaem,in parasını ödüycemm bu arada ekmek kızartma makinasıda fena değil
henüş ekmek kızartmadım ama görünüşü açısından
bu arada var mı bayiye gidip garantileten makinayıı daha onu yapcam 4 yılda az değil garantisi yanii :))

kızlarr saç düzleştirici narenciye sıkacagı ekmek kızartma makinası hiçbirini garantiletmedim amamutlaka gidecegim en kısazamanda hepsininde markası farkı ya arçelik arzum simbo tek tek zamletliolacak ama gidecegimmutlaka sizde gidin epey garanti süreleri var çünki..

tatlım bu şimdi mi söylenir :) kaş jeli 12de satıştan kalkacak. ve benim siparişim yok

kızlar bişey sorcam,stoksuzluktan gönderilemeyen ürünleri almaktan vazgeçebiliyomuyuz,eğer öyleyse nasıl vazgeçiyoruz,lütfen yardımmmm

kızlar ben anlamadım bu avonu k11den 68tl iade yaptım 62tl gecikmiş borcum vardı iadem islenmiş ama gecikmiş borcum hala duruyo anlamadım yaa bi bilen lütfen cvp yazsın sze de oldumu böle

gelir gelmez iade yaparsın canımsengözlerimebaksanab

canım çok sağol cevap için bişey daha sorsammm:kedi:
k11 den olan iadelerim var,ve bu kampanyada gelmeyen ürünler 12 de gelicek ya, o kampanya sırasında hepsini aynı anda gönderebilirmiyim? sonuçta 2 ayrı faturada görünecekler ya...fisfisfis

evet gönderebilirsin. faturaları işaretle canım. ben farklı kampanyalara aitse ayrı ayrı poşetlere faturalarıyla birlikte koyup paketliyorum. sorun olmaz. yeterki son üç kampanyandan öncekiler olmasın onların iadesi olmuyo.

kızlar bişi sorucam. 75tllik paketi istedim. faturalanmış ve orda ayrı ayrı fiyatlandırılmış. bu ayrı ayrı iade edilebilir anlamına mı geliyo? yani ben ordan bişi iade etmek istesem hepsini öylece iade etmek zorunda kalmam demi?

tatlım bu şimdi mi söylenir :) kaş jeli 12de satıştan kalkacak. ve benim siparişim yok

Canım Bende Bilmiyodum ki Kuzenim İstemişti Kullandı Harika Bişey Dene Dedi Bende Sipariş Ettim Yeni Geldi Bi Kaç Gün Kullandım Test Ettim Onayladım Hemen Yazdım :)
Bilsem Bende 10 15 Tane Stok Yapardım Benden de Geçti

slm rare goldu kullandım süperdi bununda öyle olduğunu duydum..bence almalısın:))))

Kendime de mi Alsam Ki :))

Son düzenleme:

Valla Canım Öyle Bişey Varsa Süper Olur Gereksizlerden Kurtuluruz :)

cnm bence iade olursa paket içinden sadece hasarlı ürünün değişimini kabul ederler bence çünkü iade olursa bana kalırsa hepsini orjinal fiyatlarından ödemek zorunda kalabilirsin çünkü fırsat paketi hazırlamışlar iade olursa paket bozulur fiyatlar değişir herhalde.faturaya baktıgımızda biliyorsunuzki hediyelere bile fiyat yazıyorlar ama ayrıca bu benim mantık yürüterek düşündüğüm kendi fikrim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…