- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.021
Valla Canım Öyle Bişey Varsa Süper Olur Gereksizlerden Kurtuluruz :)
cnm bence iade olursa paket içinden sadece hasarlı ürünün değişimini kabul ederler bence çünkü iade olursa bana kalırsa hepsini orjinal fiyatlarından ödemek zorunda kalabilirsin çünkü fırsat paketi hazırlamışlar iade olursa paket bozulur fiyatlar değişir herhalde.faturaya baktıgımızda biliyorsunuzki hediyelere bile fiyat yazıyorlar ama ayrıca bu benim mantık yürüterek düşündüğüm kendi fikrim cnm
hani normalde bi ürünün hediyeleri olduğunda yanında xxxx işareti oluyo ya bunlarda yok. bal peteği sen almıştın sanırım. faturana bi baksana bi incele bakalım sen nasıl bi fikir yürüteceksin bu konuda?
ya mesela paket ürübnler oluyo ruj parfm kalem 20tl gibi onlardan algında ya da 3tane banyo köp 22tl onlardanda aldıgında fiyatları tek tek yazıyo ben birini iade ettigimde digerini göndermicem mi yanı o zman daha ucuza gelito tanesi 3tl falan öle yaparım
İyi Geceler Kızlar :)
Bişey Soracam Rare Pearls EDP Parfümünün Kokusu Nasıl Bilen Var mı ?
süper bi koku ben yıllardır kullanıyorum her duyanda mutlaka soruyor markasını hem kalıcı hem bayık değil şiddetle tavsiye ederim yani.K12 de paket şeklinde satılıyo gayet uyguna geliyor
Kızlar Aradım Avonu Pktler Tek Tek İade Edilemiyomuş Pkt Halinde İadesi Kabul Oluyomuş Sadece Boşuna Hayal Kurduk
KARGOM YOLDA GELİYOR:) AMA SANIRIM MAKE ME WONDER SETİNDEN YALNIZCA PAFÜMÜ YOLLAMIŞLAR..FATURA ÜZERİNDE SADECE O GÖZÜKÜO..SETİN NUMARASININ KARŞISINDA SIFIR YAZIO..O NE ZAMANA ELİME GEÇER ARKADAŞLAR?? EL KREMİ, GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ VE DUŞ JELİDE HEDİYE OLARAK GELİCEK İNŞ:) YAZMIŞLAR FATURAYA AMA BAKALIM ELİMİZE NE GEÇİCEK..İNŞ K12 DEN ÇOOOOK DAHA İYİ SATIŞLAR YAPARIZ HEPİMİZ..Bİ DE K11 DEN ÇOK AZ KAZANDIMHERKES İNDİRİM YAP DİO BİZE BİŞİ KALMIO SONRADA..ARKADAŞ TOP ALLIK ALICAKMIŞ 19.50 TL 19 OLMAZ MI DİO..İİ HADİ OLSUN DEDİM BU SEFERDE 18 OLMAZ MI DİO..KAFAYI YEDİRCEKLER İNSANAdelikafadulden
cnm bende ondan sipariş vrmiştim kırızı tonlarda olanlardan bana da pembe yollamışlar
aynen canım..ellerinde mi kalmadı acaba o zaman stokta yok deselerdi bari alsanaalsanasmile
napıcam bilmiyorum k12 de 13 tl ..
iade etsem bilmiyorumkismile
sen napıcaksın
beklentini karsılamıyorsa tabiki iade et cnm benim müşterim bu tonu da sevdiği için kabul etti etmeseydi ben kullanacaktım :) çok sükür üstüme kalmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?