Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet gayet mantıklı söylediklerin ama nollluuuurrr iade olsun :)

hani normalde bi ürünün hediyeleri olduğunda yanında xxxx işareti oluyo ya bunlarda yok. bal peteği sen almıştın sanırım. faturana bi baksana bi incele bakalım sen nasıl bi fikir yürüteceksin bu konuda?

ya mesela paket ürübnler oluyo ruj parfm kalem 20tl gibi onlardan algında ya da 3tane banyo köp 22tl onlardanda aldıgında fiyatları tek tek yazıyo ben birini iade ettigimde digerini göndermicem mi yanı o zman daha ucuza gelito tanesi 3tl falan öle yaparım

hani normalde bi ürünün hediyeleri olduğunda yanında xxxx işareti oluyo ya bunlarda yok. bal peteği sen almıştın sanırım. faturana bi baksana bi incele bakalım sen nasıl bi fikir yürüteceksin bu konuda?

Canım Faturaya Baktım İnternet Pkti 45 tl Yazıyo Altında Gönderilenlerin Kodu Var Ama Fiyatlarını Bölmemişler Daha Öncede 75 lik Pktten Almıştım Ondada Öyle Ürünler Teker Teker Fiyatlandırılmamış Sadece ToplU Pkt Fiyatı Yazıyo..Ama Netteki Faturaya Girince Orda da Fiyatlar Bölümlendirilmiş Her Ürünün Sana Ne Kadara Geldigi Yazıyo.. Kafam İyice Karıştı Avonu Aramak Lazım Babam Gelsin de Arayım Bakalım Ne Diyecekler..

eyvahedigeldismile yok ya benimkisi yanlış bir tezdi galiba:) ama keşke avon bize öyle bi güzellik yapsaydı dimi?

İyi Geceler Kızlar :)

Bişey Soracam Rare Pearls EDP Parfümünün Kokusu Nasıl Bilen Var mı ?

süper bi koku ben yıllardır kullanıyorum her duyanda mutlaka soruyor markasını hem kalıcı hem bayık değil şiddetle tavsiye ederim yani.K12 de paket şeklinde satılıyo gayet uyguna geliyor

süper bi koku ben yıllardır kullanıyorum her duyanda mutlaka soruyor markasını hem kalıcı hem bayık değil şiddetle tavsiye ederim yani.K12 de paket şeklinde satılıyo gayet uyguna geliyor

Saol Canım Cvpladıgın İçin Baya Stok Yapacam Sanırım Ondan Dur Bakalım :)

KARGOM YOLDA GELİYOR:) AMA SANIRIM MAKE ME WONDER SETİNDEN YALNIZCA PAFÜMÜ YOLLAMIŞLAR..FATURA ÜZERİNDE SADECE O GÖZÜKÜO..SETİN NUMARASININ KARŞISINDA SIFIR YAZIO..O NE ZAMANA ELİME GEÇER ARKADAŞLAR?? EL KREMİ, GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ VE DUŞ JELİDE HEDİYE OLARAK GELİCEK İNŞ:) YAZMIŞLAR FATURAYA AMA BAKALIM ELİMİZE NE GEÇİCEK..İNŞ K12 DEN ÇOOOOK DAHA İYİ SATIŞLAR YAPARIZ HEPİMİZ..Bİ DE K11 DEN ÇOK AZ KAZANDIM HERKES İNDİRİM YAP DİO BİZE BİŞİ KALMIO SONRADA..ARKADAŞ TOP ALLIK ALICAKMIŞ 19.50 TL 19 OLMAZ MI DİO..İİ HADİ OLSUN DEDİM BU SEFERDE 18 OLMAZ MI DİO..KAFAYI YEDİRCEKLER İNSANAdelikafadulden

istersen hediye edeyim top allığı deseydin:)) valla bende bi ara gelişinden veriyodum çok sevdiğim arkadaşıma o gitti sülalesine gelişinden satı. ayda 200 tl en az sipariş veriyolar katalog fiyatıyla ama benim cepte hiç bişi yok. bu ay artık yeter dedim. hiç sipariş vermedi. bu en yakın arkadaşım hesapla artık gerisini

aynen canım..ellerinde mi kalmadı acaba o zaman stokta yok deselerdi bari alsanaalsanasmile

napıcam bilmiyorum k12 de 13 tl ..

iade etsem bilmiyorumkismile

sen napıcaksın

beklentini karsılamıyorsa tabiki iade et cnm benim müşterim bu tonu da sevdiği için kabul etti etmeseydi ben kullanacaktım :) çok sükür üstüme kalmadı ama

kızlar bu ay neler indirimde bileniniz varmı ben vücud sıkılastırıcı,el yüz ve vücud nemlendiricisi 3 için kullanılan krem almak istyorum hangi ürünü tavsiye ediyosunuz ve tabi fiyatıda uygun olursa iyi olur

kızlar ben pazar gecesi sipariş verdm.henüz gelmedi yuhhh diyorum başkada bişey demiyorum..bugün gidiyorum bikaç gün yokum..nasıl alcaksam artık koliyi bilemiyorum...

kızlar panoramadan eladia yüzük siparişi verdim . çok beğendim tavsiye ederim. :)zemuszemus
hiç imitasyon gibi durmuyor. katalogta çok mat görünüyordu. takınca çok şık duruyor

beklentini karsılamıyorsa tabiki iade et cnm benim müşterim bu tonu da sevdiği için kabul etti etmeseydi ben kullanacaktım :) çok sükür üstüme kalmadı ama

ben de bir sorucam istemezse iade edip k12 den alıcam bakalım ne diyecek..

ayy hiç başıma gelmemişti bunlarla uğraşmaya sinir oluyorum alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…